LAND ROVER DISCOVERY I RI

SUV MË I GJITHANSHËM ME SHTATË NDENJËSE.

EKSPLORO KËTË MODEL
Range Rover Velar

RANGE ROVER I AVANCUAR. TANI GJITHASHTU I DISPONUESHËM SI HIBRID ELEKTRIK. 

EKSPLORO KËTË MODEL
RANGE ROVER EVOQUE

KOHA PËR BËRË DEKLARATË. TASHMË NË DISPOZICION SI HIBRID ELEKTRIK

EKSPLORO KËTË MODEL
DISCOVERY SPORT

SUV KOMPAKTE E GJITHANSHME. TASHMË NË DISPOZICION SI HIBRID ELEKTRIK

EKSPLORO KËTË MODEL
LAND ROVER DEFENDER

I AFTË PËR GJËRA TË MËDHA

EKSPLORO KËTË MODEL
SHTETI NGA LAND ROVER

Gjithmonë kemi besuar të shkojmë më lart e përtej.

Kjo forcë është e përshtatshme tani më shumë se asnjëherë.

Familja jonë globale do të bëjë gjithçka që mundemi për të mbështetur njerëzit me pasionin dhe aftësinë që Land Rover është mjaft krenar që e ka.

Nuk është e lehtë për askënd tani, por së bashku ne mundemi dhe do ta kapërcejmë këtë.

Njoftim për orarin e shërbimit


Ne jemi të kënaqur t'ju informojme se ne ju mirëpresim në sallonin tonë.

Orari i ri i punës i sallonit është nga ora 08:00 - 17:00 çdo ditë pune, ndërsa të Shtunat nga 08:00-14:00.

Gjithashtu shërbimet për automjetin tuaj janë në po të njejtin orar.

Për sigurinë e vizitorëve dhe stafit tonë, ne do të ndërmarrim masat paraprake të mëposhtme:

• Ju lutemi, nëse është e nevojshme, përdorni dezifektuesin e duarve që do të jetë në dispozicion në sallon.

• Përdoni masken dhe dorezat për sigurine tuaj edhe tonen.

• Gjithashtu, ju lutemi mbani distancën e përcaktuar prej 2 metrash nga vizitorët e tjerë dhe stafi ynë.

Si më parë, ne mezi presim që t'ju takojmë.

Mirë se të vini.

<h2>FAMILJET TONA</h2>
FAMILJA RANGE ROVER
Trashëgimi pa rivalë.
TAKO FAMILJEN
FAMILJA DISCOVERY
Aventurë. Është në adn.
TAKO FAMILJEN
FAMILJA DEFENDER
Qëndrueshmëri e qëllimshme.
TAKO FAMILJEN
<h2>AUTOMJETET TONA</h2>
RANGE ROVER


Kulmi i aftësive të rafinuara.
ZBULO MË SHUMË
RANGE ROVER SPORT


Land Rover më i shkathët dhe dinamik.
Zbulo më shumë
RANGE ROVER VELAR


Range Rover i avancuar.
Zbulo më shumë
RANGE ROVER EVOQUE


Koha për bërë deklaratë
Zbulo më shumë
DISCOVERY


SUV më i shkathët.
Zbulo më shumë
DISCOVERY SPORT


SUV kompakte e gjithanshme.
ZBULO MË SHUMË
DEFENDER


I aftë për gjëra të mëdha.
ZBULO MË SHUMË
OPERACIONE TË VEÇANTA TË AUTOMJETEVE
Luksi, performanca dhe aftësitë të ngritura në nivele të reja
Zbulo më shumë
AUTOMJETE NË GJENDJE
https://new.carsinventory.com/api2/81941dada92e76a0badf1cc1a50ad83296d370c8?locale=al
https://new.carsinventory.com/api2/81941dada92e76a0badf1cc1a50ad83296d370c8?locale=al
TË GJITHA MAKINAT:
GJEJ SHITËSIN E AUTORIZUAR MË TË AFËRT

Kërkoni një shitës të autorizuar Land Rover pranë jush

GJEJ NJË SHITËS TË AUTORIZUAR
AUTOMJETE NË GJENDJE
Automjete në sallonin tone
NDËRTO VETË
Përdorni konfiguruesin për të krijuar automjetin tuaj të përsosur
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Land Rover
REZERVO NJË PROVË DREJTIMI
Organizoni një provë drejtimi përmes shitësit të autorizuar më të afërt