RANGE ROVER I RI
SPECIFIKIMET

BOSHT QENDROR STANDARD
D250 AWD AUTOMATIC MHEV
RANGE ROVER SE

RANGE ROVER SE

D250 AWD AUTOMATIC MHEV

PERFORMANCA
EKONOMIA E KARBURANTIT
TËRHEQJA MOTORIKE
PESHAT
RIMORKIM
TRANSPORTIMI NË ÇATI
PËRMASAT
HAPËSIRA E KOKËS
HAPËSIRA E PARME
KAPACITETI I HAPËSIRËS SË NGARKESËS
GROUND CLEARANCE - STANDARD
GROUND CLEARANCE - OFF ROAD
THELLËSIA NË TERREN ZHYTËS
KTHESA RROTULLUESE

HAPËSIRA E NGARKESËS (NGA)

1.050 L✦


Në modelet bosht standard të rrotave Range Rover.

RROTAT

23"


Standard në modelin e parë Range Rover First Edition.

DISTANCA ELEKTRIKE (EV)

113 KM


Në Range Rover hibrid elektrik*.

EKRAN ME PREKJE

13,1"


Standard në të gjitha modelet Range Rover.

VAZHDONI EKSPLORIMIN

RANGE ROVER SV

RANGE ROVER SV

Finesë. Luks. Eksklusiv.
EKSPLORO KËTË MODEL
MODELET RANGE ROVER

MODELET RANGE ROVER

Shikoni gamën e plotë të modeleve.
EKSPLORONI MODELET
OPSIONET DHE AKSESORËT

OPSIONET DHE AKSESORËT

Personalizoni Range Rover tuaj.
SHIKONI OPSIONET DHE AKSESORËT

±Shifrat e ofruara janë NEDC si rezultat i testeve të prodhuesit zyrtar në përputhje me legjislacionin e BE. Shifrat mund të ndryshojnë sipas mjedisit dhe stilit të drejtimit. Vetëm për qëllime krahasuese. Shifrat e botës reale mund të ndryshojnë.
†† Shikoni shifrat WLTP.
Shifrat e ofruara vijnë si rezultat i testeve të prodhuesit zyrtar në përputhje me legjislacionin e BE me bateri plotësisht të karikuar. Vetëm për qëllime krahasuese. Shifrat e botës reale mund të ndryshojnë. CO2 ekonomia e karburantit, konsumi i energjisë dhe shifrat e distancës mund të ndryshojë në varësi të faktorëve të tillë si stilet e drejtimit, kushtet e mjedisit, ngarkesa, rrotat, aksesorët e pajisur, rrugëtimi aktual dhe gjendja e baterisë. Shifrat e distancës bazohen në automjetet e prodhimit mbi një rrugë të standardizuar.
Me Dynamic Launch të aktivizuar.

Përfshin një drejtues 75 kg, plot me lëng dhe karburant 90%.

Përfshin plot me lëngje dhe karburant 90%.

Thatë: Vëllimi i matur me blloqe të ngurta që përputhen me VDA (200 mm x 50 mm x 100 mm).

Lagur: Vëllimi siç matet duke simuluar hapësirën e ngarkuar të mbushur me lëng.

** Me kapakun e çengelit të rimorkimit të hequr.