RANGE ROVER VELAR

MODELET

MODELET

Një grup karakteristikash unike përcaktojnë pamjen dhe ndjesinë e çdo modeli.

PAKETA E SPECIFIKIMIT

Çdo paketë ofron nivele shtesë të zbukurimit dhe veçori ekskluzive

VERSIONET

Një interpretim ekskluziv i automjetit. I kufizuar në kohë ose numër.

ZGJIDH MODELIN

RANGE ROVER VELAR

Specifikimet në një Vështrim

Specifikimet në një Vështrim

P400e AWD AUTOMATIC PHEV

Shpejtësia max km/h

209

Përshpejtimi 0-100 km/h (s)

5.4

Fuqia (kW/PS)

297/404
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

TIPARE TË KARROCERISË
 • Fenerë LED
 • Pasqyra me zbehje automatike që palosen dhe me ngrohje me drita afrimi (nga shoferi)
RROTA DHE GOMA
 • Rrota 19" stili 5108, me 5 këmbë, Gloss Sparkle Silver
TIPARE TË KARROCERISË
 • Timon lëkure
 • Ndriçimi i kabinës
TAPICERIA DHE NDENJËSET
 • Ndenjëse të përparme me 8 pozicione
 • Luxtec and suedecloth seats
 • Light Oyster Morzine headlining
INFO-ZBAVITJE
 • Sistem audio me 8 altoparlantë
 • Pivi
 • Secure Tracker (12-month subscription)1
 • Smartphone Paketa: Apple CarPlay®1 dhe android Auto™2
AFTËSIA
 • Kontrolli i klimës me dy zona
 • Kamera e pasme
 • Hyrje pa çelës

RANGE ROVER VELAR S

Specifikimet në një Vështrim

Specifikimet në një Vështrim

P400e AWD AUTOMATIC PHEV

Shpejtësia max km/h

209

Përshpejtimi 0-100 km/h (s)

5.4

Fuqia (kW/PS)

297/404
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

TIPARE TË KARROCERISË
 • Fenerë premium LED me simbolin Drita Ditore
 • Pasqyra me zbehje automatike që palosen dhe me ngrohje me drita afrimi (nga shoferi)
RROTA DHE GOMA
 • Rrota 19" stili 5108, me 5 këmbë, Gloss Sparkle Silver
TIPARE TË KARROCERISË
 • Timon lëkure
 • Ndriçimi i kabinës
TAPICERIA DHE NDENJËSET
 • Ndenjëse të përparme me 14 pozicione elektrike kujtese
 • Perforated grained leather seats
 • Light Oyster Morzine headlining
INFO-ZBAVITJE
 • MeridianTM Sound System™
 • Pivi Pro
 • Online Paketa me Data Plan2
AFTËSIA
 • Powered tailgate
 • Ndihma e Parkimit Para dhe Prapa
 • Kamera rrethuese 3D

RANGE ROVER VELAR SE

Specifikimet në një Vështrim

Specifikimet në një Vështrim

P400e AWD AUTOMATIC PHEV

Shpejtësia top km/h

209

Përshpejtimi 0-100 km/h (s)

5.4

Fuqia (kW/PS)

297/404
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

TIPARE TË KARROCERISË
 • Fenerë matrix LED me simbolin Drita Ditore
 • Pasqyra me zbehje automatike që palosen dhe me ngrohje me drita afrimi (nga shoferi)
RROTA DHE GOMA
 • Rrota 20" stili 7014, me 7 këmbë, Gloss Sparkle Silver
TIPARE TË KARROCERISË
 • Timon lëkure
 • Ndriçimi i kabinës
TAPICERIA DHE NDENJËSET
 • Ndenjëse të përparme me 14 pozicione elektrike kujtese
 • Perforated grained leather seats
 • Light Oyster Morzine headlining
INFO-ZBAVITJE
 • Ekran interaktiv të drejtuesit
 • Meridian™ 3D Surround Sound System
 • Pivi Pro
 • Online Paketa me Data Plan2
AFTËSIA
 • Kontrolli Përshtatës i Udhëtimit me Asistencën e Drejtimit
 • Asistencës së këndit të vështirë Paketa
 • Kamera rrethuese 3D

RANGE ROVER VELAR R-DYNAMIC S

Specifikimet në një Vështrim

Specifikimet në një Vështrim

P400e AWD AUTOMATIC PHEV

Shpejtësia top km/h

209

Përshpejtimi 0-100 km/h (s)

5.4

Fuqia (kW/PS)

297/404
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

TIPARE TË KARROCERISË
 • Fenerë premium LED me simbolin Drita Ditore
 • Pasqyra me zbehje automatike që palosen dhe me ngrohje me drita afrimi (nga shoferi)
RROTA DHE GOMA
 • Rrota 19" stili 5108, me 5 këmbë, Satin Dark Grey
TIPARE TË KARROCERISË
 • Timon lëkure
 • Satin Chrome gearshift paddles
 • Split rim steering wheel
TAPICERIA DHE NDENJËSET
 • Ndenjëse të përparme me 14 pozicione elektrike kujtese
 • Perforated grained leather and suedecloth seats
 • Ebony Morzine headlining
INFO-ZBAVITJE
 • Meridian™ Sound System
 • Pivi Pro
 • Online Paketa me Data Plan2
AFTËSIA
 • Powered tailgate
 • Ndihma e Parkimit Para dhe Prapa
 • Kamera rrethuese 3D

RANGE ROVER VELAR R-DYNAMIC SE

Specifikimet në një Vështrim

Specifikimet në një Vështrim

P400e AWD AUTOMATIC PHEV

Shpejtësia top km/h

209

Përshpejtimi 0-100 km/h (s)

5.4

Fuqia (kW/PS)

297/404
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

TIPARE TË KARROCERISË
 • Fenerë matrix LED me simbolin Drita Ditore
 • Pasqyra me zbehje automatike që palosen dhe me ngrohje me drita afrimi (nga shoferi)
RROTA DHE GOMA
 • Rrota 20" stili 1032, me 10 këmbë, Satin Dark Grey
TIPARE TË KARROCERISË
 • Timon lëkure
 • Satin Chrome gearshift paddles
TAPICERIA DHE NDENJËSET
 • Ndenjëse të përparme me 14 pozicione elektrike kujtese
 • Perforated grained leather and suedecloth seats
 • Ebony Morzine headlining
INFO-ZBAVITJE
 • Meridian™ 3D Surround Sound System
 • Ekran interaktiv të drejtuesit
 • Pivi Pro
 • Online Paketa me Data Plan2
AFTËSIA
 • Asistencës së këndit të vështirë Paketa
 • Ndihma e Parkimit Para dhe Prapa
 • Kamera rrethuese 3D

RANGE ROVER VELAR R-DYNAMIC HSE

Specifikimet në një Vështrim

Specifikimet në një Vështrim

P400e AWD AUTOMATIC PHEV

Shpejtësia top km/h

209

Përshpejtimi 0-100 km/h (s)

5.4

Fuqia (kW/PS)

297/404
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

TIPARE TË KARROCERISË
 • Fenerë matrix LED me simbolin Drita Ditore
 • Pasqyra me zbehje automatike që palosen dhe me ngrohje me drita afrimi (nga shoferi)
RROTA DHE GOMA
 • Rrota 21" stili 5109, me 5 këmbë, Satin Dark Grey
TIPARE TË KARROCERISË
 • Timon lëkure
 • Shtylla e drejtimit e rregullueshme në mënyrë elektrike
TAPICERIA DHE NDENJËSET
 • 20-way heated and cooled, memory, massage front seats
 • Perforated Windsor leather seats
 • Ebony Morzine headlining
INFO-ZBAVITJE
 • Meridian™ 3D Surround Sound System
 • Pivi Pro
 • Online Paketa me Data Plan2
AFTËSIA
 • Asistencës së këndit të vështirë Paketa
 • Driver Assist Paketa
 • Kamera rrethuese 3D

RANGE ROVER VELAR EDITION

Specifikimet në një Vështrim

Specifikimet në një Vështrim

P400e AWD AUTOMATIC PHEV

Shpejtësia top km/h

209

Përshpejtimi 0-100 km/h (s)

5.4

Fuqia (kW/PS)

297/404
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

TIPARET E EKSTERIERIT
 • Fenerët Matrix LED me dritat karakteristike për Drejtim gjatë ditës me tregues të përparmë dhe të pasmë të animuar të drejtimit
 • Dritat e përparme të mjegullës
 • Pasqyrat e palosshme të dyerve me ngrohje, elektrike, me drita afruese dhe errësim automatik të anës së shoferit
 • Xhama të errësuar
 • Paketa R-Dynamic Black
 • Kulmi me kontrast të zi
 • Kulmi panoramik rrëshqitës
ROTAT DHE GOMAT
 • 20” Style 7014, Gloss Black
KARAKTERISTIKAT E INTERIERIT
 • Levat e ndërrimit të marsheve Saten Chrome
 • Timoni prej lëkure
 • Ndriçimi i kabinës
 • Pedale metalike të ndritshme
ULËSET DHE DEKORIMI I INTERIERIT
 • Ulëset e shoferit me 14 mënyra të përshtatjes së pozitës
 • Ulëset prej lëkure të perforiruar kokrrizore dhe kamoshi të shpuar
 • Veshja e tavanit Ebony Morzine
INFO-ARGËTIMI
 • Sistemi i zërit Meridian™
 • Pivi Pro2
 • Paketa e smartfonit që përmban Apple CarPlay® dhe Android Auto™4
 • Paketë e internetit5
CONVENIENCE
 • Kontrolli i kondicionerit me dy zona
 • Hyrja pa çelës
 • Dera e pasme e elektrifikuar
 • Paketa e ndihmës për këndin e vdekur6
 • Kamera e pasme
 • Ndihma për parkim përpara dhe pas
 • Njohja e shenjave të trafikut dhe kufizuesi përshtatës i shpejtësisë
 • Tempometër i adaptueshëm

VAZHDONI TË EKSPLORONI

PLUG-IN HIBRID

PLUG-IN HIBRID

Eksploroni elektrike.
ZBULO ME SHUME
SPECIFIKIMET

SPECIFIKIMET

Shikoni faktet dhe shifrat.
SHIKO SPECIFIKIMET
PËRMBLEDHJE

PËRMBLEDHJE

Range Rover avangard.
EKSPLORO PASQYRË E PËRGJITHSHME

Shpejtësia maksimale në motorët me pezullim spirale është 210 km/h.
‡‡Kur kombinohet me motor elektrik.

120" Stili 7014 është standard në modelet P400e.
2Navigimi i lidhur do të kërkojë abonim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj Land Rover.
3Shërbimet Secure Tracker dhe Secure Tracker Pro kërkojnë aktivizim dhe duhet të jenë në një zonë me mbulim rrjeti. Përfshin abonimin e shërbimit për 12 muaj dhe mund të përmirësohet në periudhën e garancisë ose të rinovohet pas afatit fillestar, siç këshillohet nga shitësi juaj Land Rover.
4Vetëm telefonat inteligjentë të përputhshëm. Makina juaj është e përgatitur për Apple CarPlay. Shërbimet e ofruara nga Apple CarPlay varen nga disponueshmëria e veçorive në vendin tuaj, ju lutemi shikoni https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay për më shumë informacion. Makina juaj është përgatitur për Android Auto. Shërbimet e ofruara nga Android Auto varen nga disponueshmëria e veçorive në vendin tuaj, ju lutemi shikoni https://www.android.com/auto/ për më shumë informacion.
5Mund të zbatohet politika e përdorimit të drejtë. Abonim standard 1-vjeçar, i cili mund të zgjatet pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj Land Rover.
6Ndihma për pikë të verbër mund të ndihmojë në parandalimin e përplasjeve. Nëse automjeti juaj zbulon një makinë tjetër në pikën tuaj të verbër kur filloni të ndryshoni korsinë, një forcë rrotulluese zbatohet automatikisht në timon - që tregon se duhet të bëhet një korrigjim i drejtimit.

Keni parasysh se veçoritë standarde mund të zëvendësohen kur zgjidhni nivele alternative të dekorimit. Karakteristikat standarde mund të ndryshojnë gjithashtu në varësi të vendit të blerjes, variantit të motorit dhe transmetimit.

Karakteristikat në makinë duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur është e sigurt për ta bërë këtë. Drejtuesit duhet të sigurohen që të kenë kontroll të plotë të mjetit në çdo kohë.

Veçoritë, opsionet, shërbimet e palëve të treta dhe disponueshmëria e tyre mbeten të varura nga tregu i Pivi dhe InControl - kontrolloni me shitësin tuaj Land Rover për disponueshmërinë e tregut lokal dhe kushtet e plota. Disa veçori vijnë me një abonim i cili do të kërkojë rinovim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga Shitësi juaj. Lidhja e rrjetit celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, i nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizualit në varësi të opsioneve të zgjedhura.

Apple CarPlay është një markë tregtare e Apple Inc. Mund të zbatohen kushtet e përdoruesit fundor të Apple Inc.

Android Auto është një markë tregtare e Google LLC.

Meridian është një markë e regjistruar e Meridian Audio Ltd. Trifield dhe pajisja me tre fusha është një markë tregtare e Trifield Productions Ltd.