RANGE ROVER SPORT I RI

RANGE ROVER SPORT I RI

INSTINKTIV, DRAMATIK, PA KOMPROMITËS
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI KERKESE PER OFERTE

SHTETI NGA LAND ROVER

Gjithmonë kemi besuar të shkojmë më lart e përtej.

Kjo forcë është e përshtatshme tani më shumë se asnjëherë.

Familja jonë globale do të bëjë gjithçka që mundemi për të mbështetur njerëzit me pasionin dhe aftësinë që Land Rover është mjaft krenar që e ka.

Nuk është e lehtë për askënd tani, por së bashku ne mundemi dhe do ta kapërcejmë këtë.

Njoftim për orarin e shërbimit

Ne jemi të kënaqur t'ju informojme se ne ju mirëpresim në sallonin tonë.

Orari i ri i punës i sallonit është nga ora 08:00 - 17:00 çdo ditë pune, ndërsa të Shtunat nga 08:00-14:00.

Gjithashtu shërbimet për automjetin tuaj janë në po të njejtin orar.

Për sigurinë e vizitorëve dhe stafit tonë, ne do të ndërmarrim masat paraprake të mëposhtme:

• Ju lutemi, nëse është e nevojshme, përdorni dezifektuesin e duarve që do të jetë në dispozicion në sallon.
• Përdoni masken dhe dorezat për sigurine tuaj edhe tonen.
• Gjithashtu, ju lutemi mbani distancën e përcaktuar prej 2 metrash nga vizitorët e tjerë dhe stafi ynë.

Si më parë, ne mezi presim që t'ju takojmë.

Mirë se të vini.

FAMILJET TONA

FAMILJA RANGE ROVER

FAMILJA RANGE ROVER

Trashëgimi pa rivalë.
TAKO FAMILJEN
FAMILJA DISCOVERY

FAMILJA DISCOVERY

Aventurë. Është në adn.
TAKO FAMILJEN
FAMILJA DEFENDER

FAMILJA DEFENDER

Qëndrueshmëri e qëllimshme.
TAKO FAMILJEN

AUTOMJETET TONA

I RI RANGE ROVER

I RI RANGE ROVERRafinim I pashoq dhe luks
ZBULO MË SHUMË NDËRTO VETË
RANGE ROVER SPORT I RI

RANGE ROVER SPORT I RIInstinktiv, dramatik, pa kompromitës.
ZBULO MË SHUMË NDËRTO VETË
RANGE ROVER SPORT

RANGE ROVER SPORTLand Rover më i shkathët dhe dinamik.
Zbulo më shumë NDËRTO VETË
RANGE ROVER VELAR

RANGE ROVER VELARRange Rover i avancuar.
Zbulo më shumë NDËRTO VETË
RANGE ROVER EVOQUE

RANGE ROVER EVOQUEKoha për bërë deklaratë
Zbulo më shumë NDËRTO VETË
DISCOVERY

DISCOVERYSUV më i shkathët.
Zbulo më shumë NDËRTO VETË
DISCOVERY SPORT

DISCOVERY SPORTSUV kompakte e gjithanshme.
ZBULO MË SHUMË NDËRTO VETË
DEFENDER

DEFENDERI aftë për gjëra të mëdha.
ZBULO MË SHUMË NDËRTO VETË
OPERACIONE TË VEÇANTA TË AUTOMJETEVE

OPERACIONE TË VEÇANTA TË AUTOMJETEVE

Luksi, performanca dhe aftësitë të ngritura në nivele të reja
Zbulo më shumë
I RI RANGE ROVER

I RI RANGE ROVERRafinim I pashoq dhe luks
ZBULO MË SHUMË NDËRTO VETË
RANGE ROVER SPORT I RI

RANGE ROVER SPORT I RIInstinktiv, dramatik, pa kompromitës.
ZBULO MË SHUMË NDËRTO VETË
RANGE ROVER SPORT

RANGE ROVER SPORTLand Rover më i shkathët dhe dinamik.
Zbulo më shumë NDËRTO VETË
RANGE ROVER VELAR

RANGE ROVER VELARRange Rover i avancuar.
Zbulo më shumë NDËRTO VETË
RANGE ROVER EVOQUE

RANGE ROVER EVOQUEKoha për bërë deklaratë
Zbulo më shumë NDËRTO VETË
DISCOVERY

DISCOVERYSUV më i shkathët.
Zbulo më shumë NDËRTO VETË
DISCOVERY SPORT

DISCOVERY SPORTSUV kompakte e gjithanshme.
ZBULO MË SHUMË NDËRTO VETË
DEFENDER

DEFENDERI aftë për gjëra të mëdha.
ZBULO MË SHUMË NDËRTO VETË
OPERACIONE TË VEÇANTA TË AUTOMJETEVE

OPERACIONE TË VEÇANTA TË AUTOMJETEVE

Luksi, performanca dhe aftësitë të ngritura në nivele të reja
Zbulo më shumë

AUTOMJETE NË GJENDJE

Disponueshme: 10
Land Rover Range Rover Sport
SE D250 AWD 2996cc 2022
2022 new Land Rover Range Rover Sport Santorini Black AWD SE D250
KILOMETRAZHI
km
MOTORI
Mild hybrid (MHEV)
FUQIA
250 bhp
ÇMIMI
116,000 €
INFORMACIONE TË MËTEJSHME
Land Rover Range Rover Evoque
R-Dynamic SE AWD 1996cc 2022
2022 new Land Rover Range Rover Evoque Lantau Bronze AWD R-Dynamic SE
KILOMETRAZHI
km
MOTORI
Mild hybrid (MHEV)
FUQIA
163 bhp
ÇMIMI
69,000 €
INFORMACIONE TË MËTEJSHME
Land Rover Range Rover Evoque
R-Dynamic SE D165 AWD 1996cc 2022
2022 new Land Rover Range Rover Evoque Santorini Black AWD R-Dynamic SE D165
KILOMETRAZHI
km
MOTORI
Mild hybrid (MHEV)
FUQIA
163 bhp
ÇMIMI
68,300 €
INFORMACIONE TË MËTEJSHME
Land Rover Range Rover Velar
R-Dynamic S AWD 1996cc 2022
2022 new Land Rover Range Rover Velar Firenze Red AWD R-Dynamic S
KILOMETRAZHI
km
MOTORI
Mild hybrid (MHEV)
FUQIA
204 bhp
ÇMIMI
89,000 €
INFORMACIONE TË MËTEJSHME

GJEJ SHITËSIN E AUTORIZUAR MË TË AFËRT

Kërkoni një shitës të autorizuar Land Rover pranë jush
GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR