GAMA JONË HIBRIDE

GAMA JONË HIBRIDE

SECILA NGA KËTO MAKINA DISPONOHET SI HIBRID ELEKTRIK

Të gatshme për asgjë, gama jonë e hibrideve elektrike lëvizin me lehtësi në çdo habitat, që nga shtigjet malore shkëmbore deri në rrugët inteligjente të qytetit.

RANGE ROVER

Kulmi i aftësive të rafinuara

– Një sërë teknologjish të përparuara
– Tapiceri e bukur për rehati luksoze
– Një siluetë ikonike e pagabueshme
– 900 mm thellësi zhytje
– Disponohet në boshtin qendror standard ose të gjatë

RANGE ROVER SPORT I RI

Instinktiv, dramatik, pa kompromitës.

RANGE ROVER SPORT

Range Rover më dinamik

– Kabinë e fokusuar rreth drejtuesit
– 0-100km/h në 6,7 sekonda
– Dinamikë transformuese mbi rrugë
– Strukturë trupi të gjithv prej alumini
– Dinamika Përshtatëse

RANGE ROVER VELAR

Range Rover i avancuar

- Pivi Pro
- Fenerë matrix LED me simbolin Drita Ditore
- Timon lëkure
- Ebony Morzine headlining
- Ndihma e Parkimit Para dhe Prapa

RANGE ROVER EVOQUE

Koha për të bërë një deklaratë

– Siluetë në formë kupeje
– Tapiceri bashkëkohore
– Teknologji intuitive dhe inovative
– Manovrim në rrugë të shtruar dhe jashtë saj
– Aftësi në të gjitha kushtet atmosferike

DISCOVERY SPORT

SUV kompakt i zhdërvjellët

– Aftësi me vetëpërmbajtje
– Pamje terreni ClearSight dhe pasqyrë e pasme
– Zgjidhje inteligjente të hapësirave ruajtëse
– Zgjedhje ndërmjet dy stileve të dallueshme
– Një gamë opsionesh të tapicerisë

DEFENDER

I aftë për gjëra të mëdha

- Matrix Fenerë LED me signature Drita Ditore simbol
- Pasqyrë e brendshme e pasme me zbehje automatike
- Pivi Pro
- Paketa e asistencës së drejtuesit
- Suspensioni elektronik me ajër me dinamikë përshtatëse

EKSPLORO LAND ROVER

ÇFARË ËSHTË PHEV?

ÇFARË ËSHTË PHEV?

Udhëzuesi ynë i shpejtë dhe i thjeshtë për PHEV shpjegon se si funksionojnë dhe si t'i përdorni ato.
ZBULO MË SHUMË
PËRGJEGJËSIA

PËRGJEGJËSIA

Ne jemi të përkushtuar për të rritur biznesin tonë me përgjegjësi dhe qëndrueshmëri - në mënyrë që ne mund t'i shtojmë vlerë klientëve tanë, kompanisë sonë dhe ekonomisë në përgjithësi.
ME NAFTË, BENZINË APO ELEKTRIKE?

ME NAFTË, BENZINË APO ELEKTRIKE?

E gjithë gama jonë e motorëve është rafinuar për botën moderne. Cilin do të zgjidhni?