OPSIONET DHE AKSESORËT

Jo të gjitha opsionet janë të disponueshëm në të gjitha modelet. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj të autorizuar të Land Rover për më shumë.

OPSIONET E PAKETAVE

PAKETA E ZEZË

PAKETA E ZEZË

Përmirësoni karrocerinë e Range Rover Sport duke zgjedhur Paketën e Zezë. Duke sjellë një vështrim më dinamik, kjo paketë bashkon karakteristikat e zeza me shkëlqim me theksimet Narvik Black në elemente si grila e përparme, grykat e kofanos e parafangos dhe kupat e pasqyrave për t'i dhënë automjetit një prani edhe më të madhe.
Shiko galerinë
PAKETA E AFTËSISË NË/JASHTË RRUGËS SË SHTRUAR

PAKETA E AFTËSISË NË/JASHTË RRUGËS SË SHTRUAR

Përmirësoni aftësitë tashmë të pashoqe të Range Rover Sport në rrugë të shtruar dhe jashtë saj, si dhe përvojën e ngarjes me Paketa e Aftësisë Në/Jashtë Rrugës së Shtruar, e cila përfshin kuti transmisioni me dy shpejtësi, Reagim Terreni 2 me Programin Dinamik, Kontrolli i Lëvizjes në të Gjitha Terrenet (ATPC), Reagimi Dinamik dhe Diferenciali Elektronik Aktiv me Vektorizimin e Momentit nga Frenimi.
NDËRTO VETË

OPSIONE TË KARROCERISË

RROTAT

RROTAT

Land Rover-i ynë më i shkathët, dinamik dhe i përgjegjshëm ndonjëherë vjen me një zgjedhje rrotash që përputhen. Rrota ekskluzive premium, në përmasa 19” deri 22”, janë të disponueshme në një shumëllojshmëri shtresash duke përfshirë të zezë me shkëlqim, me prerje diamanti dhe saten të lëmuar. Një rrotë unike, me peshë të lehtë, ekskluzive për SVR, është gjithashtu e disponueshme.
NDËRTO VETË
FENERË MATRICË LED

FENERË MATRICË LED

Fenerët opsionalë me matricë LED me Drita Ditore (DRL) simbol mundësojnë Rreze të Avancuar të Lëvizjes (ADB) dhe shfaqin një Sistem Ndriçim Përpara Përshtatës (AFS). Të dy sistemet punojnë së bashku për të maksimizuar dukshmërinë në të gjitha kushtet — duke aktivizuar dukshmërinë në rreze të lartë pa i verbuar automjetet që afrohen përballë dhe duke optimizuar ndriçimin e dritave të ulëta për t'iu përshtatur kushteve të drejtimit.
NDËRTO VETË

OPSIONE TË BRENDSHME

SHTRESAT E TAPICERISË

SHTRESAT E TAPICERISË

Zgjidh nga një gamë e shtresave të tapicerisë duke përfshirë opsionet e drurit, aluminit dhe fibrat e karbonit. Shtresat mund të jenë unike për modele specifike.
NGJYRAT E TAPICERISË

NGJYRAT E TAPICERISË

Për të siguruar që kjo makinë të duket aq e mirë sa ngitet, disponohen një sërë ngjyrash duke përfshirë zgjedhjet bashkëkohore të reja, Ebony Vintage Tan dhe Ebony Eclipse.
NDENJËSET

NDENJËSET

Me ndenjëse me deri në 22 pozicione, ndenjëset e automjetit janë të disponueshme në një sërë materialesh, duke përfshirë lëkurën gjysmë aniline dhe ngjyra të reja bashkëkohore. Teknologjitë opsionale të masazhit, ngrohjes dhe ftohjes ofrojnë komoditet më të madh.
MONOTONE SEATS

MONOTONE SEATS

For those seeking simplicity. Monotone seats in Ebony, Almond, Espresso or Ivory are available in Grained, Windsor and Semi-Aniline leather.
DUO-TONE SEATS WITH SUEDECLOTH BOLSTERS

DUO-TONE SEATS WITH SUEDECLOTH BOLSTERS

Providing a contrasting, sportier interior. Duo-tone with suedecloth seats are available in Windsor leather and the colourways Ebony/Ivory, Ebony/Vintage Tan, Ebony/Eclipse or Ebony/Pimento.
DUO-TONE SEATS

DUO-TONE SEATS

Delivers an even more luxurious interior. Duo-tone seats are available in Semi-Aniline leather and the colourways Ebony/Ivory, Ebony/Vintage Tan, Ebony/Eclipse or Ebony/Pimento.

TEKNOLOGJIA

Teknologjia e fjalës së fundit brenda makinës e Range Rover Sport ndihmon mbajtjen e të gjithëve të sigurt, të argëtuar dhe të lidhur në çdo udhëtim. Inovacionet më të fundit, karakteristikat e performancës dhe aftësive ju mundësojnë të përfitoni sa më shumë nga automjeti juaj.
EKSPLORO TEKNOLOGJITË

LAND ROVER GEAR - AKSESORË

PAKETA E KAFSHËVE SHTËPIAKE

PAKETA E KAFSHËVE SHTËPIAKE

Zgjidhni nga përzgjedhja jonë e Paketave të Kafshëve Shtëpiake për të siguruar që kafsha juaj shtëpiake të jetë e sigurt dhe e rehatshme në çdo udhëtim ndërsa mbron brendësinë e automjetit tuaj.
SISTEMI KLIKO DHE VAZHDO

SISTEMI KLIKO DHE VAZHDO

Ky sistem aksesor shumëfunksional i mbështetjes mund të fiksohet te mbështetësja e kokës me pjesë të shtuara për të mbajtur tablete, çanta dhe xhaketa.
SHKALLË ME HAPJE

SHKALLË ME HAPJE

Të fshehura nën pragje deri kur të nevojiten, këto shkallë inteligjente dhe praktike e bëjnë më të lehtë hyrjen dhe daljen nga automjeti.
AKSESORËT E TRANSPORTIMIT NË ÇATI

AKSESORËT E TRANSPORTIMIT NË ÇATI

Shijoni kapacitet dhe lehtësirave fleksibël të ngarkesës me një gamë aksesorësh për çati duke përfshirë mbajtësen e biçikletave me montim mbi çati, mbajtësen e sporteve ujore dhe kutisë për sportet.

Karakteristikat opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimit të automjetit (modeli dhe fuqia) ose kërkojnë instalimin e karakteristikave të tjera për t'u pajisur. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në linjë.