RANGE ROVER VELAR
SPECIFIKIMET

VELAR
D200 AWD AUTOMATIC MHEV
VELAR

VELAR

D200 AWD AUTOMATIC MHEV

PERFORMANCA
EKONOMIA E KARBURANTIT
TËRHEQJA MOTORIKE
PESHAT
RIMORKIM
TRANSPORTIMI NË ÇATI
PËRMASAT
HAPËSIRA E KOKËS
HAPËSIRA E PARME
KAPACITETI I HAPËSIRËS SË NGARKESËS
GROUND CLEARANCE - OFF ROAD
GROUND CLEARANCE - STANDARD
KTHESA RROTULLUESE
THELLËSIA NË TERREN ZHYTËS

Hapësira e ngarkimit (DERI)

1.811 L✦


Në Range Rover Velar.

RROTA

Deri në 22""


Nuk disponohet në motorët P400e.

GAME ELEKTRIKE (EV).

53 km††


Në Range Rover Velar Plug-in Hybrid.

EKRAN ME PREKJE

10"


Standard në të gjitha modelet Range Rover Velar.

VAZHDONI TË EKSPLORONI

RANGE ROVER VELAR MODELET

RANGE ROVER VELAR MODELET

Shikoni gamën e plotë të modeleve.
EKSPLORO MODELET
PLUG-IN HIBRID

PLUG-IN HIBRID

Eksploroni elektrike.
ZBULO ME SHUME
PËRMBLEDHJE

PËRMBLEDHJE

Range Rover avangard.
EKSPLORO PËRMBLEDHJEN

Shifrat e dhëna janë NEDC2 të llogaritura nga testet zyrtare WLTP të prodhuesit në përputhje me legjislacionin e BE-së me një bateri plotësisht të ngarkuar. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat e botës reale mund të ndryshojnë. Ekonomia e karburantit, konsumi i energjisë dhe shifrat e diapazonit mund të ndryshojnë sipas faktorëve të tillë si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa, montimi i rrotave dhe aksesorët e vendosur. NEDC2 janë shifra të llogaritura duke përdorur një formulë qeveritare nga shifrat WLTP ekuivalente me atë që do të kishin qenë sipas testit të vjetër NEDC. Trajtimi i saktë tatimor mund të pastaj të aplikohet.
††Shifrat e dhëna janë si rezultat i testeve zyrtare të prodhuesit në përputhje me legjislacionin e BE-së me një bateri plotësisht të ngarkuar. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat e botës reale mund të ndryshojnë. Ekonomia e karburantit, konsumi i energjisë dhe shifrat e diapazonit mund të ndryshojnë në varësi të faktorëve të tillë si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa, montimi i rrotave, aksesorët e vendosur, rruga aktuale dhe gjendja e baterisë. Shifrat e diapazonit bazohen në automjetin e prodhimit në një rrugë të standardizuar.

±Shifrat e dhëna janë NEDC të llogaritura nga testet zyrtare të prodhuesit. Shifrat mund të ndryshojnë sipas mjedisit dhe stilit të drejtimit. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat e botës reale mund të ndryshojnë
Shpejtësia maksimale në motorët me pezullim spirale është 210 km/h.
‡‡Kur kombinohet me motor elektrik.
Përfshin një shofer 75 kg, lëngje të plota dhe 90% karburant.
Përfshin lëngje të plota dhe 90% karburant.
Thatë: Vëllimi i matur me blloqe të ngurta të përputhshme me VDA (200 mm x 50 mm x 100 mm). Vëllimi i matur deri në titull. Konfigurimi i bagazhit dhe hapësira totale e ngarkesës do të ndryshojnë nga specifikimi i automjetit (modeli dhe grupi i fuqisë) dhe tregu.
I lagësht: Vëllimi siç matet duke simuluar hapësirën e ngarkesës të mbushur me lëng. Vëllimi i matur deri në titull. Konfigurimi i bagazhit dhe hapësira totale e ngarkesës do të ndryshojnë nga specifikimi i automjetit (modeli dhe grupi i fuqisë) dhe tregu.
Kur pajiset me pezullim ajror elektronik. Peshat pasqyrojnë automjetet sipas specifikimeve standarde. Shtesat opsionale rrisin peshën.