PYETJE TË SHPESHTA RRETH PHEV

A ËSHTË BATERIA E MBULUAR NGA GARANCIA?

A ËSHTË BATERIA E MBULUAR NGA GARANCIA?

Po. Përveç garancisë standarde të automjeteve, bateritë tona të makinave elektrike kanë një garanci tetë vjeçare.
CILA ËSHTË GAMA E NJË HIBRIDI ELEKTRIK?

CILA ËSHTË GAMA E NJË HIBRIDI ELEKTRIK?

Duke përdorur vetëm motorin elektrik, një hibrid elektrik ka një gamë deri në 68km*. Hibridet elektrike përdorin gjithashtu një motor benzine për të mbështetur një gamë shumë më të madhe.
A MUND TË KARIKOJ HIBRIDIN TIM ELEKTRIK NË MOT ME SHI?

A MUND TË KARIKOJ HIBRIDIN TIM ELEKTRIK NË MOT ME SHI?

Po. Siguria e procesit të karikimit të hibridit elektrik është plotësisht e sigurt.
A MUND TA PËRBALLOJË NGARKESËN RRJETI ELEKTRIK?

A MUND TA PËRBALLOJË NGARKESËN RRJETI ELEKTRIK?

Rrjeti i energjisë elektrike mund të përballojë lehtësisht karikimin e automjetit elektrik, shumica e të cilave ndodh gjatë natës kur përdorimi i energjisë është i ulët. Ne dhe prodhuesit e tjerë të makinave, jemi duke punuar me qeveritë dhe ofruesit e energjisë elektrike për të siguruar që furnizimi të mirëmbahet.
A JANË MAKINAT ELEKTRIKE TË NGADALTA NË KRAHASIM ME MAKINAT ME BENZINË DHE NAFTË?

A JANË MAKINAT ELEKTRIKE TË NGADALTA NË KRAHASIM ME MAKINAT ME BENZINË DHE NAFTË?

Jo, aspak. Motorët elektrikë gjenerojnë moment fuqie në çast dhe të plotë nga gjendja e ndaluar, gjë që mundëson kohë reagimi dhe përshpejtimi të mahnitshme.
A JANË TË SIGURTA AUTOMJETET ELEKTRIKE?

A JANË TË SIGURTA AUTOMJETET ELEKTRIKE?

Po. Të gjitha modelet e reja përputhen me të njëjtat standarde të rrepta të sigurisë si çdo automjet tjetër.

LLOJET E AUTOMJETEVE ELEKTRIKE

HAP TË GJITHA
Çfarë është një automjet hibrid elektrik?
A janë automjetet hibride elektrike lloji i vetëm i automjetit elektrik?

TË JETOSH ME NJË HIBRID ELEKTRIKE

HAP TË GJITHA
A ndikon klima te bateria?
A përkeqësohen bateritë me kalimin e kohës si ato në pajisjet e tjera?
A duhet të zëvendësohen rregullisht bateritë?
Cilat janë përfitimet kryesore të pronësisë së një automjeti hibrid elektrik?
A ka përfitime të tjera?
Cilat janë të metat e pronësisë së një automjeti hibrid elektrik?

DISTANCA PHEV

HAP TË GJITHA
A do të ketë një hibrid elektrik kapacitet të mjaftueshme për distancën e udhëtimit tim?
Cilët faktorë të ndikojnë te distanca e përshkuar?
Si mund të optimizoj ekonominë e karburantit të automjetit dhe karikimin e baterisë?

KARIKIMI

HAP TË GJITHA
Cilat metoda të ndryshme ekzistojnë për të karikuar një hibrid elektrik?
Çfarë është “Karikimi i Destinacionit”?
Çfarë është “Karikimi i Udhëtimit”?
Për cilat pajisje karikimi do të kem nevojë?
A do të më duhet të modifikoj instalimet elektrike të shtëpisë time?
Kush mund të instalojë një grup karikimi për mua?
Unë nuk kam parkim privat në shtëpi ose punë. A do të thotë kjo se nuk mund të kem një makinë elektrike?
A ka garanci bateria?
Çfarë do të thotë kWh?
A mundet rrjeti i transmetimit të energjisë elektrike të përballojë numrin në rritje të automjeteve elektrike?
Çfarë është frenimi rigjenerues?

AFTËSIA DHE PERFORMANCA

HAP TË GJITHA
A janë PHEV më të ngadalta dhe më pak reaguese sesa makinat me benzinë apo naftë?
A mund të përdor një PHEV për rimorkim?
A mund të përdor një PHEV jashtë rrugës së shtruar?
A mund të vendos një rrotë rezervë në një PHEV?

SIGURIA

HAP TË GJITHA
A janë të sigurta automjetet elektrike?

EKSPLORO LAND ROVER

GAMA JONË HIBRIDE

GAMA JONË HIBRIDE

Eksploroni gamën tonë të automjeteve hibride elektrike.
ZBULO MË SHUMË
EKSPLORONI AUTOMJETET TONA

EKSPLORONI AUTOMJETET TONA

Eksploroni dhe krahasoni gamën tonë të plotë të automjeteve para se të zgjidhni atë të duhur për ju dhe stilin e jetës tuaj.
EKSPLORONI AUTOMJETET TONA