DEFENDER 130

DEFENDER 130

HAPËSIRË PËR AVENTURË TË RRALLË ME TË TJERËT
Çmimi nga € 106,786
Liri për të gjithë. Me tetë ndenjëse dhe hapësirën më të mirë në kategorinë e vet.

ALTERNATIVAT E MODELEVE

Start your adventure.

DEFENDER 130 V8

DEFENDER 130 V8

Aty ku fuqia bashkohet me aftësinë.
KRIJONI AUTOMJETIN TUAJ

PAMJE IMPONUESE

Modeli i fuqishëm Defender 130 me pesë dyer ju mundëson të udhëtoni me pasagjerët tuaj kudo që dëshironi.

PAMJE IMPONUESE
Nëpërmjet kombinimit të formës me funksionin, ky dizajn tërheq vëmendjen.
RISI PIONIERE

Eksploroni në rehati, me tri radhë ndenjësesh, opsione si Paketa e interierit Signature dhe ndenjëset e drejtuesit të reja me ngrohje dhe ftohje.

DEFENDER 130 OUTBOUND

Kombinimi i përsosur i kapacitetit dhe rehatisë.

DEFENDER 130 OUTBOUND

PRAKTICITET

Defender 130 Outbound vjen me pesë ndenjëse dhe një bagazh fleksibël prej 2.516 litrash*.

SHUMËSHTIRËSIA

Shkoni më tej dhe eksploroni më gjatë me hapësirën për çlodhje, fjetje dhe ruajtje inteligjente.

DIZAJN

Pamje edhe më tërheqëse me një panel karakteristik elegant që fsheh pjesën e bagazhit.

KOFORTI NË AFTËSI

I aftë për çdo sipërfaqe.

Nëse aventura juaj ju kalon nëpër terrene të pashtruara, Defender 130 do t’jua mundësojë udhëtimin në rehati.

PERSONALIZIM I GJITHSHËM

NJË MODEL IKONIK I RIKONCEPTUAR

MUNDËSI PA KUFI

Nga opsionet e jashtme deri te paketat e parakonfiguruara të aksesorëve, pajisni Defender 130 që të përputhet me stilin tuaj të jetesës.

EKSPLORONI DEFENDER 130

PROJEKTUAR ME INTEGRITET

PROJEKTUAR ME INTEGRITET

Një eksterier i pakrahasueshëm.
DURUESHMËRI E RANGUT TË PARË NË KATEGORI

DURUESHMËRI E RANGUT TË PARË NË KATEGORI

Testuar deri në ekstrem.
REHATI NË KAPACITET EFIKAS

REHATI NË KAPACITET EFIKAS

Shkoni kudo, bëni gjithçka
TEKNOLOGJI E POSAÇME

TEKNOLOGJI E POSAÇME

E pajisur për aventurat e shekullit të 21-të.

*I lagësht: Vëllimi siç matet duke simuluar hapësirën e ngarkesës të mbushur me lëng.


Funksionet, opsionet e Pivi-t dhe InControl-it, shërbimet e palëve të treta dhe disponueshmëria e tyre, mbeten në varësi të tregut - kontaktoni shitësin tuaj të Land Rover për disponueshmërinë e tregut vendas dhe kushtet e plota. Lidhja e rrjetit celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, u nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizuale në varësi të opsioneve të zgjedhura.

Gjithë veçoritë në makinë duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm në kushte sigurie të plotë. Drejtuesit duhet të sigurohen që të kenë kontroll të plotë mbi mjetin gjatë gjithë kohës.

Sekuenca jashtë rruge në tokë të posaçme me leje të plota.

Drejtimi sfidues jashtë rruge kërkon trajnim të plotë dhe përvojë. Rrezik lëndimi dhe dëmtimi. Mos e drejtoni asnjëherë automjetin përtej aftësive tuaja.

Kontrolloni gjithmonë itinerarin, sipërfaqen, bazën dhe daljen përpara se të kaloni në terren të ngrirë.

Përditësimet do të kërkojnë lidhje me internetin.