OFERTA
Range Rover Evoque <br/> D150 S MHEV AWD

49.900 €


• Versioni "S"
• Ngjyra Narvick Black
• Tavan Xhami Panoramik Fiks
• Xhama te Erret
• Panelet Qendrore Touch Pro Duo
• Paneli Instrumentave TFT Dixhital
• Dritat Full LED Premium me Grafike
• Drita Mjegulle Para LED
• Sedile Lekure Windsor me Pozicionim Elektrik
• Sedile Ngjyre Deep Garnet me Ngrohje Para
• Paketa e Lekures Extended
• Disqe 18" Alumini Sparkle Silver
• Riveshje e Tavanit Morzine Ngjyre te Zeze
• Sistem Navigacioni
• Pasqyre e Brendshme Clear Sight

AUTOMJETE NË GJENDJE
Automjete në sallonin tone
NDËRTO VETË
Përdorni konfiguruesin për të krijuar automjetin tuaj të përsosur
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Land Rover
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt