RANGE ROVER SPORT

RANGE ROVER SPORT

Range Rover më dinamik
EKSPLORO KARAKTERISTIKAT KRYESORE

DIZAJNI

DIZAJNI I KARROCERISË

DIZAJNI I KARROCERISË

Range Rover Sport është projektuar për të tërhequr vëmendjen. Pozicioni më i ulët dhe më i spikatur theksohet nga parakolpët dhe prapakolpë e rifreskuar me marmita të integruara* dhe një ndjesi dramatike e moderne plotësohet nga fenerët LED mbështjellës me Tregues Drejtimi të Animuar opsional.

NDËRTO VETË
Shiko galerinë
NDRIÇIMI I AMBIENTIT

NDRIÇIMI I AMBIENTIT

Tejet i rehatshëm Jashtëzakonisht funksional Dizajni i pastër dhe modern i hapësirës së brendshme plotësohet nga ndriçimi i përmirësuar i ambientit dhe vendosja e Touch Pro Duo.
NDËRTO VETË Shiko galerinë

PERFORMANCA

DINAMIKA PËRSHTATËSE

DINAMIKA PËRSHTATËSE

Ofron balancën e përsosur të udhëtimit dhe kontrollit duke ofruar parametra vazhdimisht të ndryshueshme të amortizatorit. Dinamika Përshtatëse monitoron lëvizjet e automjetit deri në 500 herë në sekondë, duke ju përgjigjur komandave tuaja dhe kushteve të rrugës për të siguruar një automjet të rehatshëm dhe vetëpërmbajtës.
NDËRTO VETË

TEKNOLOGJIA

FENERË LED

FENERË LED

Fenerët piksel-lazer LED me Drita Ditore simbol ofrojnë opsionin më të fundit të dritës, me teknologji lazer që rrezaton pesë herë më shumë se fenerët standard me ndriçim LED. Me aktivizim në shpejtësi mbi 80km/orë dhe kur nuk zbulohen drita të tjera të jashtme, sistemi jep pamje të qartë për më shumë se gjysmë kilometri.
SHIKONI OPSIONET DHE AKSESORËT
INFO-ZBAVITJE

INFO-ZBAVITJE

Duke ofruar një sërë informacionesh dhe argëtim të pasur, sistemi i info-zbavitjes Touch Pro Duo paraqet teknologjitë më intuitive dhe të avancuara të integruara për të siguruar që të mund të përfitoni sa më shumë nga udhëtimi tuaj.
INOVACION

INOVACION

Gama e motorëve të rafinuar dhe me efikasitet kursimi në karburant e Range Rover Sport jep performancë të fortë. Zgjidhni nga përzgjedhja e motorëve të avancuar të benzinës dhe naftës ose Automjeti i Ri Elektrik Hibrid (PHEV) - tërheqja motorike më inovative që kemi.
PERFORMANCA NË RRUGË

PERFORMANCA NË RRUGË

Mbërthim dhe drejtim i jashtëzakonshëm konfirmojnë Range Rover Sport si SUV-i më dinamik. Me një komplet teknologjish të projektuara me kujdes siguron një lëvizje gjallëruese, pavarësisht nga rruga dhe kushtet.
PERFORMANCA JASHTË RRUGËS SË SHTRUAR

PERFORMANCA JASHTË RRUGËS SË SHTRUAR

Aftësitë shembullore jashtë rrugës së shtruar të Range Rover Sport rrjedhin nga kombinimi i të gjitha rrotave aktive (AWD) dhe teknologjive unike, inovative për të gjitha terrenet.
ASISTENCA TË DREJTUESIT

ASISTENCA TË DREJTUESIT

Nga përballja me trafikun e qytetit te siguria shtesë për ju dhe pasagjerët tuaj, ka një sërë teknologjish inovative standarde dhe opsionale në dispozicion. Secila prej tyre është projektuar dhe krijuar për të ofruar voli, lehtësi dhe rehati gjatë udhëtimit tuaj.
REHATIA DHE LEHTËSIA

REHATIA DHE LEHTËSIA

Range Rover Sport e çon rehatinë e drejtuesit dhe pasagjerëve në nivelet më të larta. Projektuar në detaje, tapiceria bashkëkohore vjen me ndenjëse të reja përpara që ofrojnë mbështetje të rritur dhe mundësi për t’i zgjedhur në lëkurë gjysmë-aniline.

SHKATHTËSIA

LARTËSI AUTOMATIKE E HYRJE-DALJES

LARTËSI AUTOMATIKE E HYRJE-DALJES

Duke mundësuar lehtësi dhe aftësi shtesë, Lartësia Automatike e Hyrje/Daljes, me aktivizim përmes suspensionit elektronik me ajër, u lejon udhëtarëve të hyjnë dhe të zbresin më lehtë duke e ulur automjetin me 50 mm.
NDËRTO VETË

REHATIA DHE LEHTËSIA

TENDË ME GJEST

TENDË ME GJEST

Për të parandaluar mbinxehjen e kabinës dhe për të minimizuar kërkesat e ajrit të kondicionuar, tenda automatike mbyllet automatikisht kur pasagjerët të kenë zbritur dhe dyert të jenë mbyllur. Tenda opsionale me gjest siguron kontroll intuitiv të gjestit përpara/prapa, duke i lejuar shoferit të përqendrohet në rrugën përpara.
EKSPLORO TEKNOLOGJITË

AFTËSIA

KONTROLLI I LËVIZJES NË TË GJITHA TERRENET

KONTROLLI I LËVIZJES NË TË GJITHA TERRENET

Caktoni dhe ruani një shpejtësi të qëndrueshme në kushte sfiduese si balta, bari i lagësht, akulli, bora dhe shtigjet e thyera. Kontrolli i Lëvizjes në të Gjitha Terrenet (ATPC) funksionon midis 1.8km/h dhe 30km/h, duke ju mundësuar të ruani përqendrim të plotë te manovimi dhe të gjeni rrugën për të kaluar terrenet e vështira.
NDËRTO VETË

QËNDRUESHMËRIA

EFIKASITETI

EFIKASITETI

Tërheqjet motorike të Range Rover Sport përfshijnë teknologji të emetimit të ulët të CO₂ si sistemi i avancuar inteligjent Ndal/Ndiz. Sistemi e fik motorin në pushim dhe e ndez përsëri kur hiqni këmbën nga frena, duke përmirësuar konsumin e karburantit nga 5 deri në 7 për qind. Modaliteti ECO shtesë përdor softuer për të siguruar që automjeti të funksionojë në mënyrë më efikase dhe më ekonomike.
ALUMINI

ALUMINI

Struktura e trupit prej alumini e Range Rover Sport përfshin materiale të ricikluara, duke rezultuar në kursim të peshës, efikasitet të përmirësuar të karburantit, emetime më të ulëta dhe përfitim në performancë.
VLERËSIMI I CIKLIT TË JETËS

VLERËSIMI I CIKLIT TË JETËS

Si kompani e ndërgjegjshme ndaj mjedisit, jemi të angazhuar për prodhimin e automjeteve që përdorin materiale më të qëndrueshme, prodhojnë më pak mbeturina dhe përdorin më pak burime natyrore. Për këto arsye, Range Rover Sport është projektuar të jetë 85 për qind e riciklueshme dhe 95 për qind e rikuperueshme. Dhe ne po investojmë në fabrika më moderne, ku mund t'i bëjmë automjetet tona edhe më efikase - duke përdorur më pak ujë dhe energji, duke prodhuar më pak mbeturina dhe duke emetuar më pak karbon.

KARAKTERISTIKA TË SIGURISË

ISOFIX

ISOFIX

Pikat ISOFIX në ndenjëset e pasme e bëjnë të lehtë instalimin e ulëseve për fëmijë. Gjithashtu sigurojnë një lidhje të fortë midis ulëses për fëmijë dhe automjetit për siguri më të mirë.
JASTËKË AJRI

JASTËKË AJRI

Sistemi gjithëpërfshirës i Range Rover Sport jastëkëve të ajrit për drejtuesin dhe pasagjerët siguron mbrojtje të shkëlqyeshme për të gjithë brenda.
RRIPAT E SIGURISË

RRIPAT E SIGURISË

Mbrojtje shtesë ofrohet nga tendosësit e rripave të sigurisë të cilat, në rast përplasjeje ballore, zvogëlojnë zhvendosjen e trupit para.
FENERË LED

FENERË LED

Gama Range Rover Sport përmban ndriçim të jashtëm LED rreth e rrotull si standard. Fenerët LED janë projektuar për të funksionuar gjatë gjithë jetëgjatësisë së automjetit dhe përdorin më pak energji.
POZICIONI SPORTIV I KOMANDËS SË DREJTIMIT

POZICIONI SPORTIV I KOMANDËS SË DREJTIMIT

Pozicioni i Komandës së Drejtimit së Range Rover Sport ndihmon për t’ju ofruar një automjet më të sigurt dhe më përfshirës. Pozicioni i ngritur mundëson shikueshmëri të përmirësuar që kontribuon në siguri më të mirë.
ASISTENCA E FRENIMIT NË RAST URGJENCE (EBA)

ASISTENCA E FRENIMIT NË RAST URGJENCE (EBA)

Asistenca e Frenimit në Rast Urgjence kupton kur aplikoni frenat shpejt, por pa forcën e nevojshme për të maksimizuar performancën e ndalimit. Prandaj rrit presionin e frenimit përmes pompës ABS për të siguruar që të ndaloni në kohë.

Karakteristikat opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimit të automjetit (modeli dhe fuqia) dhe tregut ose kërkojnë instalimin e karakteristikave të tjera për t'u pajisur. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në linjë.