RANGE ROVER <br>I RI
"Individëve si ne, që shkruajnë dhe analizojnë në detaje është e vështirë ti impresionosh. Range Rover I ri theu pritshmëritë tona edhe këtë herë."
Speedhunter Albania
"Një harmoni absolute e trashëguar ndër breza sjell Range Rover-in e ri për të ti dhënë një përkufizim të ri përsosmërisë."
Who Magazine
"Eleganca britanike e kombinuar me teknologji dhe aftësi supreme. Cdo gjë që keni dëshiruar apo jo?"
Elegance Magazine
"Një harmoni absolute e trashëguar ndër breza sjell Range Rover-in e ri për të ti dhënë një përkufizim të ri përsosmërisë."
Story Magazine
E vërtetë për origjinën e saj dhe gati për të ardhmen, Range Rover është në dispozicion me opsionin hibrid elektrik* dhe hibrid mesatar. Një Range Rover plotësisht elektrik do t'i bashkohet familjes në 2024.

DIZAJN I DALLUESHËM I KARROCERISË

Natyra reduktuese e dizajnit është pa detaje të tepërta, duke rezultuar në një formë e cila ka një modernitet befasues. Ky është Range Rover më i manovrueshëm i krijuar deri tani.

Kliko për të ndërvepruar

DIZAJN I SOFISTIKUAR I TAPICERISË

Materialet më të mira përdoren për të krijuar një faltore të udhëtimit superior për të gjithë.

RAFINUAR PA MUNDIM

RAFINUAR PA MUNDIM

Një tapiceri moderne dhe e sofistikuar, e mbështetur nga detajet e holla dhe një qasje intuitive ndaj teknologjisë përkatëse.
LËKURA LUKSOZE

LËKURA LUKSOZE

Zgjidhni nga një sërë lëkurash cilësore, të gjitha me luksin dhe përsosjen që do të prisnit. E disponueshme në pesë ngjyra.
MATERIALE TË QËNDRUESHME

MATERIALE TË QËNDRUESHME

Alternativat luksoze të tekstilit KvadratTM Tekstil premium dhe Ultrafabrics TM sigurojnë material të butë me pamje moderne.
FINITURA TË PERSONALIZUARA

FINITURA TË PERSONALIZUARA

Përshtatni tapicerinë sipas stilit tuaj personal me një përzgjedhje të rimesove të shkëlqyera dhe një sërë materialesh dhe finiturash.

RANGE ROVER SV I RI

Një interpretim i hollë i luksit dhe personalizimit të Range Rover

KRYESORE

RAFINIMI DHE LUKSI

RAFINIMI DHE LUKSI

Përsosja qëndron në zemër të Range Rover, duke siguruar udhëtim luksoz dhe rehati për deri në shtatë të rritur.
TEKNOLOGJI INTUITIVE

TEKNOLOGJI INTUITIVE

Teknologjia e Range Rover është projektuar për ta bërë jetën tuaj më të lehtë, nga një mori karakteristikash drejtimi në sistemin tonë të info-zbavitjes, fitues të çmimeve**, Pivi Pro.
AFTËSI TË JASHTËZAKONSHME

AFTËSI TË JASHTËZAKONSHME

Një grup teknologjish të aftësive për rehati dhe besim përfshin All Wheel Steering dhe Terrain Response 2 si standard.

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ

Një zgjedhje e boshtit qendror standarde ose të gjatë siguron luks të lartë për katër, pesë ose shtatë të rritur.

RANGE ROVER SE

RANGE ROVER SE

- Fenerë Piksel LED me drita ditore simbol
- Rrota 21” stili 5112
- Paketë interneti me plan të dhënash1 dhe Amazon Alexa
- Bagazhi me gjest e fuqizuar
- Ndenjëse lëkure Windsor me vrima
RANGE ROVER HSE

RANGE ROVER HSE

- Fenerë dixhital LED me drita ditore simbol dhe Projektim Imazhi
- Rrota 22” stili 7023
- Pasqyrë e brendshme e pasme ClearSight 2
- Sistemi akustik MeridianTM 3D
- Ndenjëse lëkure gjysmë-aniline
RANGE ROVER AUTOBIOGRAPHY

RANGE ROVER AUTOBIOGRAPHY

- Fenerë dixhital LED me drita ditore simbol dhe Projektim Imazhi
- Rrota 22” 55,88 cm (22) stili 1073, prerje diamanti me rrota kontrasti gri të errët me shkëlqim
- Tavan panoramik me rrëshqitje
- Sistemi akustik MeridianTM
- Ndenjëse të pasme të klasës ekzekutive
RANGE ROVER VARIANTI I PARË

RANGE ROVER VARIANTI I PARË

Range Rover u rafinua në lartësi të papara.

- Xhami i privatësisë
- Rrota 23” stili 1074
- Pragje aluminit të ndriçuara me shkrimin Modeli i Parë
- Ekran 11,4” i argëtimit në ndenjëset e pasme
- Suitë Event Bagazhi me jastëkë lëkure
RANGE ROVER SV

RANGE ROVER SV

- E disponueshme në boshtin qendror standard dhe të gjatë
- Parakolp ekskluziv SV dhe dizajn grile
- Theksime ekskluzive SV të karrocerisë të veshura me metal
- Komanda qeramike të bardha me shkëlqim ose të zezë saten
- Suite Opsionale me katër ndenjëse SV Signature

SV BESPOKE

Ekskluzive dhe e personalizuar. Opsionet përfshijnë ngjyrë SV të personalizuar, stilet e rrotave SV dhe materialet më të mira të tapicerisë.

DERI NË 113 KM[1] DISTANCA ELEKTRIKE

Hibridi Elektrik i ri* optimizon efikasitetin dhe performancën për drejtimin plotësisht elektrik (EV), me emetime zero.

VAZHDONI EKSPLORIMIN

KRYESORE

KRYESORE

Range Rover udhëheq me shembull.
EKSPLORONI THEKSIMET
MODELET RANGE ROVER

MODELET RANGE ROVER

Shikoni gamën e plotë të modeleve.
EKSPLORONI MODELET
SPECIFIKIME

SPECIFIKIME

Shikoni faktet dhe shifrat.
SHIKONI SPECIFIKIMET
OPSIONET DHE AKSESORËT

OPSIONET DHE AKSESORËT

Personalizoni Range Rover tuaj.
SHIKONI OPSIONET DHE AKSESORËT

*Në dispozicion nga janari 2022.

*
*Fitues i çmimit SMARTBEST për teknologjitë më të mira të lidhura, nëntor 2020.

[1]Shifrat e paraqitura janë vlerësimet e prodhuesit dhe do të zëvendësohen me shifrat zyrtare të testit të BE-së menjëherë pasi ato të jenë në dispozicion. Vetëm për qëllime krahasuese. Shifrat e botës reale mund të ndryshojnë. Shifrat CO2, ekonomia e karburantit mund të ndryshojë në varësi të faktorëve të tillë si stilet e drejtimit, kushtet e mjedisit, ngarkesa, rrotat dhe aksesorët e pajisur. Shifrat e marra me bateri të ngarkuar plotësisht.

†† Shikoni shifrat WLTP.

Shifrat e ofruara vijnë si rezultat i testeve të prodhuesit zyrtar në përputhje me legjislacionin e BE me bateri plotësisht të karikuar. Vetëm për qëllime krahasuese. Shifrat e botës reale mund të ndryshojnë. CO2 ekonomia e karburantit, konsumi i energjisë dhe shifrat e distancës mund të ndryshojë në varësi të faktorëve të tillë si stilet e drejtimit, kushtet e mjedisit, ngarkesa, rrotat, aksesorët e pajisur, rrugëtimi aktual dhe gjendja e baterisë. Shifrat e distancës bazohen në automjetet e prodhimit mbi një rrugë të standardizuar.
1Mund të zbatohet politika e përdorimit të drejtë. Abonim standard 1 vit që mund të zgjatet pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj Land Rover.2Nëse përdoruesit me lente bifokale ose varifokale nuk mund të rregullojnë lehtësisht përqendrimin në imazhin dixhital të pamjes së pasme ClearSight, ata mund të kthejnë mënyrën e pasqyrimit të pasmë në çdo kohë.

Ju lutemi vini re se karakteristikat standarde mund të zëvendësohen kur zgjidhni variante të modelit bazë. Karakteristikat standarde gjithashtu mund të ndryshojnë në varësi të motorit dhe transmisionit.

Karakteristikat opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimit të automjetit (modeli dhe fuqia) dhe tregut ose kërkojnë instalimin e karakteristikave të tjera për t'u pajisur. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfiguroni automjetin tuaj në internet Internet.

Tiparet brenda automjeteve duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur janë të sigurt për ta bërë këtë. Drejtuesit e automjeteve duhet të sigurojnë se janë në kontroll të plotë të automjetit në çdo kohë.

Karakteristikat e Pivi dhe InControl, opsionet, shërbimet e - palëve të treta dhe disponueshmëria e tyre mbeten të varura nga tregu - pyesni shitësin e Land Rover për disponueshmëri në tregun lokal dhe kushtet e plota. Lidhshmëria me rrjetin celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, u nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizuale në varësi të opsioneve të zgjedhura. Amazon, Alexa dhe të gjitha logot e lidhura janë marka tregtare të Amazon.com, Inc. ose filialeve të tij. Disa funksione të Alexa varen nga teknologjia e shtëpisë së zgjuar. Përdorimi i Amazon Alexa kërkon një llogari Amazon.

MeridianTM është një markë tregtare e regjistruar e Meridian Audio Ltd.