BËHUNI GATI DHE SHKONI KUDO

DEFENDER 110

BËHUNI GATI DHE SHKONI KUDO
Çmimi nga € 75,697
Gjithnjë gati për eksplorim, me një hapësirë ngarkese mbresëlënëse dhe alternativë me shtatë vende.

PROJEKTUAR ME QËLLIM

PROJEKTUAR ME QËLLIM
Aventura po ju pret. Merrni me vete gjithçka që ju nevojitet për të shkuar në aventurë me Defender 110.
PROJEKTUAR ME QËLLIM

RISI PIONIERE

Eksploroni me siguri. Teknologjitë novatore të kamerave kombinohen me sistemin tonë më të ri të informacionit dhe argëtimit për të mundësuar pamje të papenguara dhe manovrim të lehtë.

RISI PIONIERE

Me pesë ndenjëset dhe opsionin për shtatë ndenjëse, interieri është funksional dhe fleksibël. Paketa e interierit Signature e rafinon dizajnin modern me materiale elegante, si lëkura Windsor dhe zgjidhje inteligjente për ruajtjen e sendeve.

DEFENDER 110 SEDONA EDITION I RI

Në ngjyrë të kuqe të fortë, frymëzuar nga bukuria natyrale dhe shpirti i aventurës i Sedonas, Arizona.

EKSTERIERI

Një dizajn tërheqës me mbulesën e rrotës rezervë me ngjyrën e karrocerisë, disqet 22 inç në ngjyrë të Zezë me shkëlqim dhe Paketën Extended Black. Dekali i kofanos unike të versionit Sedona është frymëzuar nga malet e Arizonas.

INTERIERI

Frymëzuar nga terreni i thyer i Arizonas, versioni Sedona përshtatet kudo. Paketa e interierit Signature me ndenjëset prej lëkure Windsor në ngjyrë Ebony dhe materialin KvadratTM krijon një ndjesi rehatie kudo ku shkoni.

AKSESORËT

Mbajtësja e montuar anësore unike në ngjyrë Sedona të kuqe, kombinuar me Paketën Adventure, shton detaje vizuale të veçanta ndërsa siguron që të jeni plotësisht të përgatitur për aventurën tuaj të radhës.

AFTËSI TË PANDALUESHME

Zbuloni durueshmërinë e pakrahasueshme, kapacitetin e pareshtur dhe teknologjinë e posaçme të Defender.

Ky është modeli defender më i fuqishëm që kemi krijuar.

FUQI ELEKTRIKE

Kapacitete të pakomprometuara për çdo terren me zero emetime nga marmita.

FUQI ELEKTRIKE

Hibridi elektrik Defender 110 është gjithnjë gati për rrugë falë forcës rrotulluese të motorit të menjëhershme dhe karikimit të shpejtë DC.

ALTERNATIVAT E MODELEVE

Start your adventure.

DEFENDER 110 SEDONA EDITION

Frymëzuar nga bukuria natyrale e Sedonas, Arizona.
KRIJONI AUTOMJETIN TUAJ

PERSONALIZIM I GJITHANSHËM

MUNDËSI TË PAKUFIZUARA

Nga opsionet e eksterierit e deri te paketat e parakonfiguruara të aksesorëve, pajiseni automjetin Defender 110 për ta përshtatur me stilin tuaj të jetesës.

EKSPLORONI DEFENDER 110

PROJEKTUAR ME INTEGRITET

PROJEKTUAR ME INTEGRITET

Një eksterier i pakrahasueshëm.
DURUESHMËRI E RANGUT TË PARË NË KATEGORI

DURUESHMËRI E RANGUT TË PARË NË KATEGORI

Testuar deri në ekstrem.
REHATI NË KAPACITET EFIKAS

REHATI NË KAPACITET EFIKAS

Shkoni kudo, bëni gjithçka
TEKNOLOGJI E POSAÇME

TEKNOLOGJI E POSAÇME

E pajisur për aventurat e shekullit të 21-të.

Imazhi i paraqitur tregon karikimin AC me Kabllon e karikimit publik të disponueshëm në të gjitha modelet Defender PHEV.

Funksionet, opsionet e Pivi-t dhe InControl-it, shërbimet e palëve të treta dhe disponueshmëria e tyre, mbeten në varësi të tregut - kontaktoni shitësin tuaj të Land Rover për disponueshmërinë e tregut vendas dhe kushtet e plota. Lidhja e rrjetit celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, u nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizuale në varësi të opsioneve të zgjedhura.

Gjithë veçoritë në makinë duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm në kushte sigurie të plotë. Drejtuesit duhet të sigurohen që të kenë kontroll të plotë mbi mjetin gjatë gjithë kohës.

Sekuenca jashtë rruge në tokë të posaçme me leje të plota.

Drejtimi sfidues jashtë rruge kërkon trajnim të plotë dhe përvojë. Rrezik lëndimi dhe dëmtimi. Mos e drejtoni asnjëherë automjetin përtej aftësive tuaja.

Kontrolloni gjithmonë itinerarin, sipërfaqen, bazën dhe daljen përpara se të kaloni në terren të ngrirë.

Përditësimet do të kërkojnë lidhje me internetin.