FAMILJA DEFENDER

QËNDRUESHMËRI E QËLLIMSHME

TAKO FAMILJEN

Me raporte vizuale imponuese, qëndrim shko-kudo-bëj-gjithçka dhe qëndrueshmëri në thelb, ky është Land Rover Defender. E aftë për gjëra të mëdha, është rikrijuar për shekullin XXI.

DEFENDER 90

Një ekspert i klasit botëror si në rrugë të shtruar edhe të pashtruar. Duket i fortë, është i fortë.

EKSPLORO KËTË AUTOMJET
DEFENDER 110

I njëjti qëndrim sshko-kudo-bëj-gjithçka si 90 por me më shumë hapësirë dhe opsionin e ndenjësve të rreshtit të tretë.
EKSPLORO KËTË AUTOMJET
NDËRTO VETË

ADN E DEFENDER
I AFTË NGA NATYRA

Defender është po aq kompetent në rrugë të shtruar edhe në të pashtruar. Reagim Terreni i Konfigurueshëm i Klasit Botëror* jep qetësi në çdo sipërfaqe, në mënyrë që të mund të shkoni më tej. Tani mund të zbuloni për çfarë jeni vërtet i aftë.

DIZAJN ME QËLLIM

Silueta bindëse e njohur e Defender është e njohur por absolutisht e momentit.

QËNDRUESHMËRI OPTIMALE

Me lartësi më të madh nga toka, strukturën e përforcuar dhe tapiceri që mund të durojë çdo goditje, Land Rover Defender është automjeti ynë më i fortë deri tani.

PAJISUR PËR AVENTURA TË SHEKULLIT XXI.

Frymëzuar nga telefoni inteligjent, teknologjitë më intuitive brenda automjetit deri më tani sigurojnë lidhje optimale, rehati dhe shikueshmëri të plotë. Defender është rikrijuar për shekullin XXI.

I fortë, i qëndrueshëm dhe shumëfunksional, Land Rover Defender është një histori bindëse e dizajnit tërheqës emocional dhe integritetit inxhinierik.

GERRY MCGOVERN

DREJTOR I PROJEKTIMIT DHE DREJTOR I DIZAJNIT TË LAND ROVER

*Tipar opsional, i disponueshëm si pjesë e një pakete.