RANGE ROVER EVOQUE

OPSIONET DHE AKSESORËT

OPSIONET E PAKETAVE

Ekziston një sërë opsionesh paketash për të personalizuar Range Rover Evoque tuaj edhe më tej.

PAKETA E KARROCERISË SË ZEZË

Përmirësoni pamjen tashmë dalluese të Range Rover Evoque me paketën magjepsëse të karrocerisë së zezë. Finiturat e zeza me shkëlqim të shkrimit të kofanos dhe derës së bagazhit, grila, ajërmbledhëse anësore, parakolpë të përparmë dhe të pasmë, frudat e poshtme dhe kapakët e pasqyrave përbëjnë një deklaratë të sigurt të dizajnit.
PAKETA E KARROCERISË SË ZEZË
PAKETA E KARROCERISË SË ZEZË R-DYNAMIC

OPSIONE TË KARROCERISË

Zgjidhni ngjyrën e përsosur të ngjyrës, stilin e çatisë dhe rrotat që i përshtaten shijes tuaj.

RROTAT

Kompensoni kredencialet e dizajnit befasues të Range Rover Evoque me rrotat tuaja ideale. Zgjidhni nga rrotat 17” - 21” në një gamë ngjyrash dhe finiturash, duke përfshirë gri saten të errët, të zezë me shkëlqim dhe prerje diamant me gri të errët ose kontrast argjendi.

OPSIONE TË TAPICERISË

Ngritni hapësirën tuaj duke zgjedhur materialet tuaja ideale, ngjyrat, zgjedhjet e tavanit dhe më shumë.

ÇATI PANORAMIKE ME RRËSHQITJE

ÇATI PANORAMIKE ME RRËSHQITJE

Duke lejuar dritë natyrore në brendësinë e Range Rover Evoque, tavani panoramik1 ofron ndjenjë më të ndritshme, më të gjerë. Zgjidhni nga një tavan kontrasti me ngjyrën e trupit, bronz korintian2 ose të zi kontrasti.
NGJYRAT

NGJYRAT

Zgjidhni midis ngjyrave të kontrastit ose plotësuese për materialet tuaja të ndenjëseve, duke përfshirë tavanin ngjyrë abanozi ose fildishi të hapur.
PAKETAT E TAPICERISË

PAKETAT E TAPICERISË

Personalizojeni më tej tapicerinë e bollshme, me paketa shtesë, si p.sh. Paketa Përmirësim Cilësor i Tapicerisë. Detajet luksoze përfshijnë tapete cilësorë, tavan kamoshi ngjyrë abanozi, ndriçim cilësor i kabinës, pedale metalike të ndritshme dhe pragje metalike me ndriçim.
NDENJËSET

NDENJËSET

Ekzistojnë mundësi të shumta materialesh të qëndrueshme dhe për të zgjedhur: Veshjet e ndenjëseve prej lëkure të grimcuar, përzierje leshi Kvadrat me kamosh Dinamica®, tekstil Eucalyptustile me UltrafabricsTM. Detaje të hijshme si qepjet në kroskot vetëm sa shtojnë ndjesinë e rafinimit.

SIGURIA

Gama jonë e veçorive të asistencës së drejtuesit dhe parkimit është krijuar për të siguruar që çdo udhëtim të jetë po aq i sigurt sa edhe i këndshëm.

ASISTENCA E DREJTUESIT

ASISTENCA E DREJTUESIT

Zgjidhni nga një sërë karakteristikash të dizajnuara për të bërë drejtimin dhe parkimin më të thjeshtë dhe më të sigurt. Me shumë teknologji novatore në dispozicion, do të zbuloni se të gjitha karakteristikat janë projektuar për të rritur përvojën tuaj të drejtimit duke mundësuar më shumë siguri.

PERSONALIZIMI

Përfitoni më shumë botën tuaj. Me Evoque, ju mund ta personalizoni plotësisht automjetin për t’iu përshtatur stilit të jetës tuaj.

AKSESORËT LAND ROVER

AKSESORËT LAND ROVER

Elegant, i fortë dhe praktik: personalizoni Range Rover Evoque më tej me një zgjedhje aksesorësh për karrocerinë dhe tapicerinë.
SHIKONI AKSESORËT

VAZHDONI EKSPLORIMIN

KRYESORE

KRYESORE

Zbuloni se çfarë mund t'ju ofrojë Range Rover Evoque, duke përfshirë teknologjinë brenda makinës, aftësinë, performancën dhe më shumë.
EKSPLORONI THEKSIMET
MODELET RANGE ROVER EVOQUE

MODELET RANGE ROVER EVOQUE

Gama e plotë e modelit të ri të gjendet këtu, me një përzgjedhje të gjerë të dizenjove të shkëlqyeshme, ndihmave të performancës dhe teknologjive në dispozicion.
EKSPLORONI MODELET
SPECIFIKIME

SPECIFIKIME

Eksploro detaje të imëta. Zbuloni më shumë në lidhje me performancën e motorit, përmasat dhe konsumin e karburantit.
SHIKONI SPECIFIKIMET
GALERIA

GALERIA

Saktësimi i vëmendjes ndaj detajeve ka qenë gjithmonë themelore për automjetet tona. Range Rover Evoque vërtet del më vete.
SHIKO GALERINË

1Zgjedhja e tavanit opsional panoramik me rrëshqitje zvogëlon hapësirën e përparme dhe të pasme të kokës.2Disponohet vetëm në koleksionin e ngjyrës bronz.

Karakteristikat opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimit të automjetit (modeli dhe fuqia) ose kërkojnë instalimin e karakteristikave të tjera për t'u pajisur. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfiguroni automjetin tuaj në internet Internet.

Tiparet brenda automjeteve duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur janë të sigurt për ta bërë këtë. Drejtuesit e automjeteve duhet të sigurojnë se janë në kontroll të plotë të automjetit në çdo kohë.

Karakteristikat e Pivi dhe InControl, opsionet, shërbimet e palëve të treta dhe disponueshmëria e tyre mbeten të varura nga tregu - pyesni shitësin e Land Rover për disponueshmëri në tregun lokal dhe kushtet e plota. Karakteristika të caktuara kërkojnë një kartë SIM të përshtatshme me një kontratë të përshtatshme me të dhëna e cila do të kërkojë abonim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj i autorizuar. Lidhshmëria me rrjetin celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, u nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizuale në varësi të opsioneve të zgjedhura. Amazon, Alexa dhe të gjitha logot e lidhura janë marka tregtare të Amazon.com, Inc. ose filialeve të tij. Disa funksione të Alexa varen nga teknologjia e shtëpisë së zgjuar. Përdorimi i Amazon Alexa kërkon një llogari Amazon.