PAKETAT E AKSESORËVE

Përfitoni më shumë nga bota juaj me një gamë paketash të aksesorëve të personalizuar të Defender

Gi8ZwNzCHKE
ZGJEDHJA ËSHTË JUAJA
Të gjitha Paketat e Aksesorëve të Defender i përshtaten terrenit tuaj të preferuar. Përditësimet shtesë ofrojnë funksionalitet të ndaluar.
CILA PAKETË ËSHTË E DUHURA PËR JU?
Pavarësisht nëse po eksploroni territore të paeksploruara ose lundroni në xhungël urbane, përgjigjuni tre pyetjeve të shpejta në lidhje me stilin e jetës tuaj për të gjetur paketën tuaj ideale të aksesorëve.
FILLO
I AFTË PËR GJËRA TË MËDHA
Aksesorët e Defender janë krijuar për të shtyrë kufijtë. Nga çadra me fryrje e papërshkueshme nga uji deri te zgara e çatisë e ekspeditës* dhe transportuesin e pajimeve të montuar në anën e jashtme*, kjo është aftësi e përmirësuar.
LAND ROVER MË I KONFIGURUESHËM NDONJËHERË
Ndërtoni Defender-in tuaj të përsosur me një zgjedhje të zbukurimeve, karakteristikave, ngjyrave dhe teknologjisë së tapicerive dhe karrocerive.
NDËRTO VETË

EXPLORER PACK


Ndizni gjurmën tuaj, pavarësisht terrenit. Paketa e Eksplorimit e pajis Defender-in për të sfiduar traditën dhe për të pushtuar peizazhe të paeksploruara.

Kryesore:

- Transportuesi i pajimeve në anën e jashtme
- Ajërmbledhëse e ngritur
- Markime kofanoje të zeza
- Mbrojtja e harkut të rrotave
- Parafango klasike para dhe mbrapa

ZBULO MË SHUMË

https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/accessory-packs/explorer/00.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/accessory-packs/explorer/**.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/accessory-packs/explorer/00.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/accessory-packs/explorer/**.jpg

ADVENTURE PACK


Çoni pasionet tuaja në territore të reja. Paketa e Aventurës e pajis Defender për t'ju larguar nga rrugët e rrahura drejt lojërave në natyrë.

Kryesore:

- Transportuesi i pajimeve në anën e jashtme
- Sistemi portativ i shpëlarjes
- Çanta e ndenjëseve
- Shtresë pragjesh së pasme e ndritshme
- Parafango para dhe mbrapa

ZBULO MË SHUMË

https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/accessory-packs/adventure/00.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/accessory-packs/adventure/**.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/accessory-packs/adventure/00.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/accessory-packs/adventure/**.jpg

COUNTRY PACK


Sillni çizmet më të baltosura. Paketa e Fshatit e pajis Defender-in për të përqafuar elementët dhe për ta bërë çdo udhëtim vërtet të paharrueshëm.

Kryesore:

- Parafango klasike para dhe mbrapa
- Ndarja e hapësirës së ngarkesës – lartësi e plotë
- Shtresë pragjesh së pasme e ndritshme
- Sistemi portativ i shpëlarjes
- Mbrojtja e harkut të rrotave

ZBULO MË SHUMË

https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/accessory-packs/country/00.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/accessory-packs/country/**.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/accessory-packs/country/00.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/accessory-packs/country/**.jpg

URBAN PACK


Pushtoni xhunglën e betonit. Paketa Urbane e pajis Defender-in për tu dalluar nëpër në periferi me stil që tërheq vëmendje, besim dhe qetësi.

Kryesore:

- Pedale metalike me shkëlqim
- Shtresë pragjesh së pasme e ndritshme
- Kapak i rrotës rezervë
- Nën-mbrojtëse para

ZBULO MË SHUMË

https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/accessory-packs/urban/00.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/accessory-packs/urban/**.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/accessory-packs/urban/00.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/accessory-packs/urban/**.jpg
KRAHASONI AUTOMJETET TONA
Zgjidhni deri në tre automjete Land Rover dhe krahasojini krah për krah
NDËRTO VETË
Përdorni konfiguruesin për të krijuar Defender-in tuaj të përsosur
SHKARKO NJË BROSHURË
Shikoni dhe shkarkoni broshurat më të fundit Land Rover
MË MBAJ TË INFORMUAR
Regjistrohuni për të gjitha lajmet e fundit nga Defender

*Bazë shinash kërkohet për vendosje.

Informacioni, specifikimet, motorët dhe ngjyrat në këtë faqe bazohen në specifikat evropiane mund të ndryshojnë nga tregu në treg dhe mund të ndryshojnë pa paralajmërim. Disa automjete shfaqen me pajisje opsionale dhe aksesorë të përshtatshme për shitësin që mund të mos jenë të disponueshëm në të gjitha tregjet. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj lokal për disponueshmërinë dhe çmimet lokale.

Karakteristikat opsionale dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojnë sipas specifikimit të automjetit (modeli dhe fuqia) ose kërkojnë instalimin e karakteristikave të tjera për t'u pajisur. Ju lutemi të kontaktoni shitësin tuaj lokal për më shumë detaje ose konfigurojeni automjetin tuaj në linjë.

Të gjitha karakteristikat brenda automjetit duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur janë të sigurt për ta. Drejtuesit duhet të sigurohen se janë në kontroll të plotë të automjetit në çdo kohë.

Karakteristika të caktuara kërkojnë një kartë SIM të përshtatshme me një kontratë të përshtatshme me të dhëna e cila do të kërkojë abonim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj i autorizuar.