FAMILJA DEFENDER

FAMILJA DEFENDER

QËNDRUESHMËRI E QËLLIMSHME

Me raporte vizuale imponuese, qëndrim shko-kudo-bëj-gjithçka dhe qëndrueshmëri në thelb, ky është Defender. E aftë për gjëra të mëdha, është rikrijuar për shekullin XXI.

ADN E DEFENDER

I AFTË NGA NATYRA

I AFTË NGA NATYRA

Defender është po aq kompetent në rrugë të shtruar edhe në të pashtruar. Reagim Terreni i Konfigurueshëm i Klasit Botëror* jep qetësi në çdo sipërfaqe, në mënyrë që të mund të shkoni më tej. Tani mund të zbuloni për çfarë jeni vërtet i aftë.
QËNDRUESHMËRI OPTIMALE

QËNDRUESHMËRI OPTIMALE

Me lartësi më të madh nga toka, strukturën e përforcuar dhe tapiceri që mund të durojë çdo goditje, Defender është automjeti ynë më i fortë deri tani.
I fortë, i qëndrueshëm dhe shumëfunksional, Defender është një histori bindëse e dizajnit tërheqës emocional dhe integritetit inxhinierik.
GERRY MCGOVERN
DREJTOR I PROJEKTIMIT DHE DREJTOR I DIZAJNIT TË LAND ROVER

*Tipar opsional, i disponueshëm si pjesë e një pakete.