OPERACIONE TË VEÇANTA TË AUTOMJETEVE

OPERACIONE TË VEÇANTA TË AUTOMJETEVE

LUKS I PAKONKURRUESHËM. PERFORMANCË E SHOQE

PORTOFOLI TONË I PRODUKTEVE SV TË FUNDIT

Eksploroni krijimet më të fundit nga divizioni i Operacioneve Speciale të Automjeteve të Land Rover.

RANGE ROVER BY SV BESPOKE

RANGE ROVER BY SV BESPOKE

Frymëzuar nga ju
RANGE ROVER SV

RANGE ROVER SV 

Një interpretim i hollë i luksit dhe personalizimit të Range Rover.
RANGE ROVER SPORT SV I RI

RANGE ROVER SPORT SV I RI

Emocionues, dinamik dhe i fuqishëm.

NDJESI SI ASNJË TJETËR

Kurrë nuk ndalet, gjithmonë kërkon. Ekspertët tanë të dizajnit, vizionarët teknikë dhe mjeshtrit me përvojë janë të gjithë të nxitur nga një dëshirë për madhështi. Eksperimentoni, bashkëpunoni, konkurroni, por kurrë mos bëni kompromis. Ne jemi ata që pyesim, “po sikur të mund ta bënim makinën tonë më të mirë edhe më të rafinuar edhe më dinamike edhe më tuajën?”

NËNKUPTON AUTOMJETET MË TË VEÇANTA

NËNKUPTON AUTOMJETET MË TË VEÇANTA

Materialet. Eksperienca e drejtimit. Statusi. Me lançimin e Range Rover SV të ri, një rrumbullakim elegant prej qeramike i punuar me dorë simbolizon vizionin, qëllimin dhe pasionin në zemër të të gjitha automjeteve të markës SV.

DUKE E BËRË MË TË MIRËN EDHE MË EKSKLUZIVE

Kurrë nuk ndalet, gjithmonë kërkon. Ekspertët tanë të dizajnit, vizionarët teknikë dhe mjeshtrit me përvojë janë të gjithë të nxitur nga një dëshirë për madhështi. Eksperimentoni,
bashkëpunoni, konkurroni, por kurrë mos bëni kompromis. Ne jemi ata që pyesim, “po sikur të mund ta bënim makinën tonë më të mirë edhe më të rafinuar edhe më dinamike edhe
më tuajën?”

DUKE E BËRË MË TË MIRËN EDHE MË EKSKLUZIVE

FINITURAT DHE MATERIALET MË TË MIRA

I përpiktë me detaje, i fiksuar pas përsosmërisë. Përdorimi i materialeve, ngjyrave dhe finiturave të shkëlqyera është një diferencues kryesor për SV. Merrni detajet prej qeramike të tapicerisë dhe karrocerisë së Range Rover SV të ri. Duke simbolizuar shprehjen tonë të luksit modern, ai është një material i pastër, por i fortë, me një finiturë të lëmuar, të hijshme dhe të prekshme – më zakonisht që shihet në botën e orëve luksoze dhe bizhuterive.

FINITURAT DHE MATERIALET MË TË MIRA

NDËRTIMI I NJË LIDHJEJE UNIKE MIDIS DREJTUESIT DHE MAKINËS

Qendra Teknike e Operacioneve Speciale të Automjeteve është një qendër ekselence e ndërtuar me synim, 20 000 metra katrorë. Ndarë në katër zona kryesore: Paketa e Komisionimit VIP, Fabrika e Prodhimit, Fabrika e Bojrave dhe një Komplet Teknik i stilit F1, ky operacion më i avancuar krijon automjete speciale me personalizim dhe luks të pakrahasueshëm.

NDËRTIMI I NJË LIDHJEJE UNIKE MIDIS DREJTUESIT DHE MAKINËS