NDIHMESA E PERSONAVE NË KRIZË KUDO KU ATA NDODHEN

NDIHMESA E PERSONAVE NË KRIZË KUDO KU ATA NDODHEN

PUNOJMË SË BASHKU PREJ 70 VJETËSH
Ndihmesa e miliona personave në mbarë botën për t’u përgatitur, për të reaguar dhe për t’u rimëkëmbur.

PARTNERË HUMANITARË QË PREJ VITIT 1954

Defender, Kryqi i Kuq Britanik dhe IFRC-ja kanë punuar së bashku që prej vitit 1945, duke qenë kështu një ndër partneritetet bamirëse më afatgjatë në botë. Ky partneritet ka përmirësuar forcën, përgatitjen dhe aftësitë ripërtëritëse të komuniteteve në mbarë botën.

AUTOMJETET E MUNDËSUARA


450+

Nëpërmjet kapacitetit prej më shumë se 450 automjetesh, ne kemi ndihmuar Lëvizjen e Kryqit të Kuq për të siguruar mbështetje që ndryshon jetë.

VENDET E MBULUARA


50+

Partneriteti ynë global u është gjendur pranë komuniteteve pavarësisht krizës. Nga pasiguria e ushqimit e deri te konflikti dhe ndryshimet klimatike.

PERSONAT E NDIHMUAR


Mbi 2 milionë

Në të gjithë veprimtarinë humanitare për përgatitjen dhe reagimin ndaj fatkeqësive, kushtet shëndetësore dhe sanitare, dhe mbështetjen e personave të cenueshëm.

KOHËZGJATJA E PARTNERITETIT


70 vjet

Partneriteti ynë u ka bërë ballë dekadave të tëra ndryshimesh dhe sfidash, gjithmonë të angazhuar për të ndihmuar personat në nevojë.

NË TERREN

DEFENDER I MBRETËRESHËS NË SHËRBIM AKTIV

DEFENDER I MBRETËRESHËS NË SHËRBIM AKTIV

Historiku i automjetit tonë Defender 130 të krijuar posaçërisht dhe të dhuruar për Kryqin e Kuq Britanik në përkujtim të Jubileut të Platintë të Mbretëreshës.

ZBULONI MË SHUMË

NDIKIMI GLOBAL

Ofrimi i ndihmës që shpëton jetë dhe mbështetjes përtej kufijve për të ndihmuar komunitetet më të cenueshme përreth globit në kohë krize.

DUBAI
ITALI
 MEKSIKË
AUSTRALI
Duke punuar së bashku, ne kemi ndihmuar miliona persona në mbarë botën, duke u ofruar mbështetje që të përgatiten, reagojnë dhe rimëkëmben nga fatkeqësitë.
Nena Stoiljkovic
Zëvendëssekretare e Përgjithshme e IFRC-së për Marrëdhëniet Globale, Diplomacinë dhe Digjitalizimin


ZBULONI MË SHUMË

BASHKË JEMI TË AFTË TË ARRIJMË GJËRA TË MËDHA

DEFENDER 130

DEFENDER 130

Liri për të gjithë. Tetë ndenjëse për eksplorim të përbashkët.
EKSPLORONI