RANGE ROVER EVOQUERrugëtimi është në duart tuaja me Range Rover Evoque. Zgjidhni nga një sërë opsionesh të grupit të fuqisë që i përshtaten nevojave tuaja, pavarësisht nëse kërkoni një përvojë drejtimi të sigurt ose ekonomi më të mirë të karburantit. Plus, Dinamika Përshtatëse mundëson manovrim më të mprehtë dhe kontrollin e trupit.

Shijoni rehatinë brenda Range Rover Evoque, me ndenjëse të përparme me ngrohje dhe ftohje që ju lejojnë të përshtatni temperaturën sipas preferencave tuaja.

Brenda Range Rover Evoque gjeni prekje që thjesht kanë kuptim, të tilla si paneli qendror me hapësira ruajtëse dhe një mbështetëse bërryli me rrëshqitje. Sjell rehati dhe fleksibilitet në hapësirën tuaj.
Shikoni shifrat WLTP
Shifrat e ofruara vijnë si rezultat i testeve të prodhuesit zyrtar në përputhje me legjislacionin e BE me bateri plotësisht të karikuar. Vetëm për qëllime krahasuese. Shifrat e botës reale mund të ndryshojnë. CO2, ekonomia e karburantit, konsumi i energjisë dhe shifrat e distancës mund të ndryshojë në varësi të faktorëve të tillë si stilet e drejtimit, kushtet e mjedisit, ngarkesa, rrotat, aksesorët e pajisur, rrugëtimi aktual dhe gjendja e baterisë. Shifrat e distancës bazohen në automjetet e prodhimit mbi një rrugë të standardizuar.
Shikoni shifrat WLTP
Shifrat e ofruara vijnë si rezultat i testeve të prodhuesit zyrtar në përputhje me legjislacionin e BE me bateri plotësisht të karikuar. Vetëm për qëllime krahasuese. Shifrat e botës reale mund të ndryshojnë. CO2, ekonomia e karburantit, konsumi i energjisë dhe shifrat e distancës mund të ndryshojë në varësi të faktorëve të tillë si stilet e drejtimit, kushtet e mjedisit, ngarkesa, rrotat, aksesorët e pajisur, rrugëtimi aktual dhe gjendja e baterisë. Shifrat e distancës bazohen në automjetet e prodhimit mbi një rrugë të standardizuar.