PORTOFOLI SV

PORTOFOLI SV

INTERPRETIME TË HOLLËSISHME NGA OPERACIONET E AUTOMJETEVE SPECIALE

RANGE ROVER SV I RI
EDHE MË SHUMË LUKS. EDHE MË SHUMË JUAJI

Range Rover SV i ri ofron më shumë zgjedhje, mjeshtëri të rritur dhe përmirësime funksionale për ata që kërkojnë personalizimin e vërtetë.

SUITA SV SIGNATURE

Kulmi i tapicerive SV për Range Rover është opsioni ynë ekskluziv i SV Signature Suite me 4 ndenjëse. Me një kuadër qendror me gjatësi të plotë nga para mbrapa -
duke ofruar funksionalitet të fshehur deri sa të nevojitet - ky është një mjedis udhëtimi i pashoq për klientët tanë më të mprehtë.

RANGE ROVER SPORT SVR
RONGE ROVER MË I SHPEJTË I TË GJITHA KOHËRAVE

Range Rover Sport SVR përfaqëson zenitin e performancës së Land Rover, me nivele të reja emocionuese të fuqisë dhe manovrimit.

FUQI E GJALLË

Range Rover Sport SVR arrin nga 0-60 mph në 4,3 sekonda, me shpejtësi maksimale prej 176 mph*. Motori i tij 5,0 litërsh V8 me benzinë me superkomprimues prodhon deri në 575 kuaj fuqi dhe
700 Nm. Performanca në të gjitha kushtet është elektrizuese.

KONTAKTO NJË SPECIALIST SV

Qendrat tona rajonale të specializuara SV janë destinacioni juaj për të eksploruar personalisht automjetin tuaj të ëndrrave SV.

*Në varësi të tregut