Land Rover Rent

Land Rover Rent

Zgjidhni një makinë me qira për çdo rast, shpejt dhe lehtë. Për këdo që vlerëson ekskluzivitetin dhe performancën. Rezervoni automjetin Land Rover të ëndrrave tuaja tani!

LAND ROVER RENT PËR ÇDO RAST

Me Land Rover RENT, ju do të gjeni makinën e përkryer me qira, pavarësisht nevojave tuaja, shpejt dhe lehtë.
Për udhëtime me familjen, aventura në periferi, takime biznesi, argëtim ose punë: automjeti juaj Land Rover po ju pret!

TË PAJISURA DHE PRODHUARA NË MËNYRË TË PËRSOSUR, SIPAS STANDARDEVE MË TË LARTA, AUTOMJETET Land Rover E BËJNË ÇDO UDHËTIM NJË AVENTURË MBRESËLËNËSE

TË PAJISURA DHE PRODHUARA NË MËNYRË TË PËRSOSUR, SIPAS STANDARDEVE MË TË LARTA, AUTOMJETET Land Rover E BËJNË ÇDO UDHËTIM NJË AVENTURË MBRESËLËNËSE

PARAQITJE PROFESIONALE: MAKINAT LAND ROVER JANË PIKËRISHT ÇKA JU NEVOJITET PËR TË LËNË PËRSHTYPJE TË PARË TË PËRKRYER

PARAQITJE PROFESIONALE: MAKINAT LAND ROVER JANË PIKËRISHT ÇKA JU NEVOJITET PËR TË LËNË PËRSHTYPJE TË PARË TË PËRKRYER

REZERVONI NJË AUTOMJET LAND ROVER DHE SHIJONI UDHËTIMIN

REZERVONI NJË AUTOMJET LAND ROVER DHE SHIJONI UDHËTIMIN

NJIHUNI ME SPECIFIKAT E MODELEVE MË TË REJA NGA LAND ROVER

NJIHUNI ME SPECIFIKAT E MODELEVE MË TË REJA NGA LAND ROVER

RANGE ROVER EVOQUE

RANGE ROVER EVOQUE

200 € / day
5 ndenjëse
USB 3
180 kuaj fuqi
naftë
automatike
Ngjyra: E zezë
DISCOVERY SPORT

DISCOVERY SPORT

190 € / day
5 ndenjëse
USB 3
204 kuaj fuqi
naftë
automatike
Ngjyra: Gri