DEFENDER

PERSONALIZIMI

DEFENDER <h2><b>PERSONALIZIMI

PAKETAT E AKSESORËVE

Gati për çdo mjedis. Përmirësoni kapacitetin dhe qëndrueshmërinë e automjetit tuaj Defender me alternativat e paketave tona të aksesorëve.

Mundësi të pakufizuara. Për të përfituar më shumë nga bota juaj, zgjidhni nga katër paketat e mëposhtme.

PAKETA EXPLORER

PAKETA EXPLORER

Vendoseni rrugën vetë, pavarësisht nga terreni. Paketa Explorer e pajis automjetin Defender për të sfiduar normat dhe për të përshkuar peizazhet më të paeksploruara.
PAKETA ADVENTURE

PAKETA ADVENTURE

Ndiqni pasionet tuaja në territore të reja. Paketa Adventure e pajis automjetin Defender për t'ju shpënë nga rruga e zakonshme në zemër të natyrës.
PAKETA COUNTRY

PAKETA COUNTRY

Sillni çizmet më me baltë. Paketa Country e pajis automjetin Defender për të përqafuar elementet dhe për ta bërë çdo udhëtim vërtet të paharrueshëm.
PAKETA URBAN

PAKETA URBAN

Pushtoni xhunglën e betonit. Paketa Urban e pajis automjetin Defender për t'u dalluar në periferi me besim dhe siguri.

Bëjeni aventurën tuajën me një nga modelet e aksesorëve tanë, të projektuar posaçërisht për një sërë aktivitetesh. Na lejoni t’ju ndihmojmë të shkoni më tej.

WATER

WATER

Garantoni udhëtimin e sigurt të pajisjeve tuaja nëpërmjet Mbajtësit Aqua Sports dhe Mbajtësit anësor të pajisjeve.
BIKE

BIKE

Kalojeni aventurën tuaj nga katër rrota në dy. Shufra mbajtëse në modelin Outbound ju mundëson të merrni me vete biçikletat tuaja në mënyrë të sigurt.
CAMPING

CAMPING

Krijuar për fusha të baltosura dhe net në qiell të hapur. Merrni gjithçka që ju nevojitet me aksesorët mbajtës të vendosur në pjesën e sipërme të kabinës, dhe ngrijeni tendën tuaj kudo që dëshironi.
ICE

ICE

Vendosni vetë rrugëtimin tuaj në sipërfaqet e ngrira, ndërsa modeli Outbound transporton skitë dhe snowboard-et tuaja në mënyrë të sigurt.
EXPLORER

EXPLORER

Me Hapjet e ngritura të futjes së ajrit, Dekorin e kofanos, Skarën e sipërme Expedition dhe Mbajtësin e pajisjeve, ju jeni gati të përballeni me çfarëdo terreni.

CILA PAKETË AKSESORËSH ËSHTË E DUHURA PËR JU?

Pavarësisht nëse jeni duke eksploruar territore të paeksploruara ose duke përshkuar xhunglën urbane, përgjigjuni tri pyetjeve të shpejta në lidhje me stilin tuaj të jetesës për të gjetur paketën tuaj ideale të aksesorëve.
CILA PAKETË AKSESORËSH ËSHTË E DUHURA PËR JU?

OPSIONET E EKSTERIERIT

Duket i fuqishëm. Është i fuqishëm. Personalizojeni më tej automjetin tuaj Defender.

PAKETË EKSTERIERI COUNTY
PAKETA EXTENDED BRIGHT
PAKETA EXTENDED BLACK
Pangea e gjelbër

OPSIONET E NGJYRAVE

Përzgjidhni nga alternativat tona të rikonceptuara të bojës në 10 ngjyra* duke përfshirë Pangea e gjelbër dhe Gondwana Stone.
OPSIONET E RROTAVE

OPSIONET E RROTAVE

Zgjidhni nga 15 opsionet e rrotave/disqeve në katër madhësi të ndryshme: 18 inç, 19 inç, 20 inç dhe 22 inç. Përfshirë disqet e pandalshme prej çeliku 18 inç, në ngjyrë të Bardhë me shkëlqim.
OPSIONET E PJESËS SË SIPËRME TË KABINËS

OPSIONET E PJESËS SË SIPËRME TË KABINËS

Çfarë do të kërkojë aventura juaj? Zgjidhni midis një pjese të sipërme kabine të fortë, prej pëlhure të palosshme ose panoramike të lëvizshme.

AKSESORËT

Përjetoni më shumë nga bota juaj. Me Defender, ju mund ta personalizoni plotësisht automjetin për t'iu përshtatur stilit të jetesës suaj.

PËR EKSTERIERIN
PËR MBAJTJEN
PËR RIMORKIMIN
PËR KAFSHËT E SHOQËRIMIT

VAZHDONI TË EKSPLORONI

MODELET DEFENDER

MODELET DEFENDER

Shikoni gamën e plotë të modeleve.
DEFENDER 90

DEFENDER 90

Defender në formën më të pastër
DEFENDER 110

DEFENDER 110

Bëhuni gati dhe shkoni kudo
DEFENDER 130

DEFENDER 130

Hapësirë për aventura të përbashkëta.
  • Nuk paraqiten të gjitha opsionet. Në varësi të modelit.

**Defender 110 dhe 130 me rrota për jashtë rruge (off-road). Nuk disponohet në modelet Defender V8.

Sekuenca jashtë rruge në tokë të posaçme me leje të plota.

Drejtimi sfidues jashtë rruge kërkon trajnim të plotë dhe përvojë. Rrezik lëndimi dhe dëmtimi. Mos e drejtoni asnjëherë automjetin përtej aftësive tuaja.

Kontrolloni gjithmonë itinerarin, sipërfaqen, bazën dhe daljen përpara se të kaloni në terren të ngrirë.