NDËRTO NJË Land Rover

Përdorni konfiguruesin tonë të makinave për të ndërtuar një Land Rover rreth stilit tuaj të jetesës, stilit të ngasjes dhe kërkesave financiare. Thjesht zgjidhni modelin tuaj nga gama jonë më poshtë për të filluar:
I RI RANGE ROVER

I RI RANGE ROVER

Rafinim i pashoq dhe luks
NDËRTO VETË PËRMBLEDHJE
RANGE ROVER SPORT I RI

RANGE ROVER SPORT I RI

Instinktiv, dramatik, pa kompromitës.
NDËRTO VETË PËRMBLEDHJE
Range Rover Velar

Range Rover Velar

Range Rover i avancuar
NDËRTO VETË PËRMBLEDHJE
RANGE ROVER EVOQUE

RANGE ROVER EVOQUE

I dallueshëm dhe individual, një Range Rover i vërtetë në formë kompakte
NDËRTO VETË PËRMBLEDHJE
Discovery

Discovery

SUV më i zhdërvjellët
NDËRTO VETË PËRMBLEDHJE
DISCOVERY SPORT

DISCOVERY SPORT

SUV kompakte e gjithanshme
NDËRTO VETË PËRMBLEDHJE
DEFENDER

DEFENDER

I aftë për gjëra të mëdha
NDËRTO VETË PËRMBLEDHJE
OPERACIONE TË VEÇANTA TË AUTOMJETEVE

OPERACIONE TË VEÇANTA TË AUTOMJETEVE

Luksi, performanca dhe aftësitë të ngritura në nivele të reja
PËRMBLEDHJE