RANGE ROVER PERSONALIZIMI

Personalizoni Range Rover-in tuaj me një përzgjedhje opsionesh dhe aksesorë, të krijuar për të ngritur brendësinë e rafinuar dhe modernitetin befasues.

OPSIONET E PAKETAVE

Paketat tona kombinojnë në mënyrë inteligjente opsionet plotësuese, duke e bërë më të thjeshtë përmirësimin dhe personalizimin e dizajnit të automjetit tuaj Range Rover.

PAKETA E EKSTERIERIT NICKEL ATLAS
PAKETË EKSTERIERI SHADOW
PAKETË EKSTERIERI AUTOBIOGRAPHY

OPSIONET E EKSTERIERIT

Alternativa tërheqëse ngjyrash, disqesh dhe tavanesh.

Batumi i artë

OPSIONET E NGJYRAVE

Përzgjidhni nga 10 ngjyrat e disponueshme ose eksploroni Paletën e posaçme të SV-së për një pamje vërtet unike.

Nuk janë paraqitur të gjitha opsionet.
OPSIONET E DISQEVE

OPSIONET E DISQEVE

Range Rover është rafinuar që nga baza, me një sërë stilesh dhe lustrash për disqet 21, 22 dhe 23 inç, për të garantuar përmasa të qëndrueshme dhe pamje mbresëlënëse.
OPSIONET PANORAMIKE TË PJESËS SË SIPËRME TË KABINËS

OPSIONET PANORAMIKE TË PJESËS SË SIPËRME TË KABINËS

Pjesa e sipërme e palëvizshme e kabinës dhe ajo opsionale panoramike e lëvizshme i mundësojnë interierit të Range Rover ndriçim natyral. E disponueshme në ngjyrën e zgjedhur për eksterierin ose Narvik e zezë.

OPSIONET E INTERIERIT

Gamë opsionesh interieri për një përvojë udhëtimi luksoze.

NDRIÇIM KABINE I KONFIGURUESHËM

NDRIÇIM KABINE I KONFIGURUESHËM

Me 30 alternativa ngjyrash, ndriçimi i kabinës nxjerr në pah veçoritë e dizajnit të Range Rover dhe krijon një mjedis vërtet unik dhe çlodhës.

AKSESORËT

Koleksion i gjerë aksesorësh, të dizajnuar posaçërisht për t’ju lehtësuar jetën.

KAMERA QENDRORE
SHUFRA SKARE
TAPETA GOME

VAZHDONI TË EKSPLORONI

MODELET E RANGE ROVER

MODELET DHE SPECIFIKACIONET

Shikoni gamën e plotë të modeleve dhe specifikimeve.
EKSPLORONI RANGE ROVER

Range Rover

Finesë dhe elegancë e pakrahasueshme.
SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

Automjetet Range Rover unike.