Disponueshme: 6
Range Rover Velar
R-Dynamic SE AWD 1998cc 2022
2022 new  Range Rover Velar Fuji White AWD R-Dynamic SE
KILOMETRAZHI
km
MOTORI
Mild hybrid (MHEV)
FUQIA
200 bhp
ÇMIMI
87,500 €
Range Rover Velar
R-Dynamic SE AWD 1998cc 2022
2022 new  Range Rover Velar Firenze Red AWD R-Dynamic SE
KILOMETRAZHI
km
MOTORI
Mild hybrid (MHEV)
FUQIA
200 bhp
ÇMIMI
87,500 €
Range Rover Velar
R-Dynamic SE AWD 1998cc 2022
2022 new  Range Rover Velar LANTAU BRONZE AWD R-Dynamic SE
KILOMETRAZHI
km
MOTORI
Mild hybrid (MHEV)
FUQIA
200 bhp
ÇMIMI
87,500 €
Range Rover Velar
R-Dynamic SE AWD 1998cc 2022
2022 new  Range Rover Velar Santorini Black AWD R-Dynamic SE
KILOMETRAZHI
km
MOTORI
Mild hybrid (MHEV)
FUQIA
200 bhp
ÇMIMI
86,500 €
Largpamës, me elemente elegante dhe fine; Dizajni i Range Rover Velar është intrigues dhe i pëlqyeshëm.
Range Rover Velar Sophisticated Elegance
“Një strehëz me timon”
VANITY FAIR ES
Range Rover Velar Sophisticated Elegance

RISI PIONIERE

Mundësuar nëpërmjet teknologjisë hibride, përmirësuar me veçoritë më të reja të mirëqenies dhe sistemin
plotësisht të lidhur të informacionit dhe argëtimit. Range Rover Velar përfaqëson vizionin tonë për të ardhmen, me
një qasje pa kompromis ndaj inovacionit.

Range Rover Velar Pioneering Innovation

PERFORMANCË ELEKTRIKE

Me një distancë për karikim të certifikuar dhe plotësisht elektrike, që arrin deri në 64km**, hibridi me karikim elektrik (PHEV)
ofron një përvojë drejtimi eficiente dhe të lehtë, si dhe ka aftësinë të karikohet nga 0 në 80 për qind në vetëm 30
minuta nëpërmjet karikimit të shpejtë me DC.

Range Rover Velar Electrified Performance

FRYMËZIMI

Eksploroni Velar nëpërmjet koleksionit tonë të automjeteve të kuruara në mënyrë eksperte.

Range Rover Velar Inspiration

ALTERNATIVAT E MODELEVE

Përzgjidhni një nga modelet tona të veçanta për të nisur rrugëtimin tuaj.

RANGE ROVER VELAR AUTOBIOGRAPHY

Shprehje e pangatërrueshme e elegancës së sofistikuar.
Rezervo një test drive

EKSPLORONI RANGE ROVER VELAR

DIZAJN MINIMALIST

DIZAJN MINIMALIST

Pasqyrim modernizmi. Tërheqës në thjeshtësinë e tij.
TEKNOLOGJI TË AVANCUARA

TEKNOLOGJI TË AVANCUARA

Teknologjia që të krijon siguri, përmirëson përvojën me automjetin.
LUKS BASHKËKOHOR

LUKS BASHKËKOHOR

Rehatia e avancuar ofron përsosmërinë karakteristike nga Range Rover.
PERFORMANCË ELEKTRIKE

PERFORMANCË ELEKTRIKE

Dinamika drejtimi emocionuese dhe gamë marramendëse aftësish.

**Shihni shifrat mbi WLTP-në

Shifrat e dhëna janë rezultat i testeve zyrtare të prodhuesit në përputhje me legjislacionin e BE-së, të kryera me një bateri plotësisht të karikuar. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat reale mund të ndryshojnë. Shifrat për CO,2shpenzimin ekonomik të karburantit, konsumin e energjisë dhe shifrat e distancës mund të ndryshojnë sipas faktorëve të tillë, si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa, montimi i rrotave, aksesorët e vendosur, itinerari konkret dhe gjendja e baterisë. Shifrat e distancës për karikim bazohen në automjetin që kalon në një rrugë të standardizuar.

Koha e karikimit do të varet nga disa faktorë, ku përfshihen, por pa u kufizuar, koha e përdorimit (mosha), gjendja, temperatura dhe karikimi ekzistues i baterisë; objekti i përdorur dhe kohëzgjatja e karikimit.

Meridian është një markë tregtare e regjistruar e Meridian Audio Ltd. Trifield dhe pajisja three fields/tri fushat është një markë tregtare e Trifield Productions Ltd.

Kini parasysh se veçoritë standarde mund të zëvendësohen kur zgjidhni nivele alternative të pjesëve të brendshme. Veçoritë standarde mund të ndryshojnë edhe në varësi të modelit të motorit dhe transmisionit.

Veçoritë opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikave të automjetit (modeli dhe grupi i fuqisë), ose të kërkojnë instalimin e veçorive të tjera për t'u përshtatur. Ju lutemi, kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në internet.

Veçoritë në makinë duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur është e sigurt për ta bërë këtë. Drejtuesit duhet të sigurohen që të kenë kontroll të plotë mbi mjetin gjatë gjithë kohës.

Funksionet, opsionet e Pivi-t dhe InControl-it, shërbimet e palëve të treta dhe disponueshmëria e tyre, mbeten në varësi të tregut - kontaktoni shitësin tuaj të Land Rover për disponueshmërinë e tregut vendas dhe kushtet e plota. Disa veçori vijnë me abonim, i cili do të duhet të rinovohet më tej pas afatit fillestar të këshilluar nga Shitësi juaj. Lidhja e rrjetit celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, u nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizuale në varësi të opsioneve të zgjedhura.