RANGE ROVER EVOQUE I RI

RANGE ROVER EVOQUE I RI

PROJEKTUAR DHE NDËRTUAR NË MBRETËRINË E BASHKUAR
Çmimi nga € 48,566
Minimalist, i sofistikuar dhe karizmatik. Range Rover Evoque udhëheq nëpërmjet shembullit.
CAPTIVATING CHARACTER
Me nivele të larta luksi dhe kredenciale serioze qëndrueshmërie, Evoque përcakton standardin e artë të ri.
GQ UK
CAPTIVATING CHARACTER

RISI PIONIERE

Sistemi i informacionit dhe argëtimit dhe teknologjia më e re janë rezultat i ndërthurjes së sofistikimit të dizajnit dhe inovacionit për të mundësuar luksin elegant.

PERFORMANCË ELEKTRIKE

PERFORMANCË ELEKTRIKE

Me një distancë për karikim të certifikuar dhe plotësisht elektrike, që arrin deri në 62km**, hibridi elektrik me karikim (PHEV) ofron një përvojë drejtimi eficiente dhe të lehtë, si dhe ka aftësinë të karikohet nga 0 në 80 për qind në rreth 30 minuta nëpërmjet karikimit të shpejtë me DC.

ELECTRIFIED PERFORMANCE

FRYMËZIMI

Konfiguruar në mënyrë eksperte nga projektuesit tanë, këto punime shprehin balancën e përsosur të karakterit tërheqës dhe luksit të Range Rover Evoque, gati për t’u përzgjedhur dhe porositur nga ju.

INSPIRATION

LUKS I FUNDIT

Në kulm: mishërimi i luksit.
KRIJONI AUTOMJETIN TUAJ

ALTERNATIVAT E MODELEVE

Përzgjidhni një nga modelet tona të veçanta për të nisur rrugëtimin tuaj.

RANGE ROVER EVOQUE AUTOBIOGRAPHY

RANGE ROVER EVOQUE AUTOBIOGRAPHY

EKSPLORONI RANGE ROVER EVOQUE

DIZAJN I VEÇANTË

DIZAJN I VEÇANTË

Ndërtuar pa kompromise. Shpalosje e ADN-së së dizajneve të Range Rover me përmasa të përmirësuara në mënyrë të përsosur dhe sipërfaqe elegante.
PRAKTICITET I LIDHUR

PRAKTICITET I LIDHUR

Teknologjia e avancuar nënkupton që do të qëndroni të përditësuar me një sërë inovacionesh, duke përmirësuar çdo rrugëtim që nisni.
REHATI BASHKËKOHORE

REHATI BASHKËKOHORE

Qetësi e garantuar. Me rafinimin karakteristik të Range Rover në modelin Evoque për rehati, prakticitet dhe mirëqenie më të lartë.
ELEGANCË ELEKTRIKE

ELEGANCË ELEKTRIKE

Eficiencë elektrike me dinamika përfshirëse dhe të sigurta dhe aftësinë e posaçme të Range Rover për çdo terren.

**Shihni shifrat mbi WLTP-në.

Shifrat e dhëna janë rezultat i testeve zyrtare të prodhuesit në përputhje me legjislacionin e BE-së, të kryera me një bateri plotësisht të karikuar. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat reale mund të ndryshojnë. Shifrat për CO,2shpenzimin ekonomik të karburantit, konsumin e energjisë dhe shifrat e distancës mund të ndryshojnë sipas faktorëve të tillë, si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa, montimi i rrotave, aksesorët e vendosur, itinerari konkret dhe gjendja e baterisë. Shifrat e distancës për karikim bazohen në automjetin që kalon në një rrugë të standardizuar.

Koha e karikimit do të varet nga disa faktorë, ku përfshihen: koha e përdorimit (mosha), gjendja, temperatura dhe karikimi ekzistues i baterisë; objekti i përdorur dhe kohëzgjatja e karikimit.