DEFENDER HARD TOP

DEFENDER HARD TOP

Merreni punën kudo me vete me Defenderin më të përshtatshëm se kurrë më parë.

DALLOHET NË ÇAST

Pavarësisht nëse zgjidhni modelin 90 apo 110, puna juaj flet vetë me siluetën e Defender Hard Top që dallohet në çast dhe me panelin e sinjaleve të jashtme.

DEFENDER HARD TOP 90

DEFENDER HARD TOP 90

The capability to take your business where it needs to go, with the practicality of a flexible loadspace.
NDENJËSE FLEKSIBLE

NDENJËSE FLEKSIBLE

Need an extra pair of hands? Brenda kabinës mund të ulen tre persona falë ndenjëses shtesë në rreshtin e parë. Në raste të tjera, paloseni atë për të krijuar mbështetësen e krahëve me dy mbajtëse gotash.

PRAKTICITET I PAMATSHËM

HAPËSIRA E NGARKESËS E DEFENDER HARD TOP 90
HAPËSIRA E NGARKESËS E DEFENDER HARD TOP 110
HAPËSIRË DEPOZITIMI E PËRPARME NËN DYSHEME
HAPËSIRË DEPOZITIMI E PASME NËN DYSHEME

QËNDRUESHMËRI MË E MIRA E LLOJIT TË VET

TESTUAR NË EKSTREM

TESTUAR NË EKSTREM

Defender është projektuar dhe testuar në ekstrem, përtej standardit për SUV. Ky është Defender më i fortë se kurrë më parë.

AFTËSI TË PANDALSHME

RIMORKIM

RIMORKIM

Përgjigjuni ndaj kërkesave më të vështira nëpërmjet kapacitetit të rimorkimit deri në 3.500kg. Advanced Tow Assist (Asistenti i avancuar i romorkimit) ju lejon të tërhiqni një rimorkio teksa Defender kujdeset për kundërdrejtimin.
NGRITJA ME VINÇ

NGRITJA ME VINÇ

Me demonstrim fuqie ngritëse dhe force spostuese, vinçi elektrik ka një forcë shtytëse maksimale prej 4.536kg dhe mund të vihet në punë nëpërmjet kontrollit në distancë deri në 45 metra.1

KALIM NË UJË

KALIM NË UJË

Përshkoni me vetëbesim ujërat me Defender Hard Top në thellësi kalimi në ujë prej 900mm,2teksa kamera rrethuese 3D me sensor për kalimin në ujë ju tregon se sa është thellësia e uji.

TEKNOLOGJI E FOKUSUAR

PIVI PRO I GJENERATËS TJETËR

PIVI PRO I GJENERATËS TJETËR

Qëndroni të lidhur me sistemin e informimit dhe zbavitjes Pivi Pro, fitues çmimesh,3 i cili përfshin një ekran qendror me prekje 11,4 inç, që ua sjell kontrollin intuitiv në majë të gishtave.

PERFORMANCË E FUQISHME

DEFENDER HARD TOP PJESËRISHT HIBRID

DEFENDER HARD TOP PJESËRISHT HIBRID

Mos lejoni asnjë pengesë që t'ju ngadalësojë punën. Defender Hard Top është i disponueshëm në një larmi motorësh pjesërisht hibridë, që ju japin fuqinë që ju duhet për të kapërcyer me lehtësi çdo sfidë.
Ndërtoni tuajin

SPECIFIKIMET

PASAGJERË (DERI NË)

3

Me ndenjëse opsionale shtesë në reshtin e përparmë.

KAPACITETI I HAPËSIRËS SË NGARKESËS*

2.059 LITRA

Për Defender 110 Hard Top.

0-100 KM/H

6,9 sekonda

0-60mph në 6,5 sekonda.

KAPACITET RIMORKIMI (DERI NË)

3.5 kilogramë

Zgjedhja e motorit mund të ndikojë te kapaciteti i rimorkimit.

ZGJEDHJA E MODELEVE

E pajisur për punën tuaj. Secili model është i disponueshëm në dizajnet 90 dhe 110.

DEFENDER HARD TOP X

DEFENDER HARD TOP X

Jashtëzakonisht i fortë në çdo mjedis.
Ndërtoni tuajin

VAZHDONI TË EKSPLORONI

MODELET DHE SPECIFIKIMET

MODELET DHE SPECIFIKIMET

Shihni larminë dhe specifikimet e plota të modelit Defender Hard Top.
Përshkrimi i videos

PËRMBLEDHJE E DEFENDER 90

Defender në formën e tij më fine.
PËRMBLEDHJE E DEFENDER 110

PËRMBLEDHJE E DEFENDER 110

Ngarkoni, shkoni kudo.
PËRMBLEDHJE E DEFENDER 130

PËRMBLEDHJE E DEFENDER 130

Hapësirë për aventurë epike të përbashkët.

*I lagësht: Vëllimi i matur duke nxitur hapësirën e ngarkesës të mbushur me lëng.

1Jo në përputhje me Front Expedition Protection System (Sistemin e Mbrojtjes së Përparme për Ekspedita) ose ‘A’ Frame Protection Bar (Shiritin e Mbrojtjes së Kornizave 'A').

2Gjithmonë kontrolloni rrugën dhe daljen përpara se të kaloni në ujë.

3Navigimi i lidhur do t'ju kërkojë abonim shtesë pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj me pakicë i Land Rover.