DISCOVERY
MODELET DHE SPECIFIKACIONET

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ

Discovery S

Discovery S

 • Petrol/Diesel
 • Electric Hybrid
Discovery Dynamic SE

Discovery Dynamic SE

 • Petrol/Diesel
 • Electric Hybrid
Discovery Dynamic HSE

Discovery Dynamic HSE

 • Petrol/Diesel
 • Electric Hybrid
Discovery Metropolitan Edition

Discovery Metropolitan Edition

 • Petrol/Diesel
 • Electric Hybrid
Discovery Commercial SE

Discovery Commercial SE

 • Petrol/Diesel
 • Electric Hybrid
Discovery Commercial Dynamic HSE

Discovery Commercial Dynamic HSE

 • Petrol/Diesel
 • Electric Hybrid
Discovery S

Discovery S

 • Petrol/Diesel
 • Electric Hybrid
Discovery Dynamic SE

Discovery Dynamic SE

 • Petrol/Diesel
 • Electric Hybrid
Discovery Dynamic HSE

Discovery Dynamic HSE

 • Petrol/Diesel
 • Electric Hybrid
Discovery Metropolitan Edition

Discovery Metropolitan Edition

 • Petrol/Diesel
 • Electric Hybrid
Discovery Commercial SE

Discovery Commercial SE

 • Petrol/Diesel
 • Electric Hybrid
Discovery Commercial Dynamic HSE

Discovery Commercial Dynamic HSE

 • Petrol/Diesel
 • Electric Hybrid
KARAKTERISTIKAT KRYESORE
 • LED prednja svjetla s prepoznatljivim dnevnim svjetlima (DRL)
 • Automatska duga svjetla (Auto High Beam Assist - AHBA)
 • Električna vrata / poklopac prtljažnog prostora
 • 20" Style 5122
 • Električno sklopiva stražnja sjedala 60:40
 • Sustav ozvučenja
 • Digitalni vozačev zaslon
 • Crni kontrastni krov
 • Zatamnjena LED stražnja svjetla
 • 21“ Style 5025, Sjajno crni
 • Električno sklopiva stražnja sjedala 60:40
 • Sustav ozvučenja Meridian™
 • Pomoć za mrtvi kut
 • Monitor prometa iza vozila
 • Matrix LED prednja svjetla s Prepoznatljivim dnevnim svjetlima (DRL)
 • 22“ Style 5124, Sjajno crni
 • Grijano i hlađeno vozačevo sjedalo električno podesivo na 20 načina s memorijom i kapetanskim naslonom za ruke
 • Grijana električno sklopiva stražnja sjedala 60:40
 • Unutrašnjost Light Oyster/Ebony s kožom Windsor
 • Električna unutarnja stražnja vrata
 • Zvučni sustav Meridian™ Surround
 • Sjedala od kože Windsor
 • Crna kočiona kliješta
 • Električna vrata / poklopac prtljažnika aktivirani pokretom
 • Automatska razina prednjih svjetala
 • 22" Style 5124, Diamond Turned sa Sjajnim tamno sivim kontrastom
 • Inteligentno sklapanje sjedala
 • Grijana i hlađena elektronički podesiva stražnja sjedala 60:40
 • Metalni prednji pragovi s oznakom Metropolitan
 • Unutrašnjost Light Oyster/Ebony s kožom Extended Windsor
 • Pretinac hladnjaka u prednjoj središnjoj konzoli
 • Prikaz na vjetrobranskom staklu
 • Sjedala od kože Extended Windsor
 • 21" Style 5123
 • Krov u boji karoserije
 • LED prednja svjetla s prepoznatljivim dnevnim svjetlima (DRL)
 • Automatska razina prednjih svjetala
 • Automatska duga svjetla (Auto High Beam Assist - AHBA)
 • LED stražnja svjetla
 • Sustav ozvučenja Meridian™
 • Vozačevo sjedalo s memorijom električno podesivo na 18 načina s kapetanskim naslonom za ruke
 • Sjedala od zrnaste kože
 • 22“ Style 5124, Sjajno crni
 • Crni kontrastni krov
 • Matrix LED prednja svjetla s Prepoznatljivim dnevnim svjetlima (DRL)
 • Automatska razina prednjih svjetala
 • Zatamnjena LED stražnja svjetla
 • Zvučni sustav Meridian™ Surround
 • Grijano i hlađeno vozačevo sjedalo električno podesivo na 20 načina s memorijom i kapetanskim naslonom za ruke
 • Sjedala od kože Windsor
 • Shifra e mësipërme në lagështi është e barasvlershme me një kapacitet në të thatë prej 922 litrash.

*Shifrat e dhëna janë të përllogaritura sipas NEDC2 nga testet zyrtare WLTP të prodhuesit në përputhje me legjislacionin e BE-së. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat reale mund të ndryshojnë. Shifrat e CO2 dhe shpenzimit ekonomik të karburantit mund të ndryshojnë sipas faktorëve të tillë si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa, montimi i rrotave dhe aksesorët e montuar. NEDC2 janë shifra të llogaritura duke përdorur një formulë qeveritare nga shifrat WLTP ekuivalente me ato të testit të vjetër NEDC. Më pas mund të zbatohet trajtimi i duhur tatimor.

**Shihni shifrat mbi WLTP-në.
Shifrat e dhëna janë rezultat i testeve zyrtare të prodhuesit në përputhje me legjislacionin e BE-së. Vetëm për qëllime krahasimi. Shifrat reale mund të ndryshojnë. Shifrat e CO2 dhe shpenzimit ekonomik të karburantit mund të ndryshojnë sipas faktorëve të tillë si stili i drejtimit, kushtet mjedisore, ngarkesa, montimi i rrotave dhe aksesorët e montuar.

Kur vendosen rrota/disqe 21 inç.

Gjerësia e hapësirës së ngarkesës do të jetë 1.273 kur vendoset kontrolli i klimës me 4 zona. Kontrolli i klimës me 4 zona nuk është i disponueshëm në automjetet komerciale.

Përfshin lëngjet të plota dhe 90% karburant.

Përfshin një drejtues mjeti 75 kg, lëngjet të plota dhe 90% karburant.

Pesha maksimale në pikën e bashkimit kufizohet në 100kg kur vendosen disqe 20 inç Stil 5011, me 5 ndarje, në ngjyrë Argjendi me shkëlqim xixëllues.

Kapaciteti maksimal i rimorkimit kufizohet në 2.500kg kur vendosen disqe 20 inç Stil 5011, me 5 ndarje, në ngjyrë Argjendi me shkëlqim xixëllues.

Vëllimi i matur duke simuluar hapësirën e ngarkesës të mbushur me lëng.

Vëllimi i matur me blloqe të ngurta të përputhshme me VDA (200 mm x 50 mm x 100 mm).

Peshat pasqyrojnë automjetet sipas specifikimeve standarde. Pajisjet opsionale shtesë rrisin peshën. Veçoritë opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikave të automjetit (modeli dhe grupi i fuqisë), ose të kërkojnë instalimin e veçorive të tjera për t'u përshtatur. Ju lutemi, kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në internet.