DEFENDER 130 OUTBOUND

PAMJE QËLLIMPLOTA

Modeli me pesë dyer Defender 130 Outbound vjen me një dizajn koheziv, me një mbulesë rrote rezervë me ngjyrën e karrocerisë dhe një panel karakteristik elegant që fsheh bagazhin.

Disqet 20 inç në ngjyrë të Zezë me shkëlqim janë ekskluzive në modelin Defender 130 Outbound dhe theksojnë pamjen e fuqishme të automjetit.

FUNKSIONAL DHE FLEKSIBËL

Pesë ndenjëse për të marrë me vete miqtë ose familjen dhe një bagazh që mban gjithçka, nga valixhet e deri te pajisjet e kampingut. Një automjet po aq i gjithanshëm sa ju.

I PËRSHTATSHËM

Defender 130 Outbound përshtatet me jetën tuaj, pavarësisht nëse po udhëtoni përmes qytetit apo po eksploroni një rrugë në terren të pashtruar.
WATER

WATER

Zgjidhni mbajtësin Aqua Sports dhe Mbajtësin anësor të montuar për t’jua lehtësuar kalimin përmes ujit.
ICE

ICE

Kaloni përmes dëborës. Defender 130 Outbound i mban skitë tuaja dhe snowboardet të sigurta gjatë rrugës për në pistë.
CAMPING

CAMPING

Merrni gjithçka që ju nevojitet për të kaluar një natë nën yje me aksesorët tanë të hapësirës së ruajtjes në pjesën e sipërme. Bota është vendi juaj i kampingut.
EXPLORER

EXPLORER

Pajisuni për të gjitha terrenet, me një Marrje ajri të ngritur, Skarën e sipërme për ekspedita dhe Mbajtësin e pajisjeve.

NJË INTERIER TËRHEQËS

Ndenjëset dhe veshjet Robustec, një traversë kryesore e panelit të aparaturave në ngjyrë Satin e zezë e finituar me Powder Coat; ky automjet është krijuar për të udhëtuar.

AJKA E DIZAJNIT

Paleta e ngjyrave të dekorit Ebony i jep kabinës një pamje të fuqishme, ndërsa timoni me ngrohje shton një element luksi.

DREJTIM I VENDOSUR

Fuqia dhe kapaciteti bëhen bashkë në modelin Defender 130 Outbound.

BAGAZHI

2.516 LITRA

Simulim i hapësirës së ngarkesës të mbushur me lëng.

PASAGJERË (DERI NË)

5

Me dy radhë ndenjësesh.

FUQIA MAKSIMALE

425 Kuaj fuqi

313kW.

AKSELERIMI

6,2 SEKONDA

0-100km/orë.

VAZHDONI TË EKSPLORONI

MODELET DHE SPECIFIKAT

MODELET DHE SPECIFIKAT

Shikoni gamën e plotë të modeleve dhe specifikave të Defender 130.
DEFENDER 130

DEFENDER 130

Hapësirë për aventurë të përbashkët dhe të paharrueshme me të tjerët.

*I lagësht: Vëllimi siç matet duke simuluar hapësirën e ngarkesës të mbushur me lëng.  

Gjithë veçoritë në makinë duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm në kushte sigurie të plotë. Drejtuesit duhet të sigurohen që të kenë kontroll të plotë mbi mjetin gjatë gjithë kohës.  

Sekuenca jashtë rruge në tokë të posaçme me leje të plota.  

Drejtimi sfidues jashtë rruge kërkon trajnim të plotë dhe përvojë. Rrezik lëndimi dhe dëmtimi. Mos e drejtoni asnjëherë automjetin përtej aftësive tuaja.  

Kontrolloni gjithmonë itinerarin, sipërfaqen, bazën dhe daljen përpara se të kaloni në terren të ngrirë.  

Përditësimet kërkojnë lidhje me internetin.