RANGE ROVER EVOQUE

KRYESORE

TEKNOLOGJIA

E pajisur plotësisht për jetesë të shekullit të 21.

PIVI DHE PIVI PRO

Veçoritë standarde në Pivi përfshijnë:

- Ekrani me prekje 10"
- Radio dixhitale DAB
- Ndërfaqe e re e krijuar
- Apple CarPlay® 1
- Android AutoTM 2
- Telekomandë3

Aktualizojeni në Pivi Pro4 dhe do të shoqëroheni nga inteligjenca artificiale më e fundit brenda makinës që ofron veçori të tilla si sistemi i navigimit vetë-mësues3, për një udhëtim plotësisht të lidhur.
PIVI DHE PIVI PRO
INFORMACION NË NJË VËSHTRIM
SISTEM AUDIO RRETHUES MERIDIAN™
PËRDITËSIMI I SOFTUERIT

PËRDITËSIMI I SOFTUERIT

Automjeti juaj qëndron i përditësuar përmes Përditësimi i Softuerit6. Infozbavitja, telematika dhe module të ndryshme të kontrollit të automjetit të gjitha mund të përditësohen nga distanca për të ndihmuar në sigurimin e performancës optimale. Do të thotë që automjeti juaj thjesht vazhdon të përmirësohet.
PAKETA E LIDHJES

PAKETA E LIDHJES

Paketa e Lidhjes8 ofron shërbime të lidhura më tej përmes një karte SIM të integruar, duke siguruar qasje në media transmetimi të pakufizuara 8 dhe parashikime të motit.
KARIKIMI ME VALË

KARIKIMI ME VALË

Karikimi opsional me valë i pajisjes me përforcues të sinjalit të telefonit9 ju lejon të karikoni telefona inteligjentë të pajtueshëm pa pasur nevojë për tela ose një panel karikimi. Ndërsa jeni në makinë, telefoni juaj do të përdorë antenën e automjetit për sinjal të përmirësuar dhe thirrje më të qarta.
SISTEMI I PASTRIMIT TË AJRIT TË KABINËS

SISTEMI I PASTRIMIT TË AJRIT TË KABINËS

Pastrimi opsional i ajrit të kabinës rrit mirëqenien e drejtuesit dhe pasagjerëve. Aktivizimi i butonit PURIFY në makinën tuaj, filtri i krijuar posaçërisht tërheq dhe kap grimcat e imëta nga ajri i jashtëm, si PM2.5 dhe alergjenët e ajrit si pluhuri dhe poleni.

AFTËSIA

Kombinimi i aftësive të përditshme bashkë me përvojën e sigurt jashtë rrugës së shtruar.

TË GJITHA RROTAT AKTIVE

TË GJITHA RROTAT AKTIVE

Siguron lëvizje të sigurtë, në ose jashtë rrugës së shtruar. Në sipërfaqet e rrëshqitshme, si bari dhe dëbora, momenti mund të balancohet midis rrotave të përparme dhe të pasme për të maksimizuar tërheqjen.
KONTROLLI I ZBRITJES KODRINORE

KONTROLLI I ZBRITJES KODRINORE

Sistemi Land Rover i patentuar Kontrolli i Zbritjes Kodrinore (HDC) është një tipar standard. Ndihmon shoferin me zbritje të kontrolluar të shpateve të vështira. E bën këtë duke ruajtur një shpejtësi të vazhdueshme dhe duke aplikuar frenimin veçmas në çdo rrotë.
NISJA NË TËRHEQJE TË ULËT

NISJA NË TËRHEQJE TË ULËT

Duke ju mundësuar kontroll optimal të momentit kur nisni automjetin, Nisja në Tërheqje të Ulët rrit aftësinë në kushte të rrëshqitshme si bari i lagësht, dëbora dhe akulli.
ASISTENCA NË TERREN KODRINOR

ASISTENCA NË TERREN KODRINOR

Me aktivizim automatikisht kur ngjiteni në pjerrësi, Asistenca në Terren Kodrinor siguron që Range Rover Evoque juaj të mos rrëshqasë mbrapsht. E bën këtë duke mbajtur forcën e frenimit, duke ju dhënë kohë të kaloni këmbën nga pedali i frenave tek i lëvizjes.

PERFORMANCA

Pavarësisht nëse po kërkoni një përvojë drejtimi të sigurt ose ekonomi më të mirë të karburantit, ekziston një opsion motori që ju përshtatet.

HIBRIDI ELEKTRIK

HIBRIDI ELEKTRIK

Range Rover Evoque Hibrid Elektrik kombinon një motor benzine me 3 cilindra, 1,5 litërsh me një motor elektrik për prodhuar në total 309 kuaj fuqi. Drejtojeni makinën qoftë në modalitetin paralel-hibrid ose elektrik.
ZBULO MË SHUMË

SPECIFIKIME TË HIBRIDIT ELEKTRIK

GAMA ELEKTRIKE (DERI NË)

62KM††

Tregohet distanca e WLTP TEL Elektric.

EMETIME TË CO2 (NGA)

32G/KM††

Shijoni emetimet zero nga marmita kur jeni në modalitetin EV.

KOHA E KARIKIMIT NË SHTËPI (NGA)

132MIN*

Deri në 100% me karikues 7 kW AC në shtëpi.

KOHA E KARIKIMIT PUBLIK (NGA)

30MIN*

Karikoni deri në 80 përqind në < 30 minuta me karikim të shpejtë 32 kW.
TËRHEQJET MOTORIKE

TËRHEQJET MOTORIKE

Nga fuqia dhe kënaqësia e pastër e drejtimit deri në ekonominë e karburantit dhe rafinimin, ekziston një gamë e motorëve të disponueshëm për Range Rover Evoque, duke përfshirë opsionin Hibrid Elektrik.
TRANSMISIONI

TRANSMISIONI

Jepni jetë Range Rover Evoque me një gamë të gjerë opsionesh transmisioni. Zgjidhni midis marsheve manuale me 6 shpejtësi ose automatike me 8 dhe 9 shpejtësi.
DINAMIKA PËRSHTATËSE

DINAMIKA PËRSHTATËSE

Me Dinamikën Përshtatëse, të zgjedhur përmes ekranit me prekje, Range Rover Evoque mundëson kontroll edhe më të mirë të trupit me manovrim më të sheshtë dhe reagime më të mprehta.
DINAMIKË E KONFIGURUESHME

DINAMIKË E KONFIGURUESHME

Funksioni Dinamika e Konfigurueshme ju lejon të konfiguroni hartëzimin e shpejtësisë së Range Rover Evoque, pikat e ndërrimit të transmisionit dhe drejtimin për t’iu përshtatur nevojave tuaja të drejtimit.

SHKATHTËSIA

Krijuar dhe projektuar për të përfituar sa më shumë nga jeta moderne.

5 NDENJËSE

5 NDENJËSE

591 litres


Vëllimi standard i lagur i industrisë lejon deri në 591 litra dhe 591 litra të thatë. E thënë thjesht, ju mund të udhëtoni lehtësisht me katër miq.

Lëvizni rrëshqitësin për të parë të gjitha kapacitetet e hapësirës së ngarkesës.

Vëllimi i lagur është standardi i industrisë, i cili matet duke mbushur hapësirën e ngarkesës me lëng. Vëllimi i thatë matet me blloqe të ngurta (200 x 50 x 100mm), duke treguar madhësinë e hapësirës praktike brenda automjetit.

PASQYRË E PASME CLEARSIGHT

PASQYRË E PASME CLEARSIGHT

E para për Land Rover dhe ndërmjet shumë tipareve të reja që e bëjnë Range Rover Evoque një kënaqësi për të drejtuar. Kjo teknologji opsionale mundëson pamje pa pengesa të rrugës prapa jush, pavarësisht nga pasagjerët e pasmë ose objektet në hapësirën e ngarkesës11.
FENERË MATRICË LED

FENERË MATRICË LED

Pjesë e teknologjive tona inovative, fenerët matricë LED me drita ditore simbol (DRL) përmbajnë rreze përshtatëse. Kjo maksimizon seksionet e rrezeve të larta për shikueshmëri të përkryer, ndërsa hedh hije mbi trafikun në ardhje, duke ndihmuar në parandalimin e verbimit.
ASISTENCA E DREJTUESIT

ASISTENCA E DREJTUESIT

Zgjidhni nga një sërë karakteristikash të dizajnuara për të bërë drejtimin dhe parkimin më të thjeshtë dhe më të sigurt. Me shumë teknologji novatore në dispozicion, do të zbuloni se të gjitha karakteristikat janë projektuar për të rritur përvojën tuaj të drejtimit duke mundësuar më shumë siguri.
SIGURIA

SIGURIA

ISOFIX dhe jastëkët e ajrit përmirësojnë sigurinë edhe më tej, dy pika ISOFIX për kufizimet e ndenjëseve për foshnje/fëmijë janë të vendosur në secilën anë të ndenjëseve të pasme dhe një sistem gjithëpërfshirës prej gjashtë jastëkësh ajri, duke përfshirë drejtuesin, pasagjerin, perdet anësore dhe jastëkët e ajrit të kraharorit janë standarde për të mbrojtur të gjithë brenda.

NDËRTO VETË

Krijoni Range Rover Evoque perfekt që i përshtatet nevojave dhe stilit tuaj të jetesës.

PERSONALIZO RANGE ROVER EVOQUE

Ndërtoni Range Rover Evoque tuaj të përsosur me konfiguruesin tonë.

VAZHDONI EKSPLORIMIN

MODELET RANGE ROVER EVOQUE

MODELET RANGE ROVER EVOQUE

Gama e plotë e modelit të ri të gjendet këtu, me një përzgjedhje të gjerë të dizenjove të shkëlqyeshme, ndihmave të performancës dhe teknologjive në dispozicion.
EKSPLORONI MODELET
SPECIFIKIME

SPECIFIKIME

Eksploro detaje të imëta. Zbuloni më shumë në lidhje me performancën e motorit, përmasat dhe konsumin e karburantit.
SHIKONI SPECIFIKIMET
OPSIONET DHE AKSESORËT

OPSIONET DHE AKSESORËT

Elegant, i fortë dhe praktik: personalizoni Range Rover Evoque më tej me një zgjedhje aksesorësh për karrocerinë dhe tapicerinë.
SHIKONI OPSIONET DHE AKSESORËT
GALERIA

GALERIA

Saktësimi i vëmendjes ndaj detajeve ka qenë gjithmonë themelore për automjetet tona. Range Rover Evoque vërtet del më vete.
SHIKO GALERINË

*Kohët e karikimit ndryshojnë në varësi të shumë faktorëve, duke përfshirë, por pa u kufizuar në: moshën, gjendjen, temperaturën dhe karikimin ekzistues të baterisë; objekti i përdorur dhe kohëzgjatja e karikimit.

††Shifrat e dhëna vijnë si rezultat i testeve zyrtare të prodhuesit në përputhje me legjislacionin e BE-së me një bateri plotësisht të karikuar. Vetëm për qëllime krahasuese. Shifrat e botës reale mund të ndryshojnë. CO2, ekonomia e karburantit, konsumi i energjisë dhe shifrat e distancës mund të ndryshojë në varësi të faktorëve të tillë si stilet e drejtimit, kushtet e mjedisit, ngarkesa, rrotat, aksesorët e pajisur, rrugëtimi aktual dhe gjendja e baterisë. Shifrat e distancës bazohen në automjetet e prodhimit mbi një rrugë të standardizuar.

1Makina juaj është e përgatitur për Apple CarPlay. Shërbimet e ofruara nga Apple CarPlay varen nga disponueshmëria e veçorive në vendin tuaj, ju lutemi shikoni https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay për më shumë informacion.
2Makina juaj është e përgatitur për Android Auto. Shërbimet e ofruara nga Android Auto varen nga disponueshmëria e veçorive në vendin tuaj, ju lutemi shikoni https://www.android.com/auto/ për më shumë informacion.
3 Land Rover Remote është një shërbim me abonim që mund të zgjatet pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi Land Rover. Aplikacioni Land Rover Remote duhet të shkarkohet nga dyqani Apple App Store/Google Play.
4Navigacion Profesional kërkon abonim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj Land Rover.
5Udhëzimet e navigimit në xhamin e përparmë shfaqen vetëm kur Pivi Pro është montuar në automjet.
6Përditësimet kërkojnë lidhje të dhënash.
7Mund të zbatohet politika e përdorimit të drejtë. Përfshin abonim 1 vit që mund të zgjatet pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj Land Rover.
8Zbatohet politika e përdorimit të drejtë. Pasi të përdoren 20GB të dhëna brenda një muaji, shpejtësia e të dhënave dhe funksionaliteti në automjet mund të zvogëlohet për pjesën tjetër të muajit. Për detaje të Politikës së Përdorimit të Drejtë të lidhur me këtë veçori, ju lutemi referojuni kushteve të InControl Pivi Pro në www.landrover.com/pivi-pro-terms. Koha e riprodhimit varet nga ofruesi i transmetimit dhe përkufizimi i përmbajtjes së videos. Videoja HD rrit ndjeshëm përdorimin e të dhënave.
9Vetëm telefona të zgjuar që përputhen.
10Pamje Terreni ClearSight e varur nga Kamera Rrethuese 3D. Imazhi nuk është drejtpërsëdrejti. Kontrolloni rrethinat për siguri. I nënshtrohet rregulloreve lokale.
11Karakteristikë që i nënshtrohet rregulloreve lokale. Nëse përdoruesit bifokalë ose varifokalë nuk mund ta rregullojnë lehtësisht fokusin në imazhin dixhital të pamjes së pasme ClearSight, ata mund të kthehen në modalitetin e pasqyrës së pamjes së pasme në çdo kohë.

Veçoritë opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimeve të automjetit (modeli dhe grupi i fuqisë) ose kërkojnë instalimin e veçorive të tjera. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfiguroni automjetin tuaj në internet Internet.

Tiparet brenda automjeteve duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur janë të sigurt për ta bërë këtë. Drejtuesit e automjeteve duhet të sigurojnë se janë në kontroll të plotë të automjetit në çdo kohë.

Karakteristikat e Pivi dhe InControl, opsionet, shërbimet e palëve të treta dhe disponueshmëria e tyre mbeten të varura nga tregu - pyesni shitësin e Land Rover për disponueshmëri në tregun lokal dhe kushtet e plota. Disa veçori kanë abonim që kërkon rinovim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj. Lidhshmëria me rrjetin celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, u nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizuale në varësi të opsioneve të zgjedhura. Amazon, Alexa dhe të gjitha logot e lidhura janë marka tregtare të Amazon.com, Inc. ose filialeve të tij. Disa funksione të Alexa varen nga teknologjia e shtëpisë së zgjuar. Përdorimi i Amazon Alexa kërkon llogari në Amazon.

Apple CarPlay është markë tregtare e Apple Inc. Mund të zbatohen kushtet e përdoruesit fundor të Apple Inc.

Android Auto është markë tregtare e Google LLC.

Meridian është markë e regjistruar e Meridian Audio Ltd. Trifield dhe pajisja me tre fusha është një markë tregtare e Trifield Productions Ltd.