TURI I EKSPERIENCËS SË LAND ROVER
RIZBULO AVENTURËN

Të kujtohet kur të qenit pas timonit ishte një ndjesi e jashtëzakonshme? Turi i eksperiencës së Land Rover sundon emocionin e brendshëm të ngarjes me një ditë ngazëllyese në të kulturën tonë aktuale të automjeteve me performancë të lartë.

SHIKO FILMIN
"Çfarë eksperience. Faleminderit që më bëtë një tifoze edhe më të madhe të Land Rover sesa isha! "
MARIA, SPANJË
KU ËSHTË KËNAQËSIA NË BANESË?
Nga prirjet e pjerrëta deri te zbritjet e mprehta, shtyni kufijtë e asaj që ju dhe automjetet më të mira të Land Rover mund të bëni pasi instruktorët tanë me përvojë testojnë aftësinë tuaj për drejtimin e makinës në rrugët tona të zhvilluara posaçërisht.
E PAJISUR PËR AVENTURA
Aventura është në ADN-në e çdo Land Rover. Dhe kjo është mënyra më emocionuese për të provuar paketën e plotë të automjeteve tona të teknikës jashtë rrugës me teknologji të dorës së parë .
MË MBAJ TË INFORMUAR

Regjistrohu për të marrë përditësimet në lidhje me turet dhe ekspozitat e reja.

MË MBAJ TË INFORMUAR
REZERVO NJË EKSPERIENCË DITORE
Përjetoni aftësitë e LAnd Rover që i përshtatet çdo terreni
EKSPLORONI UDHËTIMET AVENTURESKE
Shihni destinacionet ikonike pas timonit të një Land Rover
SHKARKONI NJË BROSHURË
Mësoni më shumë rreth automjeteve Land Rover
MË MBAJ TË INFORMUAR
Regjistrohu për të gjitha lajmet më të fundit të Land Rover