EMBRACE THE IMPOSSIBLE

PËRQAFONI TË PAMUNDURËN

DEFENDER 130

DEFENDER 130

Hapësira më e mirë për deri në tetë pasagjerë me rreshtin e tretë të ndenjëseve.
DEFENDER 110

DEFENDER 110

Hapësirë e përmirësuar, me shtatë ndenjëse dhe me opsion për një rresht të tretë ndenjësesh.
DEFENDER 90

DEFENDER 90

Zgjidhni ndërmjet pesë ose gjashtë ndenjëseve.
DEFENDER HARD TOP

DEFENDER HARD TOP

I disponueshëm me pesë, gjashtë ose shtatë ndenjëse dhe dy dizajne karrocerie.

DEFENDER OCTA I RI

Një hero i ri i përshtatshëm për të gjitha terrenet do ta çojë performancën dhe kapacitetin e modelit Defender në ekstrem.
Defender OCTA Steering Wheel
DEFENDER 130

DEFENDER 130

Liri për të gjithë. Eksplorimi i përbashkët me tetë vende.

DEFENDER 110

DEFENDER 110

Bëhuni gati dhe shkoni kudo. Radhë e tretë opsionale ndenjësesh dhe kapacitet i bollshëm.

DEFENDER 90

DEFENDER 90

Modeli Defender në formën e tij më të pastër. Mundësi të pafundme ju presin.

DEFENDER HARD TOP

DEFENDER HARD TOP

Efikas dhe komercial. Modeli Defender më i fuqishëm deri më tani.

PARTNERË HUMANITARË QË PREJ VITIT 1954

PARTNERË HUMANITARË QË PREJ VITIT 1954

Përmirësojmë forcën, përgatitjen dhe aftësitë ripërtëritëse të komuniteteve në mbarë botën me Kryqin e Kuq Britanik.
EKSPLORONI

EKSPLORONI HORIZONTE TË REJA

Vazhdojeni rrugëtimin tuaj me ne.

Shërbimi i Pick-up & Delivery

Shërbimi i Pick-up & Delivery

Koha juaj është gjëja me e çmuar. Dhe me programin tonë të shërbimit pick-up and delivery, përkujdesja për automjetin tuaj nuk ka qenë kurrë më e lehtë.
BLINI NJË AUTOMJET DEFENDER

BLINI NJË AUTOMJET DEFENDER

Konfigurojeni dhe porositeni automjetin tuaj Defender të ri në internet
KONFIGURONI FINANCIMIN TUAJ

KONFIGURONI FINANCIMIN TUAJ

Get the same freedom with your finances as you’ll find behind the wheel