HISTORI TË FUQISHME PËR DEFENDER

Eksploroni esencën e Defender në serinë tonë të videove të shkurtra.
Pamje të automjetit duke lëvizur në rërë

DURUESHMËRI KRYESUESE

DURUESHMËRI DHE FUQI

DURUESHMËRI DHE FUQI

Përfitoni më shumë nga aventura juaj me një automjet të projektuar për t’i rezistuar kohës.

KAPACITET I PANDALSHËM

Range Rover Defender duke kaluar përmes një lumi

DEFENDER = KAPACITET

Gati për sfida të paparashikuara dhe i aftë për gjëra të mëdha.

TEKNOLOGJI E POSAÇME

Një drejtues duke parë përmes xhamit të përparmë të një automjeti Defender

I PËRSHTATSHËM PËR XHUNGLËN URBANE

Me teknologjitë tona më të avancuara deri më sot, Defender është i pajisur për aventurat e shekullit të 21-të.

EKSPLORONI MODELET DEFENDER

PËRMBLEDHJE E DEFENDER 130

PËRMBLEDHJE E DEFENDER 130

Hapësirë për aventurë të rrallë me të tjerët.
PËRMBLEDHJE E DEFENDER 110

PËRMBLEDHJE E DEFENDER 110

Bëhuni gati dhe shkoni kudo.
PËRMBLEDHJE E DEFENDER 90

PËRMBLEDHJE E DEFENDER 90

Modeli Defender në formën e tij më të pastër.