Karakteristikat kryesore

  • DIZAJNI
   DIZAJNI

   Me linjën lundruese të çatisë, linjën e vazhduar të mesit dhe grafika të ulëta, ne nuk synojmë të rikrijojmë automjetin Range Rover, thjesht e kemi bërë më të mirë. Me një mori karakteristikash inovative si fenerë piksel-lazer me ndriçim LED të cilat i japin prani edhe më të madhe.

   EKSPLORO KARAKTERISTIKAT KRYESORE
  • PERFORMANCA
   PERFORMANCA

   Një përvojë udhëtimi vërtet e klasit të parë. Tapiceria madhështore dhe e punuar bukur e Range Rover përmban ka një rehati ekzekutive për katër persona me zgjerim deri në pesë persona. Ndenjëset e pasme tashmë kanë pjerrësim më të madh dhe shilte më të thella për më shumë rehati.

   EKSPLORO KARAKTERISTIKAT KRYESORE
  • TEKNOLOGJIA
   TEKNOLOGJIA

   Që nga komandat me prekje, të fshehura derisa ndizen të timonit deri te ekranet 10” me prekje Touch Pro Duo të integruar bukur, Range Rover përmban një përzgjedhje teknologjish të projektuara për të ofruar një makinë të rafinuar dhe të lidhur.

   EKSPLORO KARAKTERISTIKAT KRYESORE

  Dizajni

  Teknologjia

  Aftësia

  Shkathtësia

  Performanca

  ZGJIDHNI MODELIN TUAJ

  • HSE
  • Vogue
  • AUTOBIOGRAPHY
  • SVAutobiography DYNAMIC
  • Vogue
  • AUTOBIOGRAPHY