SHTETI NGA LAND ROVER

Gjithmonë kemi besuar të shkojmë më lart e përtej.

Kjo forcë është e përshtatshme tani më shumë se asnjëherë.

Familja jonë globale do të bëjë gjithçka që mundemi për të mbështetur njerëzit me pasionin dhe aftësinë që Land Rover është mjaft krenar që e ka.

Nuk është e lehtë për askënd tani, por së bashku ne mundemi dhe do ta kapërcejmë këtë.

1 Retailer

ZGJEDH
 • 01

  MEKTRIN MOTORS

  Services

  • Shitjet
  • Riparim
  • Pjesë

  Opening hours

  e hënë
  8:00 - 16:30
  e martë
  8:00 - 16:30
  e merkurë
  8:00 - 16:30
  e enjtë
  8:00 - 16:30
  e premtë
  8:00 - 16:30
  e shtunë
  8:00 - 14:00
  e dielë
  mbyllur