Një grua që ecën nga pas automjetit Range Rover

RANGE ROVER I RI ELEKTRIKE

Plotësisht Range Rover. Plotësisht elektrik. Mësoni më shumë nëpërmjet kësaj përmbajtjeje ekskluzive.

KAPACITET I JASHTËZAKONSHËM ME RAFINIM TË PAKOMPROMETUAR

Thomas Müller, Drejtori ynë Ekzekutiv për Inxhinierikën e Produkteve, tregon arsyen përse automjeti ynë i ri Range Rover Elektrik iu nënshtrua një prove në kushte temperature –40°C në Rrethin Arktik.

PREZANTOJMË GJENERATËN E RE TË AUTOMJETEVE LUKSOZE

Dëgjoni se çfarë ka për të thënë Geraldine Ingham, Drejtoresha Globale e Menaxhimit e Range Rover, e cila diskuton historikun e markës, arsyen se përse është momenti për të shkuar drejt automjeteve elektrike dhe se çfarë pritet të sjellë e ardhmja.

VAZHDONI TË EKSPLORONI

Pamje nga afër e Range Rover për të shfaqur tekstin EV te goma

UDHËHIQNI NËPËRMJET SHEMBULLIT

Modeli Range Rover më i rafinuar dhe elegant.
Dera me karikim elektrik e Range Rover me karikuesin DC të vendosur

AUTOMJETI ELEKTRIK JUA BËN JETËN MË TË LEHTË

Një gamë shërbimesh për t’jua thjeshtuar përvojën me automjetin Range Rover.