EKSPLORONI AUTOMJETET TONA
RANGE ROVER

Kulmi i aftësive të rafinuara

– Një komplet i teknologjive të avancuara
– Tapiceri e bukur për rehati luksoze
– Një siluetë ikonë e pagabueshme
– Thellësi lëvizjeje 900mm
– Bosht qendror i gjatë opsional

EKSPLORO KËTË AUTOMJET
RANGE ROVER SPORT

Land Rover-i më i shkathët dhe dinamik

– Kabinë e fokusuar rreth drejtuesit
– Nga 0-100kph në 5.3 sekonda me LR-V8
– Dinamikë transformuese në rrugë
– Strukturë trupi të gjithë prej alumini
– Ndenjëse opsionale 5+2

EKSPLORO KËTË AUTOMJET
RANGE ROVER VELAR

Range Rover i avancuar

– Sistem info-zbavitje Touch Pro Duo
– Drejtim besimplotë, i rehatshëm dhe vërtet i këndshëm
– Doreza të rrafshëta
– Fenerë opsionalë matricë-lazer LED
– Tapiceri cilësore tekstile dhe kamoshi opsionale

EKSPLORO KËTË AUTOMJET
RANGE ROVER EVOQUE I RI

Koha për bërë deklaratë

– Ndenjëse të parme prej cope me 8 pozicione manuale
– Fenerë LED
– Karakteristikat e lidhshmërisë përfshijnë: Remote
– Kamera e Pasme plus Ndihmë Parkimi Para dhe Mbrapsht
– Karakteristikat e lidhshmërisë përfshijnë: Remote, Navigation Pro, Connect Pro

EKSPLORO KËTË AUTOMJET
DISCOVERY

SUV më i zhdërvjellët

– Fenerë LED me simbol me Asistencën e Rrezes së Fortë Automatike (AHBA)
– Pasqyra dyersh me ngrohje, me komandim dhe drita afrimi
– Baxho elektrike
– Ndenjëse të parme dhe të pasme me ngrohje dhe ftohje
– Ndriçimi i brendshëm i konfigurueshëm

EKSPLORO KËTË AUTOMJET
DISCOVERY SPORT I RI

SUV kompakte e gjithanshme.

– Cilësor dhe praktik
– Akomodon deri në 5 të rritur plus 2 fëmijë
– Fenerë LED
– Sistem akustik
– Kamera e pasme

EKSPLORO KËTË AUTOMJET
DEFENDER I RI

I aftë për gjëra të mëdha

– Qasje e jashtëzakonshme, kënde të prekjes dhe nisjes.
– Aftësi në të gjitha terrenet
– Katër paketa e aksesorëve
– Jashtëzakonshme gjeometria
– Sistemi i ri i info-zbavitjes, Pivi Pro

EKSPLORO KËTË AUTOMJET