LAND ROVER DEFENDER

MODELET

FORMAT E KARROCERISË

Forma dhe gjatësia e automjetit kontribuojnë në atributet e tij të përgjithshme.

MODELET

Një grup karakteristikash unike përcaktojnë pamjen dhe ndjesinë e çdo modeli.

SPECIFIKAT E PAKETAVE

Çdo paketë ofron specifika shtesë dhe veçori ekskluzive.

BOTIMET

Interpretimi ekskluziv i automjetit. I kufizuar nga koha ose numri.

ZGJIDHNI MODELIN TUAJ

DEFENDER 90
DEFENDER

DEFENDER 90

Shkëlqen si në rrugë malore ashtu edhe në autostradë. Karakteristikat janë standarde në të gjitha modelet.
Specifikat në një shikim

Specifikat në një shikim

3.0D I6 200 PS AWD Auto MHEV

Kuaj fuqi (kW/PS)

147 / 200

Shpejtësia maksimale km/h

175

Akselerimi 0-100 km/h sekonda

9,8
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

KARAKTERISTIKAT E EKSTERIERIT
 • Çatia me ngjyrë trupi
 • Fenerët LED
 • Pasqyra të dyerve me ngrohje, elektrike, me palosje elektrike, me drita afrimi dhe errësim automatik të anës së shoferit
RROTA DHE GOMA
 • 18" Style 5093, Gloss White, Steel
 • Goma për të gjitha stinët
KARAKTERISTIKAT E INTERIERIT
 • Traversa kryesore e panelit të aparaturave në ngjyrë hiri e hapur e finituar me Powder Coat Brushed
 • Lëvizje e lirshme brenda kabinës
 • Pasqyra e brendshme për pamje prapa errësohet automatikisht
NDENJËSET DHE PAJISJET E INTERIERIT
 • Ndenjëset e përparme prej tekstili të rregullueshme në 8 mënyra
SISTEMI I INFORMACIONIT DHE ARGËTIMIT
 • Ekran me prekje 10” me Pivi Pro3
 • Paketa Smartphone4
 • Remote5
 • Paketa e internetit me plan të dhënash6
 • Secure Tracker (abonim 12 mujor)
 • Numrat analog me ekran qendror TFT
NDIHMA PËR SHOFERIN
 • Kamera 3D Surround
 • Monitor i gjendjes së shoferit
 • Ndihmë parkimi 360°
 • Wade Sensing
 • Tempomat dhe kufizuesi i shpejtësisë
 • Ndihma për mbajtjen e korsisë
 • Frenim emergjent
 • Dallimi i shenjave të trafikut dhe kufizuesi përshtatës i shpejtësisë
 • Gjashtë airbagë përfshirë shoferin dhe pasagjerin, perde anësore dhe në kraharor
AFTËSIA
 • Tërheqje me të gjitha rrotat
 • Kuti ingranazhi Twin-speed
 • Amortizator me spirale
 • Terrain Response

DEFENDER 90 S

Një brendësi që është edhe më e fortë. Karakteristikat janë plotësuese për Defender 90.
Specifikat në një shikim

Specifikat në një shikim

3.0D I6 200 PS AWD Auto MHEV

Kuaj fuqi (kW/PS)

147 / 200

Shpejtësia maksimale km/h

175

Akselerimi 0-100 km/h sekonda

9,8
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

KARAKTERISTIKAT E EKSTERIERIT
 • Fenerët LED dhe drita të gjata automatike (AHBA)
 • Hyrja pa çelës
 • Dorezat e dyerve me ngjyrë të trupit
RROTA DHE GOMA
 • 19" Style 6010
KARAKTERISTIKAT E INTERIERIT
 • Timon Premium pa lëkurë
 • Konsola qendrore me mbështetëse krahu
NDENJËSET DHE PAJISJET E INTERIERIT
 • Ndenjëset e përparme të rregullueshme në 12 mënyra
 • Ndenjëset e pasme fikse 40:20:40 me mbështetëse krahu në qendër
SISTEMI I INFORMACIONIT DHE ARGËTIMIT
 • Ekrani interaktiv i shoferit

DEFENDER 90 SE

Dukshmëri më e madhe kudo që të shkoni. Karakteristikat janë plotësuese për Defender 90 S.
Specifikat në një shikim

Specifikat në një shikim

2.0D SD4 200 PS AWD Auto

Kuaj fuqi (kW/PS)

147 / 200

Shpejtësia maksimale km/h

175

Akselerimi 0-100 km/h sekonda

10,2
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

KARAKTERISTIKAT E EKSTERIERIT
 • Fenerët Premium LED me dritat dalluese të ditës (DRL)
 • Dritat e përparme të mjegullës
 • Nivelimi automatik i fenerëve
RROTA DHE GOMA
 • 20" Style 5094
KARAKTERISTIKAT E INTERIERIT
 • Ndriçim Premium i kabinës
NDENJËSET DHE PAJISJET E INTERIERIT
 • Ulëset e përparme elektrike, me memorje, e me 12 mënyra të përshtatjes, me mbështetëse koke manuale përpara me 2 drejtime
SISTEMI I INFORMACIONIT DHE ARGËTIMIT
 • Sistem audio MeridianTM 400W me 10 altoparlantë dhe përforcues zëri
NDIHMA PËR SHOFERIN
 • Paketë e ndihmës për këndet e verbra

DEFENDER 90 HSE

Aventurë. Në rehati. Karakteristikat janë përveç Defender 90 SE.
Specifikat në një shikim

Specifikat në një shikim

3.0D I6 250 PS AWD Auto MHEV

Kuaj fuqi (kW/PS)

183 / 249

Shpejtësia maksimale km/h

188

Akselerimi 0-100 km/h sekondar litra/100 km

8,0
Karakteristikat kryesore

Karakteristikat kryesore

KARAKTERISTIKAT E EKSTERIERIT
 • Çati panoramike rrëshqitëse
RROTA DHE GOMA
 • 20" Style 5098
KARAKTERISTIKAT E INTERIERIT
 • Përmirësim i interierit me material prej lëkure
 • Tapetet
 • Mbajtëse filxhani çift me kapak e vendosur përpara
 • Kolona e timonit e rregullueshme në formë elektrike
 • Timon prej lëkure
NDENJËSET DHE PAJISJET E INTERIERIT
 • Ndenjëset e përparme prej lëkure Windsor me ngrohje dhe ftohje me përshtatje në 14 mënyra, si dhe me mbështetëse koke manuale në 4 drejtime
SISTEMI I INFORMACIONIT DHE ARGËTIMIT
 • Ekran me prekje 11,4” me Pivi Pro3
NDIHMA PËR SHOFERIN
 • Paketa e ndihmës për shoferin

VAZHDONI TË EKSPLORONI

PLUG-IN HYBRID

PLUG-IN HYBRID

Zbuloni drejtimin hibrid plug-in.
ZBULONI MË SHUMË
SPECIFIKAT

SPECIFIKAT

Shikoni faktet dhe shifrat.
SHIKO SPECIFIKAT
OPSIONET DHE AKSESORËT

OPSIONET DHE AKSESORËT

Personalizoni Land Rover Defender tuaj.
SHIKONI OPSIONET DHE AKSESORËT
PAKETAT E AKSESORËVE

PAKETAT E AKSESORËVE

Zgjidhni nga katër paketa.
EKSPLORONI PAKETAT E AKSESORËVE

Shpejtësia maksimale është 209 km/h kur është e pajisur me rrota 22"

‡‡Kur kombinohet me motor elektrik.

Shpejtësia maksimale është 191 km/h kur pajiset me rrota 20".

119" Style 6009 është standard në motorët D300 dhe P400e.
2Konzola qendrore me mbështetëse krahu është standarde në motorin P400e.
3Sistemi Connected Navigation do të kërkojë abonim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj me pakicë i Land Rover.
4Vetëm smartfonët kompatibil. Makina juaj është përgatitur për Apple CarPlay. Shërbimet e ofruara nga Apple CarPlay varen nga disponueshmëria e veçorive në vendin tuaj, ju lutemi shikoni https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay për më shumë informacion. Makina juaj është përgatitur për Android Auto. Shërbimet e ofruara nga Android Auto varen nga disponueshmëria e veçorive në vendin tuaj, ju lutemi shikoni https://www.android.com/intl/en_uk/auto/ për më shumë informacion. App Store është një markë tregtare e Apple Inc. Google Play Store është një markë tregtare e Google LLC.

5Remote përmban shërbime abonimi që mund të zgjaten pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj i Land Rover. Aplikacioni Remote do të duhet të shkarkohet nga Apple App Store/Google Play Store. Vetëm smartfonët kompatibil.

6 Mund të zbatohet politika e përdorimit të drejtë. Abonim standard 1-vjeçar, i cili mund të zgjatet pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj Land Rover.

7Azullimi elektronik me ajër me dinamikë përshtatëse është standard në P400e.

8 Në varësi të rregulloreve lokale. Nëse përdoruesit bifokalë ose varifokalë nuk mund ta rregullojnë lehtësisht fokusin në imazhin dixhital të pasqyrës së pasme ClearSight, ata në në çdo kohë mund të kthehen në modalitetin e pasqyrës së zakonshme të pasme. Imazhi nuk është i drejtpërdrejtë. Kontrolloni mjedisin për siguri. Në varësi të rregulloreve lokale.

7Kërkon xham të zbutjes së dritës së diellit në disa tregje. Udhëzimet e navigimit në xhamin e përparmë shfaqen vetëm kur Pivi Pro është i montuar në automjet.

Modelet Defender V8 kanë një kapacitet ngarkimi në çati prej 0 kg. Opsionet e aksesorëve janë të kufizuara, për detaje ju lutemi flisni me shitësin tuaj lokal të Land Rover.

Ju lutemi vini re se veçoritë standarde mund të zëvendësohen kur zgjidhni nivele alternative të dekorimit. Karakteristikat standarde gjithashtu mund të ndryshojnë në varësi të vendit të blerjes, variantit të motorit dhe transmetimit.

Funksionet, opsionet, shërbimet e palëve të treta të Pivi dhe InControl dhe disponueshmëria e tyre mbeten në varësi të tregut - kontrolloni me shitësin tuaj të Land Rover për disponueshmërinë e tregut lokal dhe kushtet e plota. Disa veçori vijnë me abonim i cili do të kërkojë rinovim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga Shitësi juaj. Lidhja e rrjetit celular nuk mund të garantohet në të gjitha vendndodhjet. Informacioni dhe imazhet e shfaqura në lidhje me teknologjinë InControl, duke përfshirë ekranet ose sekuencat, i nënshtrohen përditësimeve të softuerit, kontrollit të versionit dhe ndryshimeve të tjera të sistemit/vizualit në varësi të opsioneve të zgjedhura.

Disa veçori kërkojnë një kartë SIM të përshtatshme me një kontratë të përshtatshme të dhënash, e cila do të kërkojë një abonim të mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj.

Meridian është një markë e regjistruar e Meridian Audio Ltd. Trifield dhe pajisja me tre fusha është një markë tregtare e Trifield Productions Ltd.

Veçoritë në makinë duhet të përdoren nga drejtuesit vetëm kur është e sigurt për ta bërë këtë. Drejtuesit duhet të sigurohen që kanë kontrollin e plotë mbi mjetin gjatë gjithë kohës.