RANGE ROVER SPORTRange Rover Sport i ri është i mbushur me dizajn dhe teknologji inovative.

Luks i vërtetë modern me teknologjitë më të fundit për rehati dhe komoditet.

Prania mbresëlënëse në rrugë e Range Rover Sport të ri rrjedh nga qëndrimi i tij i fuqishëm, përmasat dramatike dhe lakimet e shkurtra. Disponon kapakë të rrotave 23” në një sërë shtresash fundore. Profili i automjetit është i pagabueshëm.

Sipërfaqet e tendosura të trupit përcjellin fuqi dhe performancë, ndërsa fenerët, grila dhe parakolpi i poshtëm me formësim skulpturor nxjerrin vetëbesim dhe qëndrim. Grafika e pandërprerë e dritës së pasme e veçon pjesën e pasme.
Shikoni të dhënat WLTP.
Shifrat e dhëna janë rezultat i testeve zyrtare të prodhuesit në përputhje me legjislacionin e BE-së me një bateri plotësisht të ngarkuar. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat reale mund të ndryshojnë. Co2, shpenzimi ekonomik i karburantit, konsumi i energjisë dhe shifrat e distancës mund të ndryshojnë sipas faktorëve të tillë si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa, montimi i rrotave, aksesorët e vendosur, itinerari aktual dhe gjendja e baterisë. Shifrat e distancës bazohen në automjetin që kalon në një rrugë të standardizuar.

MË MBAJ TË INFORMUAR

1. Informata personale

2. Informacion shtesë

3. Pëlqimi

Shikoni të dhënat WLTP.
Shifrat e dhëna janë rezultat i testeve zyrtare të prodhuesit në përputhje me legjislacionin e BE-së me një bateri plotësisht të ngarkuar. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat reale mund të ndryshojnë. Co2, shpenzimi ekonomik i karburantit, konsumi i energjisë dhe shifrat e distancës mund të ndryshojnë sipas faktorëve të tillë si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa, montimi i rrotave, aksesorët e vendosur, itinerari aktual dhe gjendja e baterisë. Shifrat e distancës bazohen në automjetin që kalon në një rrugë të standardizuar.