DEFENDER 90

DEFENDER 90

Defender në formën më të pastër
Çmimi nga € 72,133
Në shtëpi kudo. Ky është Defender me tri dyer për një gjeneratë të re.

FORMË IKONIKE

FORMË IKONIKE
Tërheqës dhe mbresëlënës, me një siluetë lehtësisht të dallueshme.
FORMË IKONIKE

RISI PIONIERE

Eksploroni me siguri. Teknologjitë novatore të kamerave kombinohen me sistemin tonë më të ri të informacionit dhe argëtimit për të mundësuar pamje të papenguara dhe manovrim të lehtë.

RISI PIONIERE

NJË MODEL IKONIK I RIKONCEPTUAR

DEFENDER 75TH LIMITED EDITION

DEFENDER 75TH LIMITED EDITION

Celebrating 75 years since the original Series I Land Rover.
KRIJONI AUTOMJETIN TUAJ

ALTERNATIVAT E MODELEVE

Start your adventure.

V8 VERSIONI CARPATHIAN

DEFENDER 90 V8 VERSIONI CARPATHIAN

Kombinimi i fundit i fuqisë, aftësisë dhe dizajnit.
KRIJONI AUTOMJETIN TUAJ

DEFENDER 90 HARD TOP

Aty ku aftësia bëhet bashkë me biznesin dhe aventurën.
DEFENDER 90 HARD TOP

NJË DEFENDER PËR KËDO

Model i disponueshëm në tri përmasa dhe me deri në tetë ndenjëse.

 DEFENDER 110
DEFENDER 130

EKSPLORONI DEFENDER 90

PROJEKTUAR ME INTEGRITET

PROJEKTUAR ME INTEGRITET

Eksterier i pashoq.
DURUESHMËRI E RANGUT TË PARË NË KATEGORI

DURUESHMËRI E RANGUT TË PARË NË KATEGORI

Testuar deri në ekstrem.
REHATI NË KAPACITET EFIKAS

REHATI NË KAPACITET EFIKAS

Shkoni kudo, bëni gjithçka
TEKNOLOGJI E POSAÇME

TEKNOLOGJI E POSAÇME

E pajisur për aventurat e shekullit të 21-të.

Funksionet, opsionet e Pivi-t dhe InControl-it, shërbimet e palëve të treta dhe disponueshmëria e tyre, mbeten në varësi të tregut - kontaktoni shitësin tuaj të Land Rover për disponueshmërinë e tregut vendas dhe kushtet e plota. Lidhja e rrjetit celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, u nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizuale në varësi të opsioneve të zgjedhura.

 

Gjithë veçoritë në makinë duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm në kushte sigurie të plotë. Drejtuesit duhet të sigurohen që të kenë kontroll të plotë mbi mjetin gjatë gjithë kohës.

 

Sekuenca jashtë rruge në tokë të posaçme me leje të plota.

 

Drejtimi sfidues jashtë rruge kërkon trajnim të plotë dhe përvojë. Rrezik lëndimi dhe dëmtimi. Mos e drejtoni asnjëherë automjetin përtej aftësive tuaja.

 

Kontrolloni gjithmonë itinerarin, sipërfaqen, bazën dhe daljen përpara se të kaloni në terren të ngrirë.

 

Përditësimet do të kërkojnë lidhje me internetin.