EKSPLORONI
DEFENDER 90

EKSPLORONI DEFENDER 90

PROJEKTUAR ME INTEGRITET

Defender L663 90 22MY
KLIKONI PËR TË BASHKËVEPRUAR
DIZAJN PLOT KARAKTER

DIZAJN PLOT KARAKTER

Kofano e ngritur, grilë e gdhendur dhe detaje precize. Sipërfaqet minimaliste theksojnë më tej proporcionet moderne dhe tërheqëse të modelit Defender.
defender interior
FLEKSIBILITETI BËHET BASHKË ME  PRAKTICITETIN

FLEKSIBILITETI BËHET BASHKË ME PRAKTICITETIN  

Konfigurojeni kabinën e Defender 90 sipas dëshirës suaj. Zgjidhni lëvizje të lirshme në kabinë ose kaloni nga pesë në gjashtë ndenjëse me ndenjësen e përparme të palosshme.

NJË MODEL IKONIK I RIKONCEPTUAR

DEFENDER 75TH LIMITED EDITION

DEFENDER 75TH LIMITED EDITION

Me eksterierin në ngjyrë Grasmere të gjelbër të frymëzuar nga Land Rover Series I ikonik, Defender 75th Limited Edition kremton 75 vite në përkujtim të automjetit që i dha fillesën gjithçkaje.
KRIJONI AUTOMJETIN TUAJ

TEKNOLOGJI E POSAÇME

PIVI PRO I GJENERATËS SË RE

PIVI PRO I GJENERATËS SË RE

Qëndroni lidhur me sistemin1 e informacionit dhe argëtimit Pivi Pro, të vlerësuar me çmim, që vjen me një Ekran me prekje qendror 11.4 inç, që ju ofron kontroll intuitiv me vetëm një prekje.
SISTEM ZANOR GJITHËPËRFSHIRËS

SISTEM ZANOR GJITHËPËRFSHIRËS

Përjetoni cilësinë akustike të një salle koncertesh falë Sistemit zanor gjithëpërfshirës Meridian 700WTM që ofron tinguj të lartë të qartë si kristali dhe nota basi të plota.
PRAKTICITET I LIDHUR

PRAKTICITET I LIDHUR

Aksesoni Amazon Alexa dhe Spotify nëpërmjet Paketës Online,3me përditësimet e programeve nëpërmjet internetit (SOTA), që e mbajnë automjetin tuaj të përditësuar.
PASQYRA E BRENDSHME CLEARSIGHT

PASQYRA E BRENDSHME CLEARSIGHT

Pavarësisht nëse të trija radhët janë plot me pasagjerë, përditësimi me video në kohë reale nga pasqyra e brendshme ClearSight ju ofron gjithmonë pamje të papenguar.4
ASISTENCA E DREJTUESIT

ASISTENCA E DREJTUESIT

Choose from a range of innovative technologies designed to make driving and parking simpler and safer.

PERFORMANCË E FUQISHME

SPECIFIKAT

PASAGJERË (DERI NË)

6

Me ndenjëse të përparme të palosshme opsionale.

RREZJA E KTHIMIT

11,3 METRA

Manovrueshmëri e lartë.

KAPACITETI I HAPËSIRËS SË NGARKESËS

1563LITRA*

Simulim i hapësirës së ngarkesës të mbushur me lëng.

0-100 KM/H

5,2 SEKONDA

0-100 km/h në 4,9 sekonda.†

DURUESHMËRI E RANGUT TË PARË NË KATEGORI

I QËNDRUESHËM DHE I BESUESHËM

I QËNDRUESHËM DHE I BESUESHËM  

Gjasat e shpimeve reduktohen nga thellësia e faqeve anësore të gomave me diametër 815mm. Lartësia mbresëlënëse nga toka ndihmon më tej me zbutjen e kontaktit dhe goditjes ndaj shasisë monokoke të lehtë të modelit Defender.
KRIJONI AUTOMJETIN TUAJ

AFTËSI E PANDALSHME

KAPACITETI MBAJTËS

KAPACITETI MBAJTËS

Pa asnjë kompromis. Kapaciteti prej 118kg** ngarkesë dinamike në pjesën e sipërme ju jep lirinë të udhëtoni dhe të shijoni aventurën tuaj.

PERSONALIZIM I GJITHANSHËM

MUNDËSI TË PAKUFIZUARA

MUNDËSI TË PAKUFIZUARA

Nga opsionet e eksterierit e deri te paketat e parakonfiguruara të aksesorëve, pajiseni automjetin Defender 90 për ta përshtatur me stilin tuaj të jetesës.

VAZHDONI TË EKSPLORONI

MODELET DHE SPECIFIKAT

MODELET DHE SPECIFIKAT

Shikoni gamën e plotë të modeleve dhe specifikave të Defender 90.
PËRMBLEDHJE E DEFENDER 110

PËRMBLEDHJE E DEFENDER 110

Bëhuni gati dhe shkoni kudo.
PËRMBLEDHJE E DEFENDER 130

PËRMBLEDHJE E DEFENDER 130

Hapësirë për aventurë të rrallë me të tjerët.
PËRMBLEDHJE E DEFENDER HARD TOP

PËRMBLEDHJE E DEFENDER HARD TOP

Aty ku aftësia bëhet bashkë me biznesin dhe aventurën.

*I lagësht: Vëllimi i matur duke simuluar hapësirën e ngarkesës të mbushur me lëng.
**Me goma për rrugë të pashtruar. Nuk disponohet në modelet Defender V8.
Shpejtësia maksimale është 191km/h kur përdoren rrota 20 inç.
 
1Për sistemin Connected Navigation, do të nevojitet abonim i mëtejshëm pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj i Land Rover.
2Mund të zbatohet politika e përdorimit të drejtë. Abonim standard 1-vjeçar, i cili mund të zgjatet pas afatit fillestar të këshilluar nga shitësi juaj Land Rover.
3Në varësi të rregulloreve vendore. Nëse përdoruesit bifokalë ose varifokalë nuk mund ta rregullojnë lehtësisht fokusin në imazhin digjital të pasqyrës së brendshme ClearSight, ata në çdo kohë mund të kthehen në modalitetin e pasqyrës së brendshme të zakonshme.
4I papërshtatshëm me sistemin Front Expedition Protection ose Pjesën e përparme mbrojtëse me format ‘A’.
5Gjithmonë kontrolloni itinerarin dhe daljen përpara zhytjes në ujë.