Range Rover me garanci 5 vjeçare

RANGE ROVER SPORT SATIN EDITION

Performancë e fuqishme elektrizuese, projektuar për t’i bërë ballë çdo sfide. Hibridët tanë elektrikë ofrojnë efikasitet të optimizuar dhe distancë më të gjatë udhëtimi tërësisht elektrike (EV).

ALTERNATIVAT E MODELEVE

Konfiguruar në mënyrë eksperte nga projektuesit tanë, këto punime shprehin balancën e përsosur të performancës sportive dhe rafinimit, gati për t’u përzgjedhur dhe porositur nga ju.

RANGE ROVER SPORT SV EDITION ONE

RANGE ROVER SPORT SV EDITION ONE

Një kombinim i shkëlqyer i fuqisë, inovacionit dhe dinamizmit.
KRIJONI AUTOMJETIN TUAJ
“I fuqishëm, dinamik, modern, i sofistikuar...dhe më shumë”
Eric Brain, Redaktor, HYPEBEAST.
VISCERAL, DRAMATIC, UNCOMPROMISING

RISI PIONIERE

Nga performanca e përqendruar në rrugë dhe aftësia me famë botërore për të përballuar të gjitha terrenet, një mori teknologjish emocionuese dhe novatore, e bëjnë Range Rover Sport shëmbëlltyrën e luksit sportiv.

Range Rover Sport Debuted with New Technologies

PAKETA STEALTH

Nxirrni në pah anën e errët të Range Rover Sport. Eksterier në ngjyrë Carpathian gri i mbështjellë me një Shtresë mbrojtëse ngjyrë Satin me detaje të zeza.

RANGE ROVER SPORT SV EDITION ONE I RI

PERFORMANCA ELEKTRIK 

Me një distancë për karikim të certifikuar, që arrin deri në 122km*2 dhe karikim të shpejtë DC, hibridi elektrik me karikim (PHEV) me distancë më të madhe ofron një performancë të fuqishme dhe emocionuese.

ELECTRIC HYBRID

TË FRYMUARA NGA DIZAJNI RANGE ROVER

Effortless design: crafted by us for your inspiration

I FUQISHËM, DRAMATIK, PA KOMPROMIS

VISCERAL, DRAMATIC, UNCOMPROMISING

Ngjyrë Satin

Pamje tërheqëse në prani të dritës. Shtresa mbrojtëse Satin e Range Rover Sport përhap dritën mbi sipërfaqe, duke krijuar një pamje në ngjyrë satin të veçantë, ndërsa mundëson njëkohësisht edhe mbrojtje. I disponueshëm në gjashtë ngjyra eksterieri.

SFIDA E DERDHJES SË DIGËS

Shikoni modelin Range Rover Sport të ri dhe shoferen aventuriere Jessica Hawkins duke sfiduar derdhjen e digës Kárahnjúkar në Islandë. Bashkë, përballen me akuj, shkëmbinj dhe ujë. Shumë ujë.
SFIDA E DERDHJES SË DIGËS

EKSPLORONI RANGE ROVER SPORT

SHKATHTËSI DHE FUQI

SHKATHTËSI DHE FUQI

Pa detaje të panevojshme, Range Rover Sport transmeton fuqi, performancë dhe shkathtësi. 
PERFORMANCË E PËRMIRËSUAR

PERFORMANCË E PËRMIRËSUAR

Një përvojë drejtimi instinktive me dinamikë përfshirëse në rrugë dhe performancë të rafinuar.
LUKSI SPORTIV

LUKSI SPORTIV

Kombinimi i personalitetit dinamik sportiv me përsosjen e pashoqe që prisni.
TEKNOLOGJI INTUITIVE

TEKNOLOGJI INTUITIVE

Luks i vërtetë modern me teknologjitë më të fundit për rehati dhe prakticitet.

Shihni shifrat mbi WLTP-në. Shifrat e dhëna janë rezultat i testeve zyrtare të prodhuesit në përputhje me legjislacionin e BE-së, të kryera me një bateri plotësisht të karikuar. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat reale mund të ndryshojnë. Shifrat për CO,2shpenzimin ekonomik të karburantit, konsumin e energjisë dhe shifrat e distancës mund të ndryshojnë sipas faktorëve të tillë, si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa, montimi i rrotave, aksesorët e vendosur, itinerari konkret dhe gjendja e baterisë. Shifrat e distancës për karikim bazohen në automjetin që kalon në një rrugë të standardizuar.

1Distanca e pritshme elektrike reale deri në 96km.

Veçoritë opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikave të automjetit (modeli dhe grupi i fuqisë), ose të kërkojnë instalimin e veçorive të tjera për t'u përshtatur. Ju lutemi, kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në internet.

Veçoritë në makinë duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur është e sigurt për ta bërë këtë. Drejtuesit duhet të sigurohen që të kenë kontroll të plotë mbi mjetin gjatë gjithë kohës.

Funksionet, opsionet e Pivi-t dhe InControl-it, shërbimet e palëve të treta dhe disponueshmëria e tyre, mbeten në varësi të tregut - kontaktoni shitësin tuaj të Land Rover për disponueshmërinë e tregut vendas dhe kushtet e plota. Disa veçori vijnë me abonim, i cili do të duhet të rinovohet më tej pas afatit fillestar të këshilluar nga Shitësi juaj. Lidhja e rrjetit celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, u nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizuale në varësi të opsioneve të zgjedhura.


Modeli SV i shfaqur përfshin ngjyrën e eksterierit Carbon Bronze Mat, që tashmë ka dalë nga përdorimi dhe nuk është më e disponueshme. Ju lutemi, kontaktoni Shitësin tuaj lokal të autorizuar për disponueshmërinë e re.