FAMILJA DISCOVERY

AVENTURË. ËSHTË NË ADN

TAKO FAMILJEN
<div id="family">TAKO FAMILJEN</div>
DISCOVERY

SUV më i zhdërvjellët


– Kapacitet hapësire të bollshme dhe të pakompromisuar të ngarkesës
– Ndenjëse, tapiceri dhe hapësirë ruajtëse të zgjuara dhe të zhdërvjellëta
– Aftësi e padiskutueshme në të gjithë terrenet
– Pesha e rimorkimit: 3500kg
– Thellësia e zhytjes 900mm

EKSPLORO KËTË AUTOMJET

NDËRTO VETË

DISCOVERY SPORT I RI

SUV kompakt i zhdërvjellët..

Disponohet me naftë, benzinë dhe MHEV (hibrid mesatar)


– Ndenjëse fleksible 5+2
– Zgjidhjet e hapësirave ruajtëse
– Një zgjedhje ndërmjet dy stileve dalluese
– Një gamë e shtresave të tapicerisë
– Gati dhe në pritje të aventurës

EKSPLORO KËTË AUTOMJET

NDËRTO VETË

ADN E DISCOVERY
NGRITJA E GJITHANSHMËRISË NË LARTËSI TË REJA

Karroceria dinamike dhe çuditërisht e bollshme e familjes Discovery materializon jetën moderne të familjes. Me hapësirë për të rehatuar 7 të rritur, Discovery ofron hapësirë të relaksuar dhe bashkëkohore ndërsa ndenjëset fleksible 5 + 2 të Discovery Sport do të thotë se ka vend për 5 të rritur dhe 2 fëmijë.

ZGJUARSI E PËRDITSHME

Me Ndenjëset me Palosje Inteligjente, opsionin e ndenjëseve me ngrohje në rreshtin e tretë, argëtimin e avancuar dhe disponueshmërinë e tipareve të tjera të tilla si ndriçimi i ambientit, Discovery ka një sërë teknologjish të zgjuara dhe hapësira praktike të ruajtjes.

DIZAJN DHE PËRSOSMËRI INXHINIERIKE

Përshtatje e përsosur me jetën tuaj, nivele shembullore të hapësirës ruajtëse dhe shkathtësisë, së bashku me rimorkimin dhe zhytjen që kryesojnë, ndihmojnë të sigurojnë që Discovery është i vetmi automjet që ju nevojitet.

Familja Discovery paraqet gjithanshmëri që mundëson stil jetese, të krijuar me përsosmërinë e Dizajnit dhe Inxhinierisë në thelb.

GERRY MCGOVERN

DREJTOR I PROJEKTIMIT DHE DREJTOR I DIZAJNIT TË LAND ROVER