RANGE ROVER VELAR OPSIONET DHE AKSESORËT

RANGE ROVER VELAR OPSIONET DHE AKSESORËT

OPSIONET E PAKETAVE

Duke kombinuar alternativa që plotësojnë njëra-tjetrën, paketat tona jua bëjnë shumë më të thjeshtë modifikimin dhe personalizimin e dizajnit dhe përvojës së drejtimit të Range Rover Velar tuaj.

PAKETA BLACK
PAKETA TECHNOLOGY
PAKETA COMFORT

PAKETA DYNAMIC HANDLING

Drejtim dinamik i një niveli tjetër:
– Adaptive Dynamics
– Nofulla frenash të kuqe
– Sistem suspensioni ajri elektronik
– Configurable Dynamics

Paketa DRIVER ASSIST

Lehtësi e shkëlqyer drejtimi:
– Asistencë për këndet e vdekura2
– Monitorues i pasmë për qarkullimin
- Kontroll drejtimi i përshtatshëm me Asistencë drejtimi
– Monitorues i pasmë për përplasjen

PAKETA COLD CLIMATE

Optimizuar për të ftohtin:
– Xham i përparmë me ngrohje
– Larës i fenerëve të përparmë
– Ndenjëse të përparme me ngrohje ose ndenjëse të përparme me ngrohje dhe ftohje
– Ndenjëse të pasme me ngrohje
– Timon me ngrohje

PAKETA TOWING

Rimorkim i lehtësuar:
– Ndihmë e avancuar rimorkimi
– Ganxhë tërheqjeje me hapje elektrike
– Kamera vëzhgimi 3D
- Sensor i zhytjes në ujë

OPSIONET E EKSTERIERIT

Gama e alternativave tërheqëse të ngjyrave, disqeve dhe pjesës së sipërme të kabinës ju ndihmon ta përshtatni Range Rover Velar tuaj.

Zadar gri

OPSIONET E NGJYRAVE

Zgjidhni nga gama e alternativave të rikonceptuara të bojërave në tetë ngjyra elegante, që përfshijnë edhe ngjyrat Zadar gri dhe Varesine blu.
OPSIONET E DISQEVE

OPSIONET E DISQEVE

Range Rover Velar vjen i rafinuar në çdo detaj, duke filluar nga disqet. Larmia e stileve të disqeve dhe finiturave ofron proporcione të shkëlqyera dhe një staturë fine.
OPSIONET E PJESËS SË SIPËRME TË KABINËS

OPSIONET E PJESËS SË SIPËRME TË KABINËS

Pjesa e sipërme panoramike dhe ajo e lëvizshme i mundësojnë interierit të Range Rover Velar ndriçim natyral, duke i dhënë kabinës një ndjesi hapësire më të madhe.

AKSESORËT

Një koleksion gjithëpërfshirës aksesorësh të projektuar posaçërisht për t’ju lehtësuar jetën, duke filluar nga zgjidhjet praktike të ruajtjes së sendeve, deri te produktet miqësore me kafshët e shoqërimit.

PËR NË RRUGË
PËR QETËSI MENDORE
PËR KAFSHËT E SHOQËRIMIT

VAZHDONI TË EKSPLORONI

EKSPLORONI RANGE ROVER VELAR E RI

EKSPLORONI RANGE ROVER VELAR E RI

Shprehja e përkryer e elegancës.
MODELET DHE SPECIFIKAT

MODELET DHE SPECIFIKAT

Shikoni gamën e plotë të modeleve dhe specifikave.

1Kapaku i poshtëm i ganxhës së rimorkimit vjen në ngjyrë Satin të zezë në Range Rover Velar S.

2Asistenca për këndet e vdekura mund t’ju ndihmojë për parandalimin e përplasjeve. Nëse automjeti juaj zbulon një makinë tjetër në këndin e vdekur kur filloni të ndryshoni korsinë, atëherë timonit i aplikohet automatikisht forcë rrotulluese, çka tregon se duhet të rrotulloni timonin për të ndryshuar drejtim.

Kini parasysh se veçoritë standarde mund të zëvendësohen kur zgjidhni nivele alternative të pjesëve të brendshme. Veçoritë standarde mund të ndryshojnë edhe në varësi të modelit të motorit dhe transmisionit.

Veçoritë opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikave të automjetit (modeli dhe grupi i fuqisë), ose të kërkojnë instalimin e veçorive të tjera për t'u përshtatur. Ju lutemi, kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në internet.