RANGE ROVER VELARNga fuqia dhe kënaqësia e plotë e drejtimit te ekonomia dhe përsosja e karburantit, ekziston një motor për ju. E gjithë gama jonë përmban teknologjinë Stop/Start, plus ka një përzgjedhje motorësh me benzinë dhe naftë që janë të pajisur me teknologjinë Hibrid të butë (MHEV).

Duke kombinuar luksin bashkëkohor me rafinimin e famshëm, do të shijoni çdo udhëtim në Range Rover Velar.

Gjeni shpejt atë që kërkoni pa u humbur në menu, ekrane dhe veçori të fshehura. Sistemi i informacionit argëtues i Range Rover Velar, Pivi, përmban një ndërfaqe intuitive me ekran me prekje, për efikasitet dhe kënaqësi më të madhe.

Brenda Range Rover Velar do të gjeni prekje të përshtatshme dhe të rafinuara që thjesht kanë kuptim, të tilla si mbështetëse dyshe rrëshqitëse që funksionojnë në mënyrë të pavarur – thjesht rregullojeni, rrini dhe relaksohuni.
Shiko shifrat WLTP
Shifrat e dhëna janë si rezultat i testeve zyrtare të prodhuesit në përputhje me legjislacionin e BE-së me një bateri plotësisht të ngarkuar. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat e botës reale mund të ndryshojnë. CO2, ekonomia e karburantit, konsumi i energjisë dhe shifrat e diapazonit mund të ndryshojnë sipas faktorëve të tillë si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa, montimi i rrotave, aksesorët e vendosur, itinerari aktual dhe gjendja e baterisë. Shifrat e diapazonit bazohen në automjetin e prodhimit në një rrugë të standardizuar.

KERKESE PER OFERTE

Shiko shifrat WLTP
Shifrat e dhëna janë si rezultat i testeve zyrtare të prodhuesit në përputhje me legjislacionin e BE-së me një bateri plotësisht të ngarkuar. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat e botës reale mund të ndryshojnë. CO2, ekonomia e karburantit, konsumi i energjisë dhe shifrat e diapazonit mund të ndryshojnë sipas faktorëve të tillë si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa, montimi i rrotave, aksesorët e vendosur, itinerari aktual dhe gjendja e baterisë. Shifrat e diapazonit bazohen në automjetin e prodhimit në një rrugë të standardizuar.