MBAJMË TË INFORMUAR


Range Rover Sport SV EDITION ONE është shpërndarë plotësisht. Regjistroni interesin tuaj më poshtë dhe ne do t’ju kontaktojmë kur variantet e tjera të modelit Range Rover Sport më të shpejtë, më dinamik dhe teknologjikisht të avancuar do të jenë të disponueshme.

Fushat me simbolin * janë të detyrueshme.


1. INFORMATA PERSONALE


2. NJOFTIM I RËNDËSISHËM:

Ju pranoni të kontaktoheni për qëllime informacioni përmes kanaleve të komunikimit të fundit, përveç nëse vendosni ndryshe duke hequr një nga artikujt e mëposhtëm. Jaguar Land Rover do të përdorë të gjithë informacionin e mësipërm për t'ju informuar rreth produkteve dhe shërbimeve dhe për të përmirësuar përvojën tuaj të përdoruesit. Të dhënat tuaja do të jenë të disponueshme për inspektim vetëm nga Jaguar Land Rover, tregtarët e saj, partnerët e ekskluzivitetit, agjentët dhe bashkëpunëtorët e biznesit për t'ju ofruar informacione të dobishme.