RANGE ROVER SPORT
MODELET DHE SPECIFIKACIONET

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ

Range Rover Sport SE

Range Rover Sport SE

 • BENZINË/ NAFTË
 • HIBRID ELEKTRIK
Range Rover Sport Dynamic SE

Range Rover Sport Dynamic SE

 • BENZINË/ NAFTË
 • HIBRID ELEKTRIK
Range Rover Sport Dynamic HSE

Range Rover Sport Dynamic HSE

 • BENZINË/ NAFTË
 • HIBRID ELEKTRIK
Range Rover Sport Autobiography

Range Rover Sport Autobiography

 • BENZINË/ NAFTË
 • HIBRID ELEKTRIK
Range Rover Sport SE

Range Rover Sport SE

 • BENZINË/ NAFTË
 • HIBRID ELEKTRIK
Range Rover Sport Dynamic SE

Range Rover Sport Dynamic SE

 • BENZINË/ NAFTË
 • HIBRID ELEKTRIK
Range Rover Sport Dynamic HSE

Range Rover Sport Dynamic HSE

 • BENZINË/ NAFTË
 • HIBRID ELEKTRIK
Range Rover Sport Autobiography

Range Rover Sport Autobiography

 • BENZINË/ NAFTË
 • HIBRID ELEKTRIK
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
Karakteristikat e eksterierit
 • Pasqyra të dyerve ‘memory’ me ngrohje, elektrike, me palosje elektrike, me drita afrimi dhe errësim automatik të anës së shoferit
 • Xham i përparmë dhe i pasmë anësor i përforcuar
 • Pa stemë
 • Dritare e pasme me ngrohje
 • Fshirëse xhami të pasme
 • Fshirëse xhami të përparmë me sensor shiu
 • Fshirëse xhami dimërore në pozicionin parkuar
 • Stop qendror në pozicion të lartë
 • Pjesë e sipërme standarde
 • Pa Rimorkim
Fenerë të përparmë dhe ndriçim
 • Fenerë të përparmë automatikë
 • Larës elektrik i fenerëve të përparmë
 • Nivelimi automatik i fenerëve
 • Fenerë të pasmë mjegulle
 • Fenerë të pasmë LED
 • Tregues drejtimi të animuar të pasmë
 • Fenerë të përparmë Pixel LED me vendosjen karakteristike të dritave dalluese të ditës (DRL)
Karakteristikat e Interierit
 • Sistem zanor Meridian™
 • Pedane pragu metalike të ndriçuara, me mbishkrimin Range Rover
 • Sensori i cilësisë së ajrit
 • Rrjetë ndarëse e hapësirës së ngarkesës (bagazhit)
 • Ndenjëse prej lëkure Windsor
 • Panel prapa ndenjëseve PVC
 • Pasqyra e brendshme për pamje prapa errësohet automatikisht
 • Tapetet
 • Mbrojtëse dielli me pasqyrë me ndriçim
 • Ndriçim kabine
 • Kontrolli i klimës me dy zona
 • Dritare elektrike me hapje/mbyllje me vetëm një prekje dhe kundër kapjes
 • Mbështetëse krahu qendrore e pasme
 • Doreza mbajtëse të përparme dhe të pasme
 • Mbajtëse gote të përparme dhe të pasme
 • Hapësirë ruajtjeje në dyert e përparme
 • Syzë dytësore e sipërme
 • Çengel për çantë pazari
 • Konsola qendrore me mbështetëse krahu
 • Dritë për bagazhin
 • Lidhëse valixhesh/çantash në bagazh
 • Çengel(a) në bagazh
 • Mbulesë bagazhi
 • Mundësi për montim në bagazh
 • Pllakë metalike në bagazh
 • Timon shumëfunksional
 • Kolona e timonit e rregullueshme në formë elektrike
Asistenca për drejtuesin
 • Frenim emergjent
 • Asistenca për këndet e vdekura
 • Kamera 3D Surround
 • Kontroll drejtimi i përshtatshëm me Asistencë drejtimi
 • Reagimi ndaj gjendjes së shoferit
 • Ndihma për mbajtjen e korsisë
 • Ndihmues parkimi të përparmë dhe të pasmë
 • Monitorues i pasmë për përplasjen
 • Monitorues i pasmë për qarkullimin
 • Dallimi i shenjave të trafikut dhe kufizuesi përshtatës i shpejtësisë
 • Asistenca e mbrojtjes së udhëtarëve
 • Paketa e ndihmës për shoferin
 • Kontrolli i lëvizjes në të gjitha sipërfaqet (ATPC)
 • Diferenciali i hapur me Vektorim Rrotullues të Frenimit
 • Suspension ajri dinamik
 • Adaptive Dynamics
Kapacitet dhe dinamika
 • Kuti transferimi me shpejtësi të vetme (vetëm me distancë të lartë)
 • Drejtim me të gjitha rrotat (AWD)
 • Transmision automatik me 8 shpejtësi
 • Leva për ndërrimin e marsheve
 • Terrain Response 2
 • Hill Launch Assist
 • Rrotullim timoni i asistuar me elektricitet (EPAS)
 • Kontroll stabiliteti dinamik (DSC)
 • Modaliteti ECO
 • Nisje me forcë fërkimi të ulët
 • Kontroll elektronik i forcës së fërkimit (ETC)
 • Kontroll stabiliteti rrotullues (RSC)
 • Kontroll frenimi në kthesë (CBC)
 • Lartësi aksesimi automatike
 • Aktivizim paraprak i frenave
 • Kontroll akselerimi gradual (GAC)
 • Kontroll ngadalësimi gradual (GRC)
 • Kontroll i zbritjes nga pjerrësia (HDC)
 • Frenë dore elektrike (EPB)
 • Asistencë frenimi emergjent
 • Sistem frenimi kundër bllokimit (ABS)
 • Shpërndarje elektronike e forcës së frenimit (EBD)
Rimorkim
 • Asistencë për stabilitetin e rimorkios (TSA)
 • Përgatitje për Rimorkim elektrik
 • Ganxha në pjesën e përparme dhe të pasme për tërheqje
Siguri
 • Secure Tracker (abonim 12 mujor)
 • Alarm perimetrik
 • Kyçje automatike e konfigurueshme nga klienti
 • Hyrje me një pikë të vetme të konfigurueshme nga klienti
 • Kyçe për fëmijët me funksionim elektrik
 • ISOFIX i pasmë
 • Tregues përsëritës anësorë në pasqyrë
 • Kufizues shpejtësie
 • Airbag të përparmë, me detektor pasagjeri në ndenjësen e përparme
 • Airbag të përparmë anësorë
 • Sistem monitorimi i presionit të gomave (TPMS)
Karakteristikat e eksterierit
 • Pasqyra të dyerve ‘memory’ me ngrohje, elektrike, me palosje elektrike, me drita afrimi dhe errësim automatik të anës së shoferit
 • Xham i përparmë dhe i pasmë anësor i përforcuar
 • Pa stemë
 • Dritare e pasme me ngrohje
 • Fshirëse xhami të pasme
 • Fshirëse xhami të përparmë me sensor shiu
 • Fshirëse xhami dimërore në pozicionin parkuar
 • Stop qendror në pozicion të lartë
 • Paketë eksterieri Dynamic
 • Pjesë e sipërme standarde
 • Pa Rimorkim
Fenerë të përparmë dhe ndriçim
 • Fenerë të përparmë automatikë
 • Larës elektrik i fenerëve të përparmë
 • Nivelimi automatik i fenerëve
 • Fenerë të pasmë mjegulle
 • Fenerë të pasmë LED
 • Tregues drejtimi të animuar të pasmë
 • Fenerë të përparmë Pixel LED me vendosjen karakteristike të dritave dalluese të ditës (DRL)
Karakteristikat e Interierit
 • Sistem zanor Meridian™
 • Pedane pragu metalike të ndriçuara, me mbishkrimin Range Rover
 • Pllakë metalike për mbrojtjen nga gërvishtjet, e vendosur në hapësirën e pasme të ngarkesës (bagazh)
 • Pedale metalike në ngjyrë të shndritshme
 • Sensori i cilësisë së ajrit
 • Rrjetë ndarëse e hapësirës së ngarkesës (bagazhit)
 • Ndenjëse prej lëkure Windsor
 • Panel prapa ndenjëseve PVC
 • Pasqyra e brendshme për pamje prapa errësohet automatikisht
 • Tapetet
 • Mbrojtëse dielli me pasqyrë me ndriçim
 • Ndriçim kabine
 • Kontrolli i klimës me dy zona
 • Dritare elektrike me hapje/mbyllje me vetëm një prekje dhe kundër kapjes
 • Mbështetëse krahu qendrore e pasme
 • Doreza mbajtëse të përparme dhe të pasme
 • Mbajtëse gote të përparme dhe të pasme
 • Hapësirë ruajtjeje në dyert e përparme
 • Syzë dytësore e sipërme
 • Çengel për çantë pazari
 • Konsola qendrore me mbështetëse krahu
 • Dritë për bagazhin
 • Lidhëse valixhesh/çantash në bagazh
 • Çengel(a) në bagazh
 • Mbulesë bagazhi
 • Mundësi për montim në bagazh
 • Timon shumëfunksional
 • Kolona e timonit e rregullueshme në formë elektrike
Asistenca për drejtuesin
 • Frenim emergjent
 • Asistenca për këndet e vdekura
 • Kamera 3D Surround
 • Kontroll drejtimi i përshtatshëm me Asistencë drejtimi
 • Reagimi ndaj gjendjes së shoferit
 • Ndihma për mbajtjen e korsisë
 • Ndihmues parkimi të përparmë dhe të pasmë
 • Monitorues i pasmë për përplasjen
 • Monitorues i pasmë për qarkullimin
 • Dallimi i shenjave të trafikut dhe kufizuesi përshtatës i shpejtësisë
 • Asistenca e mbrojtjes së udhëtarëve
 • Paketa e ndihmës për shoferin
 • Kontrolli i lëvizjes në të gjitha sipërfaqet (ATPC)
 • Diferenciali i hapur me Vektorim Rrotullues të Frenimit
 • Suspension ajri dinamik
 • Adaptive Dynamics
Kapacitet dhe dinamika
 • Kuti transferimi me shpejtësi të vetme (vetëm me distancë të lartë)
 • Drejtim me të gjitha rrotat (AWD)
 • Transmision automatik me 8 shpejtësi
 • Leva për ndërrimin e marsheve
 • Terrain Response 2
 • Hill Launch Assist
 • Rrotullim timoni i asistuar me elektricitet (EPAS)
 • Kontroll stabiliteti dinamik (DSC)
 • Modaliteti ECO
 • Nisje me forcë fërkimi të ulët
 • Kontroll elektronik i forcës së fërkimit (ETC)
 • Kontroll stabiliteti rrotullues (RSC)
 • Kontroll frenimi në kthesë (CBC)
 • Lartësi aksesimi automatike
 • Aktivizim paraprak i frenave
 • Kontroll akselerimi gradual (GAC)
 • Kontroll ngadalësimi gradual (GRC)
 • Kontroll i zbritjes nga pjerrësia (HDC)
 • Frenë dore elektrike (EPB)
 • Asistencë frenimi emergjent
 • Sistem frenimi kundër bllokimit (ABS)
 • Shpërndarje elektronike e forcës së frenimit (EBD)
Rimorkim
 • Asistencë për stabilitetin e rimorkios (TSA)
 • Përgatitje për Rimorkim elektrik
 • Ganxha në pjesën e përparme dhe të pasme për tërheqje
Siguri
 • Secure Tracker (abonim 12 mujor)
 • Alarm perimetrik
 • Kyçje automatike e konfigurueshme nga klienti
 • Hyrje me një pikë të vetme të konfigurueshme nga klienti
 • Kyçe për fëmijët me funksionim elektrik
 • ISOFIX i pasmë
 • Tregues përsëritës anësorë në pasqyrë
 • Kufizues shpejtësie
 • Airbag të përparmë, me detektor pasagjeri në ndenjësen e përparme
 • Airbag të përparmë anësorë
 • Sistem monitorimi i presionit të gomave (TPMS)
Karakteristikat e eksterierit
 • Pasqyra të dyerve ‘memory’ me ngrohje, elektrike, me palosje elektrike, me drita afrimi dhe errësim automatik të anës së shoferit
 • Xham i përparmë dhe i pasmë anësor i përforcuar
 • Pa stemë
 • Dritare e pasme me ngrohje
 • Fshirëse xhami të pasme
 • Fshirëse xhami të përparmë me sensor shiu
 • Fshirëse xhami dimërore në pozicionin parkuar
 • Stop qendror në pozicion të lartë
 • Paketë eksterieri Dynamic
 • Pjesë e sipërme standarde
 • Pa Rimorkim
 • Mbyllje dere e butë
Fenerë të përparmë dhe ndriçim
 • Fenerë të përparmë automatikë
 • Larës elektrik i fenerëve të përparmë
 • Nivelimi automatik i fenerëve
 • Fenerë të pasmë mjegulle
 • Fenerë të pasmë LED
 • Tregues drejtimi të animuar të pasmë
 • Fenerë të përparmë Pixel LED me vendosjen karakteristike të dritave dalluese të ditës (DRL)
Karakteristikat e Interierit
 • Sistem zanor i plotë MeridianTM 3D
 • Pedane pragu metalike të ndriçuara, me mbishkrimin Range Rover
 • Pllakë metalike për mbrojtjen nga gërvishtjet, e vendosur në hapësirën e pasme të ngarkesës (bagazh)
 • Pedale metalike në ngjyrë të shndritshme
 • Sensori i cilësisë së ajrit
 • Rrjetë ndarëse e hapësirës së ngarkesës (bagazhit)
 • Ndenjëse prej lëkure gjysmë aniline
 • Panel prapa ndenjëseve PVC
 • Tapetet
 • Mbrojtëse dielli me pasqyrë me ndriçim
 • Ndriçim kabine
 • Kontrolli i klimës me dy zona
 • Dritare elektrike me hapje/mbyllje me vetëm një prekje dhe kundër kapjes
 • Mbështetëse krahu qendrore e pasme
 • Doreza mbajtëse të përparme dhe të pasme
 • Mbajtëse gote të përparme dhe të pasme
 • Hapësirë ruajtjeje në dyert e përparme
 • Syzë dytësore e sipërme
 • Çengel për çantë pazari
 • Konsola qendrore me mbështetëse krahu
 • Dritë për bagazhin
 • Lidhëse valixhesh/çantash në bagazh
 • Çengel(a) në bagazh
 • Mbulesë bagazhi
 • Mundësi për montim në bagazh
 • Timon shumëfunksional
 • Kolona e timonit e rregullueshme në formë elektrike
Asistenca për drejtuesin
 • Frenim emergjent
 • Asistenca për këndet e vdekura
 • Kamera 3D Surround
 • Kontroll drejtimi i përshtatshëm me Asistencë drejtimi
 • Reagimi ndaj gjendjes së shoferit
 • Ndihma për mbajtjen e korsisë
 • Asistencë parkimi
 • Ndihmues parkimi të përparmë dhe të pasmë
 • Monitorues i pasmë për përplasjen
 • Monitorues i pasmë për qarkullimin
 • Dallimi i shenjave të trafikut dhe kufizuesi përshtatës i shpejtësisë
 • Asistenca e mbrojtjes së udhëtarëve
 • Paketa e ndihmës për shoferin
 • Kontrolli i lëvizjes në të gjitha sipërfaqet (ATPC)
 • Diferenciali i hapur me Vektorim Rrotullues të Frenimit
 • Suspension ajri dinamik
 • Adaptive Dynamics
Kapacitet dhe dinamika
 • Kuti transferimi me shpejtësi të vetme (vetëm me distancë të lartë)
 • Drejtim me të gjitha rrotat (AWD)
 • Transmision automatik me 8 shpejtësi
 • Leva për ndërrimin e marsheve
 • Terrain Response 2
 • Hill Launch Assist
 • Rrotullim timoni i asistuar me elektricitet (EPAS)
 • Kontroll stabiliteti dinamik (DSC)
 • Modaliteti ECO
 • Nisje me forcë fërkimi të ulët
 • Kontroll elektronik i forcës së fërkimit (ETC)
 • Kontroll stabiliteti rrotullues (RSC)
 • Kontroll frenimi në kthesë (CBC)
 • Lartësi aksesimi automatike
 • Aktivizim paraprak i frenave
 • Kontroll akselerimi gradual (GAC)
 • Kontroll ngadalësimi gradual (GRC)
 • Kontroll i zbritjes nga pjerrësia (HDC)
 • Frenë dore elektrike (EPB)
 • Asistencë frenimi emergjent
 • Sistem frenimi kundër bllokimit (ABS)
 • Shpërndarje elektronike e forcës së frenimit (EBD)
Rimorkim
 • Asistencë për stabilitetin e rimorkios (TSA)
 • Përgatitje për Rimorkim elektrik
 • Ganxha në pjesën e përparme dhe të pasme për tërheqje
Siguri
 • Secure Tracker (abonim 12 mujor)
 • Pasqyrë e brendshme ClearSight
 • Ekran në xhamin e përparmë
 • Alarm perimetrik
 • Kyçje automatike e konfigurueshme nga klienti
 • Hyrje me një pikë të vetme të konfigurueshme nga klienti
 • Kyçe për fëmijët me funksionim elektrik
 • ISOFIX i pasmë
 • Tregues përsëritës anësorë në pasqyrë
 • Kufizues shpejtësie
 • Airbag të përparmë, me detektor pasagjeri në ndenjësen e përparme
 • Airbag të përparmë anësorë
 • Sistem monitorimi i presionit të gomave (TPMS)
Karakteristikat e eksterierit
 • Xham i përparmë me ngrohje
 • Spërkatës uji me ngrohje
 • Pasqyra të dyerve ‘memory’ me ngrohje, elektrike, me palosje elektrike, me drita afrimi dhe errësim automatik të anës së shoferit
 • Xham i përparmë dhe i pasmë anësor i përforcuar
 • Stema Autobiography
 • Dritare e pasme me ngrohje
 • Fshirëse xhami të pasme
 • Fshirëse xhami të përparmë me sensor shiu
 • Fshirëse xhami dimërore në pozicionin parkuar
 • Stop qendror në pozicion të lartë
 • Paketë eksterieri Dynamic
 • Çati panoramike rrëshqitëse
 • Pa Rimorkim
 • Mbyllje dere e butë
Fenerë të përparmë dhe ndriçim
 • Fenerë të përparmë automatikë
 • Larës elektrik i fenerëve të përparmë
 • Nivelimi automatik i fenerëve
 • Fenerë të pasmë mjegulle
 • Fenerë të pasmë LED
 • Tregues drejtimi të animuar të pasmë
 • Fenerë të përparmë LED digjitalë me dritat karakteristike dalluese të ditës (DRL)
Karakteristikat e Interierit
 • Sistem zanor i plotë MeridianTM 3D
 • Timon me ngrohje
 • Mbërthecka rripi sigurimi me ndriçim
 • Tapete SV Bespoke
 • Pllakë metalike për mbrojtjen nga gërvishtjet, e vendosur në hapësirën e pasme të ngarkesës (bagazh)
 • Mbrojtëse dielli të dyfishta me pasqyrë me ndriçim
 • Pedale metalike në ngjyrë të shndritshme
 • Perde dielli manuale në dritaret anësore të pasme
 • Ndriçim kabine i konfigurueshëm
 • Kontrolli i klimës me katër zona
 • Sensori i cilësisë së ajrit
 • Ndenjëse prej lëkure gjysmë aniline
 • Panel prapa ndenjëseve lëkure
 • Pedane pragu metalike të ndriçuara, me mbishkrimin Autobiography
 • Dritare elektrike me hapje/mbyllje me vetëm një prekje dhe kundër kapjes
 • Mbështetëse krahu qendrore e pasme
 • Doreza mbajtëse të përparme dhe të pasme
 • Mbajtëse gote të përparme dhe të pasme
 • Hapësirë ruajtjeje në dyert e përparme
 • Syzë dytësore e sipërme
 • Çengel për çantë pazari
 • Konsola qendrore me mbështetëse krahu
 • Dritë për bagazhin
 • Lidhëse valixhesh/çantash në bagazh
 • Çengel(a) në bagazh
 • Mbulesë bagazhi
 • Mundësi për montim në bagazh
 • Timon shumëfunksional
 • Kolona e timonit e rregullueshme në formë elektrike
Asistenca për drejtuesin
 • Frenim emergjent
 • Asistenca për këndet e vdekura
 • Kamera 3D Surround
 • Kontroll drejtimi i përshtatshëm me Asistencë drejtimi
 • Reagimi ndaj gjendjes së shoferit
 • Ndihma për mbajtjen e korsisë
 • Asistencë parkimi
 • Ndihmues parkimi të përparmë dhe të pasmë
 • Monitorues i pasmë për përplasjen
 • Monitorues i pasmë për qarkullimin
 • Dallimi i shenjave të trafikut dhe kufizuesi përshtatës i shpejtësisë
 • Asistenca e mbrojtjes së udhëtarëve
 • Paketa e ndihmës për shoferin
 • Kontrolli i lëvizjes në të gjitha sipërfaqet (ATPC)
 • Diferenciali i hapur me Vektorim Rrotullues të Frenimit
 • Suspension ajri dinamik
 • Adaptive Dynamics
Kapacitet dhe dinamika
 • Kuti transferimi me shpejtësi të vetme (vetëm me distancë të lartë)
 • Drejtim me të gjitha rrotat (AWD)
 • Transmision automatik me 8 shpejtësi
 • Leva për ndërrimin e marsheve
 • Terrain Response 2
 • Hill Launch Assist
 • Rrotullim timoni i asistuar me elektricitet (EPAS)
 • Kontroll stabiliteti dinamik (DSC)
 • Modaliteti ECO
 • Nisje me forcë fërkimi të ulët
 • Kontroll elektronik i forcës së fërkimit (ETC)
 • Kontroll stabiliteti rrotullues (RSC)
 • Kontroll frenimi në kthesë (CBC)
 • Lartësi aksesimi automatike
 • Aktivizim paraprak i frenave
 • Kontroll akselerimi gradual (GAC)
 • Kontroll ngadalësimi gradual (GRC)
 • Kontroll i zbritjes nga pjerrësia (HDC)
 • Frenë dore elektrike (EPB)
 • Asistencë frenimi emergjent
 • Sistem frenimi kundër bllokimit (ABS)
 • Shpërndarje elektronike e forcës së frenimit (EBD)
Rimorkim
 • Asistencë për stabilitetin e rimorkios (TSA)
 • Përgatitje për Rimorkim elektrik
 • Ganxha në pjesën e përparme dhe të pasme për tërheqje
Siguri
 • Secure Tracker Pro (abonim 12-mujor)
 • Pasqyrë e brendshme ClearSight
 • Ekran në xhamin e përparmë
 • Sensor aksesi të paautorizuar
 • Bulona disqesh me mbërthim
 • Kyçje automatike e konfigurueshme nga klienti
 • Hyrje me një pikë të vetme të konfigurueshme nga klienti
 • Kyçe për fëmijët me funksionim elektrik
 • ISOFIX i pasmë
 • Tregues përsëritës anësorë në pasqyrë
 • Kufizues shpejtësie
 • Airbag të përparmë, me detektor pasagjeri në ndenjësen e përparme
 • Airbag të përparmë anësorë
 • Sistem monitorimi i presionit të gomave (TPMS)

Shihni shifrat mbi WLTP-në.

Shifrat e dhëna janë rezultat i testeve zyrtare të prodhuesit në përputhje me legjislacionin e BE-së, të kryera me një bateri plotësisht të karikuar. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat reale mund të ndryshojnë. Shifrat për CO,2shpenzimin ekonomik të karburantit, konsumin e energjisë dhe shifrat e distancës mund të ndryshojnë sipas faktorëve të tillë, si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa, montimi i rrotave, aksesorët e vendosur, itinerari konkret dhe gjendja e baterisë. Shifrat e distancës për karikim bazohen në automjetin që kalon në një rrugë të standardizuar.


1Mund të zbatohet politika e përdorimit të drejtë. Përfshin abonim 1-vjeçar i cili mund të zgjatet pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj Land Rover.


2Gama elektrike e të dhënave reale (deri në) 96 km.


Veçoritë opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikave të automjetit (modeli dhe grupi i fuqisë) dhe tregut, ose kërkojnë instalimin e veçorive të tjera për t'u përshtatur. Ju lutemi, kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në internet.


Veçoritë në makinë duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur është e sigurt për ta bërë këtë. Drejtuesit duhet të sigurohen që të kenë kontroll të plotë mbi mjetin gjatë gjithë kohës.


Funksionet, opsionet e Pivi-t dhe InControl-it, shërbimet e palëve të treta dhe disponueshmëria e tyre, mbeten në varësi të tregut - kontaktoni shitësin tuaj të Land Rover për disponueshmërinë e tregut vendas dhe kushtet e plota. Disa veçori kërkojnë një SIM të posaçëm me kontratë të përshtatshme interneti (data) që do të kërkojë rinovim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga Shitësi juaj. Lidhja e rrjetit celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, u nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizuale në varësi të opsioneve të zgjedhura. Amazon, Alexa dhe të gjitha logot përkatëse janë marka tregtare të Amazon.com, Inc. ose të ndërlidhura me të. Disa nga funksionalitetet e Alexa varen nga teknologjia smart home. Përdorimi i sistemit Amazon Alexa kërkon të keni një llogari në Amazon.