TURI I EKSPERIENCËS SË LAND ROVER

TURI I EKSPERIENCËS SË LAND ROVER

RIZBULO AVENTURËN

Të kujtohet kur të qenit pas timonit ishte një ndjesi e jashtëzakonshme? Turi i eksperiencës së Land Rover sundon emocionin e brendshëm të ngarjes me një ditë ngazëllyese në të kulturën tonë aktuale të automjeteve me performancë të lartë.

"Çfarë eksperience. Faleminderit që më bëtë një tifoze edhe më të madhe të Land Rover sesa isha! "

MARIA, SPANJË

KU ËSHTË KËNAQËSIA NË BANESË?

KU ËSHTË KËNAQËSIA NË BANESË?

Nga prirjet e pjerrëta deri te zbritjet e mprehta, shtyni kufijtë e asaj që ju dhe automjetet më të mira të Land Rover mund të bëni pasi instruktorët tanë me përvojë testojnë aftësinë tuaj për drejtimin e makinës në rrugët tona të zhvilluara posaçërisht.
E PAJISUR PËR AVENTURA

E PAJISUR PËR AVENTURA

Aventura është në ADN-në e çdo Land Rover. Dhe kjo është mënyra më emocionuese për të provuar paketën e plotë të automjeteve tona të teknikës jashtë rrugës me teknologji të dorës së parë .

MË MBAJ TË INFORMUAR

Regjistrohu për të marrë përditësimet në lidhje me turet dhe ekspozitat e reja.