OPSIONET E PAKETAVE TË EKSTERIERIT

Personalizojeni automjetin tuaj Range Rover Sport me një gamë alternativash dhe aksesorësh të përshtatur për SUV-në luksoze më performuese dhe dinamike.

OPSIONET E PAKETAVE TË EKSTERIERIT

PAKETA STORMER HANDLING

Bëjeni drejtimin tuaj edhe më praktik nëpërmjet veçorive më të reja të kontrollit të shasisë.

DYNAMIC RESPONSE PRO
DIFERENCIALI AKTIV DHE TVBB
DREJTIMI ME TË GJITHA RROTAT
PROGRAME TË KONFIGURUESHME

OPSIONET E EKSTERIERIT

Alternativa tërheqëse ngjyrash, disqesh dhe tavanesh.

Firenze e kuqe

OPSIONET E NGJYRAVE

Përzgjidhni nga 12 ngjyrat e disponueshme, që përfshijnë Varesine blu, Giola e gjelbër dhe Ostuni Pearl i bardhë.

Nuk janë paraqitur të gjitha opsionet.
OPSIONET E DISQEVE

OPSIONET E DISQEVE

Range Rover Sport është i rafinuar në të gjitha aspektet, me një sërë stilesh dhe finiturash për disqet, të cilat variojnë nga 20 deri në 22 inç, si dhe disqet tërësisht të reja 23 inç, që sigurojnë një performancë sportive dhe dinamike.
OPSIONET E PJESËS SË SIPËRME TË KABINËS

OPSIONET E PJESËS SË SIPËRME TË KABINËS

Pjesa e sipërme e palëvizshme e kabinës dhe ajo panoramike e lëvizshme i mundësojnë interierit të Range Rover Sport tuaj ndriçim natyral. E disponueshme në ngjyrën e zgjedhur për eksterierin ose me pjesë të sipërme në kontrast të Bardhë** ose Narvik të zezë.
Shtresë mbrojtëse Satin në bojë Carpathian Grey

Ngjyrë Satin

Shtresa mbrojtëse Satin ofron një shtresë mbrojtëse shtesë për bojën e eksterierit, duke e mbajtur kështu automjetin tuaj Range Rover Sport në gjendje të përsosur për një kohë më të gjatë, ndërsa i jep një lustër saten të veçantë. I disponueshëm në pesë ngjyra eksterieri.

OPSIONET E INTERIERIT

Gamë opsionesh interieri për një përvojë udhëtimi të sofistikuar dhe moderne.

NDRIÇIM KABINE

NDRIÇIM KABINE I KONFIGURUESHËM 

Me 30 alternativa ngjyrash, ndriçimi i kabinës nxjerr në pah veçoritë e dizajnit të Range Rover Sport dhe krijon një mjedis vërtet unik dhe çlodhës.

AKSESORËT

Një gamë e gjerë aksesorësh të sofistikuar që përshtaten në mënyrë të përsosur me natyrën dinamike të Range Rover Sport.

PËR KAFSHËT E SHOQËRIMIT
PËR QETËSI MENDORE
PËR NË RRUGË

VAZHDONI TË EKSPLORONI

EKSPLORONI RANGE ROVER SPORT

EKSPLORONI RANGE ROVER SPORT

Drejtim i një niveli tjetër.
MODELET

MODELET DHE SPECIFIKACIONET

Shikoni gamën e plotë të modeleve dhe specifikimeve.
RANGE ROVER SPORT SV EDITION ONE I RI

RANGE ROVER SPORT SV EDITION ONE I RI

Emocionues, dinamik dhe i fuqishëm.

*I disponueshëm vetëm në modelet Range Rover Sport Dynamic.

**Pjesa e sipërme e kabinës në kontrast të bardhë është e disponueshme vetëm në modelet Range Rover Sport Autobiography.

Modeli SV i shfaqur përfshin ngjyrën e eksterierit Carbon Bronze Mat, që tashmë ka dalë nga përdorimi dhe nuk është më e disponueshme. Ju lutemi, kontaktoni Shitësin tuaj lokal të autorizuar për disponueshmërinë e re.